Äitienpäivää vietetään vuonna 2024 sunnuntaina 12.5.2024. Äitienpäivä on erityinen tilaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta elämämme tärkeimmälle naiselle. Etsitpä sitten äitienpäivälahjaa äidillesi, isoäidillesi, vaimollesi tai anopillesi, korut ja kellot ovat ajattomia ja huomaavaisia lahjoja, joita hän vaalii vuosien ajan. Tähän artikkeliin olemme koonneet kattavan lahjaoppaan, jotta voit löytää täydellisen lahjan äitienpäiväksi elämäsi erityiselle naiselle.


Klassinen lahja vuodesta toiseen – kaunis koru

Korut ovat monipuolinen lahja, sillä niitä löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin. Voit valita minimalistisen kaulakorun, joka sopii arkikäyttöön, tai näyttävän statement-korun, joka on täydellinen erikoistilaisuuksiin. Lisäksi korut ovat ajattomia, joten äitisi voi käyttää niitä vuosikausia ilman, että ne menettävät viehätysvoimaansa. Korut ovat myös erinomainen lahja, koska niitä löytyy kaikissa hintaluokissa. Voit löytää edullisia koruja, jotka sopivat pienempään budjettiin, tai panostaa kalliimpaan koruun, joka kestää ikuisesti. Tärkeintä on löytää koru, joka kuvastaa äitisi persoonaa ja arvostustasi häntä kohtaan.

Edblad korut

Timantti- ja Zirkonia-korut

Timanttikorut ovat upea lahja äitienpäiväksi. Tästä kategoriasta löytyy sopiva koru jokaiseen makuun. Valikoimastamme löydät klassisia korvakoruja, kaulakoruja sekä rannekoruja. Jos etsit hieman huokeampaa lahjaa, zirkoneilla koristetut korut ovat täydellinen valinta. Zirkonit säkenöivät yhtä kirkkaasti kuin timantit, ja ovat ihastuttava lisä korulippaaseen.


Zirkoneilla koristellut korut

Helmikorut

Helmet ovat eleganssin ja sirouden symboli. Helmikoru on ajaton koru, joka kuuluu vuoden 2024 trendikkäimpiin koruihin. Hienovaraisista kaulakoruista dramaattisiin chokereihin – jokaiselle persoonallisuudelle ja tyylille löytyy sopiva koru. Helmikaulakoru on hienostunut ja naisellinen lahja, joka saa äitisi tuntemaan itsensä erityiseksi.


Personoitu koru

Personoitu koru on huomaavainen ja tunteellinen lahja. Kaiverrettuna hänen nimellään, nimikirjaimillaan tai erityisellä viestillä, personoitu koru on ainutlaatuinen lahja, jota hän tulee vaalimaan ikuisesti. Valikoimastamme löydät erilaisia kirjainkoruja, joista voit valita äidillesi sopivan. Voit vaihtoehtoisesti valita kaiverrettavan korun, ja hyödyntää Keskisen Kellon ilmaista kaiverruspalvelua.


Sydänkorut

Kun haluat valita täydellisen lahjan rakkaillesi, mikään ei sano "rakastan sinua" paremmin kuin sydänkoru. Sydämenmuotoiset korut ovat ajaton ja klassinen rakkauden ja kiintymyksen symboli. Sydämenmuotoisia koruja löytyy jokaiseen tilaisuuteen ja jokaiseen tyyliin, aina siroista sydämenmuotoisista korvakoruista rohkeisiin sydämenmuotoisiin kaulakoruihin.


Keräilykorut

Pandora keräilykorut

Keräilykoru on hauska ja leikkisä lahja, jonka avulla äiti voi luoda ainutlaatuisen ja yksilöllisen korun. Eläin- ja matkaheloista syntymäkiviin ja nimikirjaimiin – valikoimastamme löytyy heloja jokaiseen lähtöön. Tutustu esimerkiksi Thomas Sabo Charm Clubiin, Nominationiin tai Pandora-keräilykoruihin.
Lahja joka liikuttaa – käytännöllinen urheilukello

Urheilukellot

Urheilukello tai aktiivisuusranneke on erinomainen lahjaidea äidille, joka viihtyy lenkkipoluilla. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima urheilukelloja, jotka sopivat niin urheiluun kuin arkeen. Tämän vuoden ehdottomiin suosikkeihin kuuluu Polarin uutuusmalli Vantage V3, Suunnon uutuus Race, sekä Garmin Vivoactive 5. Nämä kellot ihastuttavat tyylikkäällä muotoilullaan sekä suoraviivaisella käyttökokemuksellaan.
Tyylikäs rannekello


Monesti klassinen on kaunista, siksipä perinteinen rannekello klassisen kauniilla ulkoasulla on monelle äidille mieleinen äitienpäivälahja. Vaikka älykellot ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina, jotkut brändit erottuvat edelleen edukseen tyylikkäillä rannekelloillaan. Yksi näistä brändeistä on Rosefield, jonka rannekellot hurmaavat pelkistetyllä tyylikkyydellään. Tässä on erinomainen lahjavaihtoehto äidille, joka kaipaa kelloltaan kauneutta arjen pieniin hetkiin. Useimpiin Rosefieldin kelloihin on saatavilla ilmainen kaiverrus.


Rosefield The Elles OCWSG-O40 Gold
-26%
Rosefield
Rosefield The Elles OCWSG-O40 Gold
129,00 €
96,00 €
Michael Kors Pyper MK4340 Rose Gold
-25%
Michael Kors
Michael Kors Pyper MK4340 Rose Gold
239,00 €
179,00 €
Citizen Quartz ER0212-50Y
-30%
Citizen
Citizen Quartz ER0212-50Y
169,00 €
118,00 €
Aarni XO Visakoivu
-25%
Aarni
Aarni XO Visakoivu
199,90 €
149,00 €
Gant Rhode Island G173002
GANT
Gant Rhode Island G173002
219,00 €
153,00 €Vuoden 2024 trendikkäin lahja – Aarni aurinkolasit


Aarni aurinkolasit

Aurinkolasit ovat enemmän kuin lisävaruste, joka suojaa silmiä auringolta. Ne ovat myös käytännöllinen asuste ja tapa ilmaista omaa tyyliäsi. Aurinkolasit ovat loistava lahja äidille, joka rakastaa trendikkäitä asusteita. Aarnin ihastuttavat aurinkolasit ovat täydellinen äitienpäivälahja!

Kaipaatko lisää lahjavinkkejä?

Jos kaipaat lisää lahjavinkkejä äitienpäiväksi, suosittelemme tutustumaan meidän kattavaan lahjakategoriaan ja uutuuskoruihin! Tilaa lahjat nopealla toimituksella ja ilmaisella kaiverruksella Keskisen Kellon verkkokaupasta!