Aarni tummanruskea crossbody-laukku kullanvärisellä vetoketjulla

189,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
56417

Laadukas nahkalaukku on jokaisen vaatekaapin kulmakivi. Monipuolinen keskikokoinen laukku on helppo käyttää erilaisten asujen kanssa, ja klassinen siluetti viimeistelee asusi. Materiaalina aito nahka on erittäin kestävää ja pehmeän tuntuista, ja kestää käytössä pitkään.

Tämä sileästä, pehmeästä hirvennahasta valmistettu, ja kullanvärisillä osilla koristeltu neliönmuotoinen Aarni tummanruskea crossbody-laukku kullanvärisellä vetoketjulla on monipuolinen valinta ja loistava tapa viimeistellä asu. Tämän neliönmuotoisen olkalaukun pinta on valmistettu tummanruskeasta, ekologisesta hirvennahasta, joka on hirvenmetsästyksen sivutuote. Säädettävän ja irrotettavan olkahihnan ansiosta tämä nahkalaukku on hyvin monikäyttöinen, mikä tekee siitä täydellisen asusteen kaikkiin tilaisuuksiin.

Beige kangassisus on jaettu kahteen osaan, ja siinä on tasku, jossa on neljä korttipaikkaa, ja avoin sivutasku pienemmille tavaroille, kuten avaimille. RFID-suojattu rakenne varmistaa, että korttisi ovat aina turvassa kopioinnilta.

Mukana on säädettävä olkahihna (pituus 80-140 cm, leveys 3,8 cm), jota voi käyttää olalla tai ilman remmiä. Vetoketjukiinnitys. Koko: 21 x 4,5 x 13 cm. Aarni nahkalaukuilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan suojapussin kera.

Lisätietoja
SKU 56417
Brändi Aarni
Materiaali Nahka
Väri Ruskea
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.