Suunto Race -valikoima kasvaa uusilla värityksillä – tervetuloa Suunto Race Amethyst, Midnight ja Birch!

Lokakuussa 2023 julkaistu Suunto Race on valloittanut kilpaurheilijoiden ranteet vauhdilla. Suunto Race -käyttäjät ovat tähän mennessä juosseet yhteensä 830 000 km, pyöräilleet 353 000 km ja seurannut liikuntasuorituksia yhteensä 247 000 tuntia. Suosittu Suunto Race -mallisto kasvaa nyt uusilla väreillä: teräsrunkoinen Suunto Race on saatavilla mustana, valkoisena sekä sinisenä ja titaanirunkoinen Suunto Race on saatavilla liilana sekä hiilenharmaana

Uudet värit tuovat toivottua monipuolisuutta Suunto Race -valikoimaan. Vaikka musta ja yleisesti tummat värit ovat suosittuja urheilukelloja valitessa, yhä useampi valitsee värikkään rannekkeen tuomaan motivaatiota urheilusuoritukseen.


Suunto Race Birch
Suunto
Suunto Race Birch
448,95 €
Suunto Race Midnight
Suunto
Suunto Race Midnight
448,95 €

Nyt voit mustan värin lisäksi valita Suunto Race kellosi raikkaan valkoisena, tummanpuhuvana liilana sekä keskiyön sinisenä.


Samat ominaisuudet – uudet upeat värit

Valikoiman kasvaessa uusilla värivaihtoehdoilla, kellon ominaisuudet pysyvät samana. Kellon rungossa on käyttökokemusta helpottavia ominaisuuksia urheilijoille, kuten 1,43” kirkas AMOLED-näyttö sekä digitaalinen kruunupainike. Iso ja kirkas näyttö takaa helpon luettavuuden urheilusuorituksen aikana, jopa suorassa auringonvalossa. Digitaalisen kruunupainikkeen avulla voit näppärästi selata tilastoja liikkeellä oltaessa. Suunto-kellot ovat tunnetusti edelläkävijöitä akunkeston suhteen, eikä Suunto Race ole poikkeus. Suunto Race urheilukellolle annetaan akunkestoa arkikäytössä 10 päivää ja urheillessa GPS-signaalia käyttäessä 40 tuntia. Akunkesto on erinomaista luokkaa AMOLED-näytöllä varustetulle kellolle.

DC Rainmaker kuvaili blogissaan Suunto Race -urheilukelloa Suunnon parhaaksi urheilukelloksi – kellosta tekee erinomaisen monipuoliset ominaisuudet, uusi käyttöjärjestelmä sekä yllättävän huokea hinta. Nyt valikoimasta löytyy uusia upeita värivaihtoehtoja, tutustu uutuuksiin jo tänään!


Suunto Sonic open-ear kuulokkeet

Suunto Sonic - musiikki ja ympäristön äänet samassa paketissa

Ulkoillessa on upeaa nauttia luonnon äänistä – mutta joskus seikkailut ovat parempia musiikin tahdissa. Suunto Sonic-open-ear-urheilukuulokkeilla voit nyt kokea samanaikaisesti molemmat elämykset. Toisin kuin perinteiset in-ear-kuulokkeet, Suunto Sonic lepää mukavasti leukaluulla pitäen korvakäytävät avoimina. Kuulokkeilla on jopa 10 tunnin akunkesto yhdellä latauksella – voit siis seikkailla yhtäjaksoisesti ilman huolta, että kuulokkeiden akku loppuisi kesken treenin. Tilaa Suunto Sonic open-ear-urheilukuulokkeet tästä.


Suunto Sonic Black
Suunto
Suunto Sonic Black
149,00 €
Suunto Sonic Lime
Suunto
Suunto Sonic Lime
149,00 €Laaja valikoima urheilu- ja älykelloja