Joululahjaideat naiselle

Etsitkö sitä täydellistä joululahjaa naiselle? Kävimme läpi koko kattavan valikoimamme, ja poimimme sieltä suosikkimme tähän joululahjaoppaaseen. Oppaasta löydät trendikkäimmät naisten kellot ja korut, joista voit löytää sopivan lahjan sinulle tärkeälle ihmiselle. Keskisen Kellolta löydät sopivan lahjan etsitpä sitten edullista joululahjaa tai jotain hieman arvokkaampaa. Kenties olet yksi heistä joille joululahjojen suunnittelu ja hankkiminen on yksi vuoden suurimmista kohokohdista. Tai ehkä kuulut heihin, joille lahjat aiheuttavat pientä päänvaivaa. Oli tilanne sitten mikä tahansa, toivomme että tästä lahjaoppaasta on sinulle apua! Toimitamme korumme aina niiden alkuperäisissä lahjapakkauksissa, joka tekee lahjan antamisesta entistäkin helpompaa.

Lahjaidea #1 – Korulipas sekä kauniit korut

Koru on oiva lahja tyttöystävälle, vaimolle, äidille tai ystävälle. Korun ei tarvitse olla kallis ollakseen laadukas. Jotta arteet pysyvät tallessa ja järjestyksessä, on hyvä idea panostaa klassiseen korulippaaseen. Korulippaan voit täyttää muutamalla valitulla korulla tai jopa kellolla, joka varmasti ilahduttaa lahjan saajaa. Tässä muutama klassinen koru sekä ajaton korulipas, joka sopii naiselle iästä huolimatta.

Lahjaidea korut
 1. Kaksiosainen korulipas
 2. Kauniit Lykka korvarenkaat
 3. Klassinen Lykka -hopeasormus
 4. Snö of Sweden rannekoru
 5. Lykka Casuals hopeakaulakoru

Lahjaidea #2 – Kaunis rannekello

Rannekello on suosittu lahja naiselle, ja valikoimastamme löytyy monta erilaista naisten kelloa jotka sopivat lahjaksi. Rannekello toimitetaan aina valmistajan lahjapakkauksessa, joten lahjan paketointi on myös helppoa. Tässä muutama näyttävä rannekello, joka on samalla kaunis sekä käytännöllinen lahja!

Lahjaidea rannekellot
 1. Siro Daniel Wellington rannekello
 2. Klassinen Rosefield rannekello
 3. Näyttävä -Tommy Hilfiger rannekello
 4. Hopeinen Tommy Hilfiger rannekello
 5. Kaunis Daniel Wellington rannekello

Lahjaidea #3 – Korusetti

Jos haluat panostaa hieman arvokkaampaan lahjaan, ovat koru varma valinta joka harvoin menee pieleen! Suosittelemme ostamaan lahjaksi esim samaa sarjaa olevat korvakorut ja kaulakorun, koska nämä sopivat aina kantajalleen riippumatta koosta.

Lahjaidea korusetti
 1. Lumoava Rakkain kaulakoru ja korvakorut
 2. Snö of Sweden korvakorut ja rannekoru
 3. Lykka Pearls kaulakoru ja hopeakorvakorut

Lahjaidea #4 – Urheilukellot

Urheilusta nauttivalle oiva lahja kuusen alle on uusi urheilukello! Tänä vuonna muun muassa Polarilta ja Suunnolta on tullut mahtavia uutuuksia, jotka varmasti ilahduttavat. Tässä muutama huipputuote, jotka saat kätevästi tilattua kotiovelle Keskisen Kellolta!

Lahjaidea urheilukellot
 1. Suunto 9 Peak Pro urheilukello
 2. Polar Ignite 3 urheilukello
 3. Garmin Vivoactive 4S älykello

Etkö vielä löytänyt hakemaasi? Ei huolta. Tässä artikkelissa on edustettuna vain murto-osa meidän kattavasta valikoimastamme, joten kannattaa rauhassa tutustua mitä muuta meiltä saattaisi löytyä. Muistathan kuitenkin tilata joululahjat ennen 20.12, jotta varaston tontut ehtivät toimittaa paketit kuusen alle!