Täydennä arjen työvaatetus tai juhla-asu kotimaisella korulla! Kuopiolaisen Lumoavan korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa, suosien vastuullisia tuotantomenetelmiä ja aikaa kestäviä materiaaleja.

Tässä artikkelissa esittelemme asiakkaidemme suosikit Lumoavan kauniista valikoimasta. Tutustu asiakkaidemme TOP 5 Lumoava-koruihin ja kenties löydät näiden joukosta itsellesi (tai lahjaksi!) uuden suosikin.


1. ONNEKAS KAULAKORU PIENI

Lumoava pieni onnekas riipus

Pieni onnensymboli, jota kantaa aina mukanaan. Lumoavan Onnekas-kaulakoru on hurmaava lahjaidea vaikka syntymäpäiväsankarille, tuoreelle ylioppilaalle tai rakkaalle kummilapselle. Neliapila-riipuksen ajattomaan ja mutkattomaan olemukseen on helppo kiintyä. Siron muotoilunsa ansiosta tämä koru sopii myös mainiosti lahjaksi hieman nuoremmalle henkilölle.

Päivi Keski-Pompun suunnittelema koru on valmistettu korkealaatuisesta klassisesta hopeasta. Kaikki Lumoavan korut valmistetaan Kuopiossa, mahdollisimman luontoystävällisesti. Tiesitkö esimerkiksi, että Lumoava-koruissa käytetystä hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä?


2. HALI MINI KORVAKORUT

Lumoava hali korvakorut

Yksinkertaisista asusteista tulee helposti korulaatikon rakastetuimpia kulmakiviä. Ei ole asua, jonka pariksi nämä Lumoavan suloiset Hali Mini tappikorvakorut eivät sopisi. Pienikokoiset korvakorut on helppo pukea ylleen vaikka joka päivä. Suositut Hali-korut on suunnitellut Lumoavan korusuunnittelija Heikki Hartikainen. Klassista sydäntä muistuttava muoto on toteutettu leikkisällä tavalla.

Minimalistinen hopeakoru on oiva lahjaidea, jonka kanssa ei oikeastaan voi mennä pieleen. Lahjansaajan tyylistä tai iästä riippumatta.


3. HALI MINI RIIPUS

Lumoava hali riipus

Sydänriipuksen astetta modernimpi olemus. Hopeinen Hali Mini riipus on tyylikäs luottokoru, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Käytä korua yksinään tai yhdistä esimerkiksi Hali-sarjan mini korvakoruihin. Keräilemällä lahjansaalalle pikkuhiljaa koko korusarjan, sinun ei tarvitse enää miettiä päätä puhki lahjaostoksilla. Korusarjaa voi alkaa keräämään esimerkiksi kummilapselle tai lapsenlaspelle. Hali-sarjan ajattoman muotoilun ansiosta koruista on iloa vielä aikuisenakin!


4. RAKKAIN KAULAKORU

Lumoava rakkain riipus

Rakkain sarjan herttainen kaulakoru on kruunattu harkituilla yksityiskohdilla ja kauniilla muotoilulla. Kaunista korua koristaa kahden siiven muodostama sydän. Sydänkoru on todellinen klassikkolahja johon kätkeytyy suloinen sanoma. Rakkain-sarjan sydänriipus ei kuitenkaan ole liian klassinen! Tässä Pauliina K:n suunnittelemassa korussa on jotain omaa, joka tekee siitä astetta persoonallisemman vaihtoehdon.


5. HELMI JA ONNEKAS NILKKAKORUT

Lumoava rakkain riipus

Nilkkakorut ovat kesän suosikkiasuste. Ajattoman mallinen ja laadukkaista materiaaleista muotoiltu asuste on ihana ottaa esille aina kun päivät alkavat taas pitenemään ja illat lämpenemään. Lumoavan hopeista Helmi-nilkkakorua koristaa kaunis sydän riipus joka on viimeistelty yksityiskohtaisilla helmikuvioinneilla. Onnekas-nilkkakorussa taas tuikkii onnea tuova neliapila.

Nilkkakoru on monipuolinen asuste, joka on tarpeeksi rento rantapäivään joka kuitenkin istuu myös iltajuhlaan.


TUTUSTU KOKO LUMOAVA-VALIKOIMAAMME

Lumoavan koruvalikoima ei suinkaan lopu tähän. Lumoavan mallistosta löydät toinen toistaan kauniimpia kotimaisia koruklassikoita. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, luontoa kunnioittaen ja kierrätysmateriaaleja suosien. Tutustu koko valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!