Aarni aurinkolasit

48 tuotetta

Loading...
 1. Aarni aurinkolasit Marlon - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Marlon - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  149,90 €
 2. Aarni aurinkolasit Blues - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Blues - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  109,90 €
 3. Aarni aurinkolasit Belle - Eeben
  Aarni Aarni aurinkolasit Belle - Eeben
  Väliaikaisesti loppu
  119,90 €

48 tuotetta

Tyylikkäät Aarni-aurinkolasit

Aarni aurinkolasit ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä aurinkolaseja, jotka on suunniteltu niin muodin kuin toimivuudenkin näkökulmasta. Aarni-tuotemerkin filosofia perustuu ajattomaan muotoiluun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten puusta ja selluloosa-asetaatista, Aarni aurinkolasit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, keveyttä ja luonteenomaista tyyliä.

Taattua laatua

Aarni aurinkolasien linssit ovat UV-suojattuja ja polarisoituja, joten ne suojaavat silmiä haitalliselta auringon säteilyltä ja heijastuksilta. Lisäksi linssit ovat naarmuuntumattomia, mikä takaa pitkäkestoisen käyttökokemuksen. Aarni aurinkolasit sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin

Aarni-aurinkolasien rungot on valmistettu kestävästä ja kevyestä puumateriaalista, kuten koivusta, vaahterasta tai pähkinäpuusta, joka takaa miellyttävän ja mukavan istuvuuden. Linssit ovat UV-suojattuja, polarisoituja ja naarmuuntumattomia, mikä takaa, että silmäsi ovat suojattuina kirkkaimmissakin olosuhteissa.

Aarni-aurinkolaseja on saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä, joten voit valita juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Olipa tyyliisi klassinen, moderni tai jopa sporttinen, löydät varmasti Aarni-valikoimasta täydelliset aurinkolasit.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.