King Samurai kollaasi

Kirjoitimme taannoin blogiartikkelin King Turtle -kelloista eli Seikon suosituista Turtle-suklareista. Seiko King Turtle -kellot edustavat premium-laatua ja ovat ansainneet koreilevan lempinimensä. Nyt saman premium-käsittelyn saa toinen vähintään yhtä pidetty malli, Seiko Samurai. Tuloksena on entistäkin kestävämpi sekä laadukkaampi sukeltajankello, valmiina uuden vuosikymmenen haasteisiin!

King Samuraista julkaistiin kaksi uutta mallia, tyylikäs lumenvalkoinen SRPE37K1 silikonirannekkeella sekä itsevarmuutta huokuva musta SRPE35K1 metallirannekkeella. Malleissa säväyttää esteettisesti etenkin ripaus keltaista sekuntiosoittimissa sekä “Diver’s 200m” tekstissä. Ei tulisi ensimmäisenä mieleen, että keltainen toimisi mustan taikka valkoisen kanssa, mutta kokonaisuus on kiistattoman tyylikäs.

Kuten King-Turtleissakin, uutta tuulta päivitettyihin Samuraihin tuo upea vohvelikuvioinen taulu sekä kyklooppitarra parantamassa kuukaudenpäivien luettavuutta. Seikon oma LumiBrite-luminointi viisareissa sekä indekseissä pitää huolen, että kello säilyy luettavana hämärässäkin. Kellojen sisällä sykkii perus-Samuraista tuttu 40 tunnin käyntivaralla varustettu työjuhta 4R35. Myös kellon mitat ovat pysyneet samoina, ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon leveys on 44mm ja paksuus 13.4mm

King Samurai - Kuninkaan arvoisia uudistuksia

King Turtle -kellojen tavoin kaikista tuntuvimmat uudistukset King Samuraissa löytyvät materiaaleista. Hardlex-mineraalikristalli on vaihtunut kestävämpään safiirilasiin ja bezel on nyt keraaminen alumiinisen sijaan. Uudistukset tekevät kelloista aiempaa kestävämpiä sekä huolettomampia käyttää. 200m vesitiiviys mahdollistaa, että King Samurain voit ottaa mukaasi kaikkialle minne menetkin.

King Samurain kanssa Seiko sovelsi samaa toimivaksi todistettua kaavaansa, kuten päivitettyjen Turtlejenkin kanssa. Se säilytti Seiko-faneille rakkaan muotoilun sekä mallille ominaisen kulmikkuuden, mutta paransi niillä osa-alueilla, joilla kehitettävää saattoi löytää. Materiaaliparannusten näytellessä pääosaa King-sarjan muutoksissa design-tiimi teki muutamia tervetulleita muutoksia, jotka kohottivat Samurain ilmettä sopivasti uudelle vuosikymmenelle. Jos Seiko on mallien saamaan vastaanottoon tyytyväinen, saattaa olla, että Sumo taikka Tuna on seuraavana käsittelyssä.

Tutustu kauppamme King Samurai -valikoimaan ja tilaa omasi!