Aarni laukut

22 tuotetta

Aarni
Varastossa
499,00 €
Aarni
Väliaikaisesti loppu
189,90 €
Aarni
Väliaikaisesti loppu
499,00 €

Tyylikkäät Aarni- laukut

Kukapa ei haluaisi näyttäytyä laadukkaan nahkalaukun kanssa, joka on vielä kaiketi Suomalainen tuote. Aarnin nahkalaukut ovat valmistettu kotimaisesta hirvennahasta ja kestävät aikaa. Aarni tekee kompaktin kokoisia laukkuja, joten ne ovat aina elegantti valinta niin arki-, että juhlakäyttöön. Nahka on hirvenmetsästyksen sivutuote, jolle ei toistaiseksi ole ollut paljon käyttöä. Hirviä ei siis metsästetä nahan takia. Vastuullisuus ei aina ole kuluttamisen vähentämistä, vaan pikemminkin oikeiden tuotteiden kuluttamista. Aikaa kestävä ja ekologinen hirvennahka on loistava valinta laukun materiaaliksi.

Kattava valikoima eri malleja

Mallistostamme löydät Aarni crossbody-laukun, josta on useita eri värivaihtoehtoja. Värejä on konjakinruskea ja musta. Molemmat värit ovat saatavilla joko hopeisilla tai kultaisilla vetoketjulla ja muilla metallisilla yksityiskohdilla. Laukut ovat myös RFID-suojattuja, joten varkaat eivät voi lukea korttien tietoja etälukimilla.

Aarnin tarina

Suomalainen Aarni sai alkunsa metsien keskellä, rauhaisassa eteläsuomalaisessa Klaukkalan kylässä. Perustajat patikoivat nuoruudessaan ja viettivät lukuisia iltoja leiritulen äärellä nauttien iltahämärästä ja makkarasta. Nuoruuden innostus luonnosta konkretisoitui aikuisiällä, kun perustajajäsenet päättivät perustaa metsä-aiheisia tuotteita valmistavan yrityksen. Tilaamalla Aarnin tuotteita Keskisen Kellolta saat ilmaisen toimituksen! Tule tutustumaan Aarnin tuotteisiin ja ihastu!