Kohinoor 003-601V Valkokultainen Sormus

d:Klassinen 14 karaatin valkokullasta muotoiltu Kohinoor 003-601V sormus on muotoilultaan ajaton ja pelkistetty. Tämä tynnyrin mallinen sormus on leveydeltään 2,5mm ja tuntuu käytössä mukavalta sen sisäpyöristyksen ansiosta. Sormus kuuluu Kohinoorin suosittuun kihlasormusmallistoon ja on täydellinen valinta hänelle, joka hakee eleganttia klassikkoa. Sormus on saatavilla myös keltakultaisena. Personalisoi sormus ilmaisella kaiverruksella! Mikäli haluat kaiverruksen, valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomioithan, ettei kaiverretuilla tuotteilla ole palautusoikeutta. Valitse koko siis harkiten! Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Sku: 22010

;
218,00 €

Kohinoor 003-601V Valkokultainen Sormus

Kohinoor 003-601V Valkokultainen Sormus

Tuotekoodi: 22010

Kohinoor 003-601V Valkokultainen Sormus 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

292,00 €

218,00 €

Tuotekuvaus

Klassinen 14 karaatin valkokullasta muotoiltu Kohinoor 003-601V sormus on muotoilultaan ajaton ja pelkistetty. Tämä tynnyrin mallinen sormus on leveydeltään 2,5mm ja tuntuu käytössä mukavalta sen sisäpyöristyksen ansiosta. Sormus kuuluu Kohinoorin suosittuun kihlasormusmallistoon ja on täydellinen valinta hänelle, joka hakee eleganttia klassikkoa. Sormus on saatavilla myös keltakultaisena.

Personalisoi sormus ilmaisella kaiverruksella! Mikäli haluat kaiverruksen, valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huomioithan, ettei kaiverretuilla tuotteilla ole palautusoikeutta. Valitse koko siis harkiten!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 22010
Kaiverrus 20
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 2.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Valkokulta
Väri Hopea
mpn 003-601V

Pieni hetki