Lahjan ostaminen tyttöystävälle voi olla haastavaa. Älä kuitenkaan huoli! Asiantuntijamme kokosivat tähän lahjaoppaaseen 26 täydellistä lahjaideaa tyttöystävälle ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka varmasti auttavat sinua löytämään mieluisan lahjan rakkaallesi.


Korvaa sanat koruilla

Korut ovat vuosisatojen ajan olleet symboli kauneudesta, arvosta ja rakkaudesta. Ne ovat lahja, joka ei ainoastaan ilahduta hetkellisesti, vaan ilahduttavat vielä vuosienkin päästä. Koska koruja käytetään päivittäin niitä koskaan voi olla liikaa – siksi korut ovat täydellinen lahja tyttöystävälle.

Koru voi heijastaa tyttöystäväsi persoonallisuutta, olla muisto erityisestä hetkestä tai symboloida teidän yhteistä tarinaanne. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti korun, joka sopii tyttöystävällesi. Tässä muutama vinkki tuotteista, joista tyttöystäväsi saattaa ilahtua!


Kaiverretut korut

Kun etsit erityisen henkilökohtaista lahjaa tyttöystävällesi, kaiverretut korut ovat täydellinen valinta. Suloinen ja merkityksellinen kaiverrus kertoo tyttöystävällesi, että olet kiinnittänyt yksityiskohtiin huomiota. Voit kaiverruttaa koruun nimen, tärkeän päivämäärän tai teille merkityksellisen tekstin. Kaiverrus tekee korusta heti erityisen ja tärkeän – koru muistuttaa tyttöystävääsi sinusta ja teidän yhteisestä elämästä. Ei olekaan ihme, että monet pitävät kaiverrettuja koruja aarteinaan vuosienkin jälkeen.

Me Keskisen Kellolla uskomme, että näillä pienillä asioilla on merkitystä. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Löydät tiedot kaiverrus- mahdollisuudesta tuotetiedoista. Tässä muutama suosittu tuote, johon voit valita kaiverruksen:


Korurasia täynnä aarteita

Korurasia on klassinen ja käytännöllinen lahja tyttöystävälle, mutta jos täytät sen koruilla, lahja muuttuu todelliseksi yllätykseksi! Valitse ensin korurasia joka sopii tyttöystäväsi tyyliin, ja täytä tämän jälkeen korurasia upeilla koruilla. Suosittelemme tilaamaan koruja joita tyttöystäväsi voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Kannattaa tarkistaa, millaisia koruja tyttöystäväsi tykkää käyttää ja millainen hänen tyylinsä on.

  • Käyttääkö hän enemmän kultaa vai hopeaa?
  • Käyttääkö hän yksinkertaisia koruja kuten rengaskorvakoruja ja nappikorvakoruja, vai isompia, näyttävämpiä koruja?
  • Suosiiko hän tiettyä jalokiveä tai väriä?
  • Onko hänellä korua, jota hän ei koskaan ota pois?

Valitse ensin korurasia, joka sopii tyttöystäväsi tyyliin ja tarpeeseen. Jos hänellä on paljon koruja, valitse isompi korurasia. Jos hän tarvitsee esim. Matkustamista varten korurasian, valitse pienempi korurasia. Lue blogimme “Täydellinen korurasia” jos kaipaat lisää vinkkejä korurasian valintaan.

Tässä muutama suosittu korurasia


Valitse seuraavaksi täydelliset korut jotka voit asetella korurasiaan. Suosittelemme valitsemaan esimerkiksi yhdet korvakorut, kaulakorun ja sormuksen. Jos haluat viedä lahjan seuraavalle tasolle, voit lisätä korulippaaseen kirjeen tyttöystävällesi. Kerro miksi rakastat häntä ja mikä tekee hänestä erityisen. Tämä pieni lisä tekee lahjasta unohtumattoman.

Tässä muutama suosittu koru:


Parisuhdekorut

Parisuhdekorut ovat suosittu lahja tyttöystävälle, koska ne ovat henkilökohtaiset ja symboloivat teidän yhteistä taivaltanne. Parisuhdekorut voivat periaatteessa olla mitkä tahansa korut – tärkeintä on että molemmilla on samanlaiset ja että korut symboloivat teidän rakkauttanne. Parisuhdekorut voivat olla yhteensopivat kaulakorut, rannekkeet tai jopa sormukset.

Muutama suosittu parisuhdekoru:

  • Kirjainkorut: Lykka Symbols tarjoaa kolme erilaista kirjainkorua sekä kaulakorunä että rannekoruna. Voitte valita molemmille toistenne nimikirjaimilla koristellun korun, jolloin toinen on läsnä aina kun käyttää korua.
  • Kaiverretut laattakorut: Laattakoruihin voi kaivertaa esimerkiksi päivämäärän, nimet tai jotain muuta teidän suhteeseen liittyvää.
  • Ketjut: Samanlaiset ketjukorut ovat täydellinen parisuhdekoru. Ketjut ovat minimalistisia ja sopivat kaikkiin asuihin, tehden parisuhdekorustanne yksinkertaisen mutta merkityksellisen.

Käytännöllinen laukku, lompakko tai aurinkolasit

Naisilla ei voi koskaan olla liian monta laukkua, eikö niin? Laukkuja ostaessa kannattaa kuitenkin panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja kestävyyteen. Laukku on täydellinen lahja tyttöystävälle, koska siinä yhdistyy tyyli sekä käytännöllisyys. Tämän vuoden trendikkäimmät laukut tulevat Aarnilta. Aarnin Crossbody -laukut ihastuttavat yksinkertaisella ulkomuodolla ja laadukkailla materiaaleilla. Laukku näyttää pieneltä, mutta siihen mahtuu hyvin lompakko, puhelin, avaimet ja puuteri. Suosittelemme myös tutustumaan Aarnin tyylikkäisiin aurinkolaseihin.

Nämä tuotteet ovat suosittuja juuri nyt:


Lahjat nopealla ja ilmaisella toimituksella Keskisen Kellolta

Keskisen Kello tarjoaa yli 10 000 tuotteen laajan valikoiman, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Meidän 60 päivän palautusoikeus tarjoaa sinulle lisäturvan – jos lahja ei jostain syystä vastaakaan odotuksiasi tai saajan toiveita, voit helposti ja vaivattomasti palauttaa sen.

Hyödynnä myös meidän ilmaista kaiverruspalvelua tehdäksesi lahjastasi henkilökohtaisen. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Löydät tiedot kaiverrus- mahdollisuudesta tuotetiedoista.

Ilmainen ja nopea toimitus varmistaa, että lahjat saapuu perille ajallaan, myös kiireisimpinä sesonkeina. Ei enää viime hetken paniikkia tai huolta siitä, ehtiikö paketti perille juhlapäiväksi!


Eikö sopivaa lahjaa vielä löytynyt?

Ei hätää! Olemme luoneet kattavat oppaat täydellisen lahjan löytämiseksi. Inspiroidu asiantuntijoiden vinkeistä ja tilaa täydellinen lahja kotiovelle jo tänään!


Lahjaoppaat: