Hääparin vihkiminen

Oletko joskus katsonut vanhoja valokuvia ja pohtinut mitä mielessäsi oikein mahtoi liikkua kun pistit kasaan kuvien asukokonaisuuksia? Jo 5 vuotta on muodissa pitkä aika, lisäksi oma tyylimme kehittyy ja muovautuu jatkuvasti. Miten ihmeessä voisit siis onnistua valitsemaan sormuksen, jonka tyyliä rakastat vielä vuosienkin päästä?

Muoti muuttuu, mutta tyyliin mahtuvat myös ajattomat klassikot. Ne pysyvät pinnalla läpi vuosien ja niitä on mahdoton sijoittaa vain yhden ajan muoti-ilmiöksi. Mieti vaikka Holly Golightly:n ikonisesta pikkumustasta ja suurista aurinkolaseista koottua klassikko-asua leffassa aamiainen Tiffany:lla. Sen pystyisi pukemaan ylleen vielä tänä päivänäkin, ilman että se näyttäisi menneiden vuosien muotia jäljettelevältä naamiaisasulta. Vihkisormuksen, jonka nyt valitset, tulisi samalla tavoin tuntua tyylikkäältä vaihtoehdolta vielä 10, 20 ja 30 vuodenkin päästä.

Tunnista klassinen vihkisormus

Klassiseksi vihkisormukseksi mielletään usein sirohko koru, jota koristaa yksi pyöreällä briljantti-hionnalla työstetty timantti. Tämä on turvallinen valinta, jos haluaa olla varma siitä että sormus miellyttää vielä vuosienkin päästä. Voit kuitenkin vapaasti leikitellä eri materiaalien ja kiven koon suhteen.

Toisaalta jos löydät omasta tyylistäsi sellaisen punaisen langan, joka on kantanut läpi vuosien, voi tämä olla juuri sinulle se paras vaihtoehto. Kurkkaa korulaatikkoosi ja katso vanhoja valokuvia. Onko sinulla koruja, joita olet käyttänyt jo läpi useamman vuosikymmenen?

Loppupeleissä tietysti tärkeintä on, että sormus tuntuu sinusta omalta. Tyylihän ei loppupeleissä ole ainoa asia, joka määrittelee kuinka paljon korusta pidät. Sormukseen liittyy paljon muistoja ja tunnearvoa, jotka tekevät siitä rakkaan.