Garmin Vivoactive 5 Ivory/Cream Gold 010-02862-11

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 209.00 €
Normaalihinta: 309.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 209.00 €

Ennakkomyynnissä

SKU: 59493
24/7 kampanja

Garmin Vivoactive 5 Ivory/Cream Gold 010-02862-11

Garmin Vivoactive 5 -urheilukello tarjoaa käyttäjälleen kokonaisvaltaisen seurannan hänen päivittäisestä hyvinvoinnista ja aktiviteeteista. BODY BATTERY™ -toiminto mittaa energiatasojasi reaaliajassa, auttaen ymmärtämään parhaat hetket aktiivisuuteen ja lepoon, kun taas Univalmentaja tarjoaa henkilökohtaisia vinkkejä saavuttamaan paremman unenlaadun.

Urheilun tueksi kellosta löytyy valmiina laaja valikoima eri lajeja. Itse suoritusten seurannan lisäksi saat selville miten harjoituksesi vaikuttaa kehoosi ja kuinka paljon palautumisaikaa niistä tarvitset. Aamuraportilla saat kattavan yleiskatsauksen päivääsi, mukaan lukien unen laadun sekä päivän tulevat kalenteritapahtumat. Kellon kattavien älyominaisuuksien avulla voit myös vastaanottaa ja vastata viesteihin sekä tarkistaa näppärästi puhelimen ilmoitukset.


Monipuolinen älykello kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi

Garmin Vivoactive 5 -älykello on suunniteltu niin fyysisen kunnon seuraamiseen kuin myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seurantaan, tarjoten monipuolisen valikoiman ominaisuuksia kehon ja mielen tasapainon tueksi.

Riittävä lepo on kriittinen tekijä terveydelle ja hyvinvoinnille. Torkkujen tunnistus antaa sinulle käsityksen siitä, milloin ja minkä pituiset päiväunet sinun tulisi ottaa, jotta palaudut parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdistämällä torkkujen tunnistuksesta saamasi tiedon kellosta löytyvään sydämen rytmin vaihtelua seuraavan Sykevälivaihtelu tilan kanssa, saat kattavamman käsityksen kehosi palautumisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi.

Kello tarkkailee myös sykettäsi jatkuvasti Rannesykemittarin avulla, antaen sinulle selkeän käsityksen sydämesi toiminnasta vuorokauden ympäri. Tämän tiedon ja Stressin seurannan avulla saat selkeää dataa päiviesi kuormittavuudesta ja niiden stressaavuudesta. Vivoactive 5 -kellosta löytyy paljon erilaisia ominaisuuksia kuormittavista päivästä palautumiseen, kuten Meditointi- ja Rauhoittava hengitystekniikka -harjoitukset.

Naiskäyttäjille kello tarjoaa Kuukautisten seuranta -ominaisuuden, joka auttaa ymmärtämään kuukautiskiertoa paremmin ja saamaan tietoa, jonka avulla käyttäjä voi optimoida arkeaan. Health Snapshot on erityisen arvokas ominaisuus, joka kirjaa ylös keskeiset terveystiedot ja mahdollistaa siten niiden jakamisen terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Kellon Pulssioksimetri seuraa veresi happipitoisuutta hereillä ollessasi sekä nukkuessasi, antaen tietoa kehosi hapensaannista. Hengitys-ominaisuus näyttää hengitysrytmisi päivällä ja yöllä, kun taas Nesteystys-ominaisuus muistuttaa sinua juomaan tarpeeksi nestettä päivän aikana.


Laaja kattaus käytännöllisiä ominaisuuksia

Vivoactive 5 -kello on suunniteltu vastaamaan monenlaisia käyttäjän tarpeita, tarjoten laajasti erilaisia ominaisuuksia aktiiviseen elämäntyyliin. Garmin Connect -sovelluksen avulla voit syventyä terveys- ja kuntoilutietoihisi. Tämä yhdistyy saumattomasti Garmin-valmentajaan, joka tarjoaa mukautettavia harjoitusohjelmia ammattivalmentajilta – olipa kyse 5 000 metrin juoksusta, puolimaratonista tai muista tavoitteista.

Kello tarjoaa laajan valikoiman valmiita harjoituksia mutta käyttäjä voi myös luoda omia harjoituksia Garmin Connect -sovelluksen yli 1 600 harjoituksen pohjalta, ja seurata niiden edistymistä suoraan kellosta. Intervallien luonti mahdollistaa omanlaiset juoksu- ja pyöräilyharjoitukset, kun taas Rasituksen tuntu ja Tehominuutit varmistavat, että tiedät kuinka tehokkaasti harjoittelet. Harjoituksen aikana, kellon Kuntoikä-ominaisuus arvioi kuntoasi suhteessa todelliseen ikääsi, antaen ymmärrystä, kuinka hyvin olet suoritunut.

Kunnon seuraamisen lisäksi kellon Musiikkiominaisuudet mahdollistavat lempikappaleiden ja soittolistojen lataamisen suoraan kelloon, jolloin voit nauttia musiikista ilman puhelimen tarvetta. Garmin Pay -lähimaksulla arkiset ostokset ja matkat joukkoliikenteessä sujuvat kätevästi, ja turvallisuusominaisuudet, kuten Turvallisuus ja jäljitys, pitävät huolen siitä, että olet turvassa harjoitellessasi. Android-käyttäjille kello tarjoaa lisäbonuksena kuvien katselun suoraan ranteesta.

Garminin Vivoactive 5 on luokkansa edistyksellisimpiä, sen tarjotessa Pyörätuolitilan, joka huomioi pyörätuolin käyttäjät, auttaen heitä seuraamaan päivittäisiä työntöjä ja tarjoten heille urheilusovelluksia ja harjoituksia.


Kokonaisuutena Vívoactive 5 tarjoaa erittäin laajan valikoiman helppokäyttöisiä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tukevat käyttäjäänsä päivittäisessä arjessa, urheilussa, hyvinvoinnissa ja kokonaisvaltaisen terveyden seurannassa.

Tekniset tiedot:

  • Rungon koko: 42,2 x 42,2 x 11,1 mm
  • Näytön tarkkuus: 390 x 390 pikseliä
  • Näytön halkaisija: 30,4 mm
  • Paino rannekkeen kanssa: 36 g
  • Corning® Gorilla® Glass 3 -kellolasi
  • Rungon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri ja anodisoitu alumiini
  • Akun kesto: enintään 11 päivää (Älykellotila), jopa 8 tuntia (GPS + musiikkitila)
  • Vesitiiviysluokka: 50 m / 5 ATM, soveltuu uintiin
  • Muisti: 4 gt
  • Kielivaihtoehdot: suomi, englanti, tanska, hollanti, ranska, italia, saksa, norja, espanja, ruotsi, portugali

Pakkaus sisältää Garmin Vivoactive 5 Ivory/Cream Gold 010-02862-11 älykellon, käyttöohjeet ja USB-C-lataus-/datakaapelin.

SKU 59493
Brändi Garmin
Rungon leveys 42.2 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 125 - 190 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini, Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02862-11