Kohinoor punakultainen kihlasormus 003-602P

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 243.00 €
Normaalihinta: 325.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 325.00 €

SKU: 24346
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Koko-opas

Kultakeskuksen klassinen Kohinoor-sormus on kaunis kihlasormus hänelle joka arvostaa pelkistettyä muotoilua. Sormuksessa on käytetty laadukasta 14K punakultaa, joka antaa muuten hyvin minimalistiselle sormukselle modernin ilmeen (sormuksesta on saatavilla myös valko- ja keltakultaversiot). Tämä elegantti tynnyri-runkoinen sormus on n. 1,2mm korkea ja leveydeltään 3,5mm.

Personalisoi korusi ilmaisella kaiverruksella. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomaathan, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valitse sormuksen koko siis tarkasti!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 24346
Kaiverrus 15
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 3.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Punakulta
Väri Punakulta
mpn 003-602P