Thomas Sabon kevätmallisto on odotettu uutuus valikoimassamme. Mallisto on saanut inspiraationsa Ranskan romantiikasta, rakkaudesta ja suositusta Emily in Paris -sarjasta. Thomas Sabon malliston korut heijastavat tätä samaa nuorekasta, leikkisää ja rohkeaa sarjasta tuttua henkeä. Tutustu kanssamme uuteen mallistoon ja ota varaslähtö kevääseen piristämällä arkeasi uusilla koruilla.


Inspiraationa Pariisi

Kevään mallistossa on käytetty runsaasti symboliikkaa, joka puhuttelee romantikkoja. Esimerkiksi Eiffel-torni hela symboloi rakkauden kaupunkia ja sen ikonista merkitystä. Sydämen muotoiset helat eivät ainoastaan korosta feminiinisyyttä, vaan ovat myös universaali rakkauden symboli. Thomas Sabon uudessa kevätmallistossa yhdistellään myös rohkeasti eri materiaaleja – ketjuja yhdistellään korukiviin modernin tapaan luoden trendikkään kokonaisuuden.



Thomas Sabo kevät 2024 uutuudet

Värikkäät keräilykorut

Kauniilla korukivillä koristellut Thomas Sabon keräilyrannekorut sopivat hyvin vuoden 2024 korutrendiin – tänä vuonna suositaan nimittäin värikkäitä ja näyttäviä koruja. Keräilykorulla voit itse suunnitella korusi. Koru voi joko olla näyttävä usealla helalla, tai minimalistisen tyylikäs muutamalla valitulla helalla.



Thomas Sabo Rebel At Heart – trendikkäät nahkarannekorut

Nahkarannekorut ovat nousseet suosituksi etenkin nuorten miesten keskuudessa. Thomas Sabon kevään 2024 mallistosta löytyy useampi tyylikäs nahkarannekoru, jotka sopivat niin naiselle kuin miehelle. Korut ovat punottua nahkaa, ja niitä koristaa sterling-hopealukko.



Värikkäät sormukset

Uudet Thomas Sabo sormukset ovat söpöjä ja helposti yhdistettävissä muihin sormuksiin ja koruihin. Sydänsormus on saatavilla sekä hopeisena, että kullattuna. Heritage Pink sormusta koristaa upeat vaaleanpunaiset kivet. Tämän sormuksen rinnalle sopii täydellisesti Thomas Sabo Glam & Soul Cosmic Amulet Love -sinettisormus.





Kaipaatko lisää inspiraatiota


Suosittua Thomas Sabolta