Apple Watch 6 - markkinoiden paras älykello?

Apple julkaisi uusimman versionsa suosittuun Apple Watch -tuoteperheeseen, kun Apple Watch 6 näki päivänvalon syyskuun 15. päivänä pidetyssä virtuaalisessa julkaisutilaisuudessa.

Ensimmäinen Apple Watch julkaistiin huhtikuussa 2015 ja se loi täysin uuden markkinan älykelloille. Nyt viisi vuotta myöhemmin Apple Watch 6 on jälleen saanut uusia parannuksia tehden supersuositusta tuotesarjasta vieläkin paremman. Mutta millainen siis on tämä Applen uusin kellojulkaisu? Tässä artikkelissa tutustumme paremmin kellon uusiin ominaisuuksiin.

Uusia terveysinnovaatioita

Uudesta Apple Watch 6 -älykellosta löytyy vaikuttava kokoelma terveysominaisuuksia. Tämä kello on suunniteltu tukemaan sinua hyvinvointisi ylläpidossa. Apple Watch 6 -kellosta löytyy veren happitason seuranta ja innovatiivinen applikaatio EKG:n eli sydänsähkökäyrän tarkasteluun. Kellon uudistettu unen laadun seuranta on parempi kuin mikään aiemmista versioista! Toiminnolla pystyt seuraamaan unesi kehittymistä ajan kuluessa.

Uusi nopeampi sensori ja entistä kirkkaampi näyttö

Apple Watch 6 -älykellosta löytyy rutkasti paranneltuja teknisiä ominaisuuksia! Uudistettu takakannen muotoilu mahdollistaa, Apple Watch 6 -älykellon käyttämisen veresi happitason analysointiin. Jopa 20% edellistä versiota nopeampi S6-prosessori ja koko ajan päällä oleva superkirkas OLED Retina -näyttö nostavat tekniikallaan kellon käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle. Kellosta löytyy nyt myös liikkujia ja seikkailijoita varten suunniteltu sisäänrakennettu korkeusmittari joka on jatkuvasti aktiivinen. Kirkkaammasta näytöstä ja paremmasta prosessorista huolimatta Apple lupaa kellolle yhä tutun 18 tunnin akunkeston.

Uusi WatchOS7-käyttöjärjestelmä

Apple Watch 6 -kellon uusittu WatchOS7 -käyttöjärjestelmä hemmottelee ominaisuuksillaan urheilijoita sekä liikkujia! Etenkin jo edellä mainituilla veren happitason sekä uusittu unen seuranta tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden seurata ja analysoida kokonaisvaltaista hyvinvointiaan aivan uudella tasolla. Kellosta löytyy treeniominaisuuksia, jotka riittävät mainiosti tukemaan peruskuntoilijan treenejä. App Storen laaja sovellusvalikoima pitää huolen siitä, että pystyt muokkaamaan Apple Watch 6 -älykellosta juuri omia tarpeitasi vastaavan. Kellosta löytyy myös tähän erikoiseen maailmanaikaan sopiva ominaisuus, joka tunnistaa automaattisesti kun peset käsiäsi. Näin pysyt kärryillä käsienpesun riittävästä määrästä.

Musiikki, podcastit ja kirjasto ranteellasi

Kytke Apple Watch 6 -kellosi langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin ja kuuntele suosikki musiikkiasi suoraan kellostasi. Pyydä kellon älykästä virtuaalista Siri-avustajaa käynnistämään puolestasi suosikki kappaleesi ja skippaa kappaleita lenkkisi aikana vauhtia hidastamatta. Kellon äänikirja-applikaatioon tallennat suosikki kirjasi! Tämä kello ranteessa aika ei käy helpolla pitkäksi.

Tyylitietoisen älykello - tuttu Apple-estetiikka on jälleen vahvasti läsnä

Ulkonäöllisesti Apple Watch 6 -älykello pysyy uskollisena edeltäjilleen! Uuteen Apple Watch 6 -mallistoon kuuluu tyylikäs kokoelma erilaisia malleja, jonka ansiosta pystyt valitsemaan kellon juuri omien mieltymystesi mukaisesti. Valinnan varaa siis riittää, mutta mikä kello sopii juuri sinulle? Tutstu alta Apple Watch 6 -malliston kellovalikoimaan.

Malliston klassikko: Apple watch 6 alumiinikuorella

Alumiinikuorella varustetut kellot ovat tämän malliston ydin. Käytännöllinen alumiinikuori mahdollistaa ultra-kevyen muotoilun mikä tuntuu mukavalta ranteella. Valitse kellosi kuoren väri viidestä eri vaihtoehdosta: hopea, kultainen, tähtiharmaa, sininen ja punainen. Tämä kello on saatavilla sekä 44 mm ja 40 mm näytöllä varustettuna. Mikäli haluat kellon johon voit asentaa sim-kortin, tulee sinun valita Cellular-malli. Cellular-kellot toimivat puhelimen tavoin! Pystyt siis soittamaan ja lähettämään viestejä suoraan kelloltasi, ilman puhelinta.

Sinulle joka haluat hieman extraa: Apple watch 6 teräskuorella

Teräskuori tuo Apple Watch 6 -kelloosi ripauksen extra luksusta. Ylellisyys näkyy myös näiden kellojen värivaihtoehdoissa jotka ovat klassiset kulta ja hopea sekä tumma grafiitin harmaa. Alumiiniversioiden tavoin myös teräskuorella varustetusta kellosta on saatavilla kaksi koko vaihtoehtoa: 40 mm ja 44 mm.

Huomioithan, että Apple Watch toimii ainoastaan iOS-laitteiden parina! Apple Watch on täydellinen jatke iPhone-puhelimellesi. Tutustu koko kattavaan Apple Watch -valikoimaamme ja tilaa omasi nopealla toimituksella.