Kohinoor Sormus 003-602V

d:Kultakeskuksen hyvin klassinen Kohinoor-sormus sopii niin kihla- kuin vihkisormukseksikin. Klassisen kaunis sormus on valmistettu laadukkaasta 14 karaatin valkokullasta (samasta sormuksesta on olemassa myös kelta- ja ruusukultaversiot). Sormuksen korkeus on n. 1,2mm ja sen leveys on 3,5mm. Halutessasi voit tilata sormukseen kaiverruksen.Tuotteen oikea nimi: Kohinoor 003-602VJos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä). Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, joten kannattaa valita koko tarkasti! Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Sku: 22012

;
286,00 €

Kohinoor Sormus 003-602V

Kohinoor Sormus 003-602V

Tuotekoodi: 22012

Kohinoor Sormus 003-602V 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

286,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen hyvin klassinen Kohinoor-sormus sopii niin kihla- kuin vihkisormukseksikin. Klassisen kaunis sormus on valmistettu laadukkaasta 14 karaatin valkokullasta (samasta sormuksesta on olemassa myös kelta- ja ruusukultaversiot). Sormuksen korkeus on n. 1,2mm ja sen leveys on 3,5mm. Halutessasi voit tilata sormukseen kaiverruksen.

Tuotteen oikea nimi: Kohinoor 003-602V

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä). Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, joten kannattaa valita koko tarkasti!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 22012
Kaiverrus 20
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 3.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Valkokulta
Väri Hopea
mpn 003-602V

Pieni hetki