Suunto Race uudet värit

Suunto Race -valikoima kasvaa uusilla värityksillä – tervetuloa Suunto Race Amethyst, Midnight ja Birch!

Lokakuussa 2023 julkaistu Suunto Race on valloittanut kilpaurheilijoiden ranteet vauhdilla. Suunto Race -käyttäjät ovat tähän mennessä juosseet yhteensä 830 000 km, pyöräilleet 353 000 km ja seurannut liikuntasuorituksia yhteensä 247 000 tuntia. Suosittu Suunto Race -mallisto kasvaa nyt uusilla väreillä: teräsrunkoinen Suunto Race on saatavilla mustana, valkoisena sekä sinisenä ja titaanirunkoinen Suunto Race on saatavilla liilana sekä hiilenharmaana

Uudet värit tuovat toivottua monipuolisuutta Suunto Race -valikoimaan. Vaikka musta ja yleisesti tummat värit ovat suosittuja urheilukelloja valitessa, yhä useampi valitsee värikkään rannekkeen tuomaan motivaatiota urheilusuoritukseen.Nyt voit mustan värin lisäksi valita Suunto Race kellosi raikkaan valkoisena, tummanpuhuvana liilana sekä keskiyön sinisenä.


Samat ominaisuudet – uudet upeat värit

Valikoiman kasvaessa uusilla värivaihtoehdoilla, kellon ominaisuudet pysyvät samana. Kellon rungossa on käyttökokemusta helpottavia ominaisuuksia urheilijoille, kuten 1,43” kirkas AMOLED-näyttö sekä digitaalinen kruunupainike. Iso ja kirkas näyttö takaa helpon luettavuuden urheilusuorituksen aikana, jopa suorassa auringonvalossa. Digitaalisen kruunupainikkeen avulla voit näppärästi selata tilastoja liikkeellä oltaessa. Suunto-kellot ovat tunnetusti edelläkävijöitä akunkeston suhteen, eikä Suunto Race ole poikkeus. Suunto Race urheilukellolle annetaan akunkestoa arkikäytössä 10 päivää ja urheillessa GPS-signaalia käyttäessä 40 tuntia. Akunkesto on erinomaista luokkaa AMOLED-näytöllä varustetulle kellolle.

DC Rainmaker kuvaili blogissaan Suunto Race -urheilukelloa Suunnon parhaaksi urheilukelloksi – kellosta tekee erinomaisen monipuoliset ominaisuudet, uusi käyttöjärjestelmä sekä yllättävän huokea hinta. Nyt valikoimasta löytyy uusia upeita värivaihtoehtoja, tutustu uutuuksiin jo tänään!


Suunto Sonic open-ear kuulokkeet

Suunto Sonic - musiikki ja ympäristön äänet samassa paketissa

Ulkoillessa on upeaa nauttia luonnon äänistä – mutta joskus seikkailut ovat parempia musiikin tahdissa. Suunto Sonic-open-ear-urheilukuulokkeilla voit nyt kokea samanaikaisesti molemmat elämykset. Toisin kuin perinteiset in-ear-kuulokkeet, Suunto Sonic lepää mukavasti leukaluulla pitäen korvakäytävät avoimina. Kuulokkeilla on jopa 10 tunnin akunkesto yhdellä latauksella – voit siis seikkailla yhtäjaksoisesti ilman huolta, että kuulokkeiden akku loppuisi kesken treenin. Tilaa Suunto Sonic open-ear-urheilukuulokkeet tästä.

Laaja valikoima urheilu- ja älykelloja