Aarni konjakinruskea vetoketjullinen olkalaukku hopea

189,90 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
56414

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Monipuolinen keskikokoinen Aarni konjakinruskea vetoketjullinen olkalaukku hopea on helppo käyttää erilaisten asujen kanssa. Tämä sileästä, pehmeästä hirvennahasta valmistettu ja hopeanvärisillä osilla koristeltu neliönmuotoinen Aarni-olkalaukku on monipuolinen valinta ja loistava tapa viimeistellä tyyli. Viininpunainen kangassisus on jaettu kahteen osaan, ja siinä on tasku, jossa on neljä korttipaikkaa, sekä avoin sivutasku pienemmille tavaroille, kuten avaimille. RFID-suojattu rakenne varmistaa, että korttisi ovat aina turvassa kopioinnilta.

Tämän konjakinruskean Aarni neliön muotoisen olkalaukun pinta on valmistettu ekologisesta hirvennahasta, joka on hirvenmetsästyksen sivutuote. Tässä nahkalaukussa on säädettävä ja irrotettava olkahihna (pituus 80-140 cm, leveys 3,8 cm), jonka vuoksi laukku on hyvin monikäyttöinen, ja sopii useisiin eri tilanteisiin. Irrotat vain hihnan ja laukku toimii esimerkiksi iltatilaisuudessa clutch-tyyppisenä laukkuna.

Vetoketjukiinnitys. Koko: 21 x 4,5 x 13 cm.Aarni nahkalaukuilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan suojapussin kera.

Lisätietoja
SKU 56414
Brändi Aarni
Materiaali Nahka
Väri Ruskea
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.