Kohinoor punakultainen kihlasormus 003-602P

d:Kultakeskuksen klassinen Kohinoor-sormus on kaunis kihlasormus hänelle joka arvostaa pelkistettyä muotoilua. Sormuksessa on käytetty laadukasta 14K punakultaa, joka antaa muuten hyvin minimalistiselle sormukselle modernin ilmeen (sormuksesta on saatavilla myös valko- ja keltakultaversiot). Tämä elegantti tynnyri-runkoinen sormus on n. 1,2mm korkea ja leveydeltään 3,5mm. Personalisoi korusi ilmaisella kaiverruksella. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomaathan, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valitse sormuksen koko siis tarkasti! Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Sku: 24346

;
225,00 €

Kohinoor punakultainen kihlasormus 003-602P

Kohinoor punakultainen kihlasormus 003-602P

Tuotekoodi: 24346

Kohinoor punakultainen kihlasormus 003-602P 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

301,00 €

225,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen klassinen Kohinoor-sormus on kaunis kihlasormus hänelle joka arvostaa pelkistettyä muotoilua. Sormuksessa on käytetty laadukasta 14K punakultaa, joka antaa muuten hyvin minimalistiselle sormukselle modernin ilmeen (sormuksesta on saatavilla myös valko- ja keltakultaversiot). Tämä elegantti tynnyri-runkoinen sormus on n. 1,2mm korkea ja leveydeltään 3,5mm.

Personalisoi korusi ilmaisella kaiverruksella. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomaathan, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valitse sormuksen koko siis tarkasti!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24346
Kaiverrus 20
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 3.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Punakulta
Väri Punakulta
mpn 003-602P

Pieni hetki