Kohinoor 003-603 Sormus

d:Kotimaisen Kultakeskuksen klassinen Kohinoor 003-603 -sormus sopii kauniisti sekä vihki- että kihlasormukseksi. Tämä klassinen sormus on muotoilultaan hyvin pelkistetty ja valmistettu laadukkaasta 14K keltakullasta (löydät valikoimastamme myös valko- ja ruusukultaversiot tästä sormuksesta). Tynnyri-mallinen sormus on leveydeltään 4,5mm ja viimeistelty sisäpyöristyksellä, joka tekee siitä mukavan tuntuisen päällä. Koristele sormus persoonallisella kaiverruksella. Mikäli haluat sormukseesi ilmaisen kaiverruksen valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, valitsethan sormuksesi koon siis tarkasti! Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Sku: 22013

;
294,00 €

Kohinoor 003-603 Sormus

Kohinoor 003-603 Sormus

Tuotekoodi: 22013

Kohinoor 003-603 Sormus 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

392,00 €

294,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen klassinen Kohinoor 003-603 -sormus sopii kauniisti sekä vihki- että kihlasormukseksi. Tämä klassinen sormus on muotoilultaan hyvin pelkistetty ja valmistettu laadukkaasta 14K keltakullasta (löydät valikoimastamme myös valko- ja ruusukultaversiot tästä sormuksesta). Tynnyri-mallinen sormus on leveydeltään 4,5mm ja viimeistelty sisäpyöristyksellä, joka tekee siitä mukavan tuntuisen päällä.

Koristele sormus persoonallisella kaiverruksella. Mikäli haluat sormukseesi ilmaisen kaiverruksen valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (Sormuksiin mahtuu yleensä nimi ja päivämäärä).Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, valitsethan sormuksesi koon siis tarkasti!

Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 22013
Kaiverrus 20
Brändi Kohinoor
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 4.5 mm
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Kulta
Väri Kulta
mpn 003-603

Pieni hetki