Kolme älykelloa

On mahdotonta sanoa yksiselitteisesti mikä on paras älykello juuri sinulle, mutta laadimme avuksesi tämän artikkelin jossa esittelemme suosituimpia älykellomallejamme, joihin kannattaa tutustua. Suuri älykellovalikoimamme tarjoaa monta mallia josta valita! Löydä älykello joka sopii parhaiten juuri sinun elämäntyyliisi.


Sisällysluettelo


Älykello - mihin sitä käytetään?

Älykello on kätevä pari älypuhelimelle. Pienikokoinen älylaite tuo tutut toiminnot kirjaimellisesti kätesi ulottuville, myös silloin kun jätät puhelimen mieluummin laukkuun, taskuun tai jos kellon mallin näin sallii jopa kotiin. Älykello on myös varteenotettava haastaja urheilukelloille: useimmiten älykellolla pystyy mm. seuraamaan päivän askeleita, unen laatua ja sykettä. Vastavuoroisesti monesta urheilukellosta löytyy tänä päivänä suuri valikoima älyominaisuuksia – äly- ja urheilukellojen ero ei nykyään ole niin merkittävä.

Älykello siis tarvitsee pitkälti aina parikseen älypuhelimen. Markkinoilta löytyy myös laaja valikoima SIM-kortilla ja eSIM varustettuja malleja, jolloin älypuhelimeen yhdistäminen ei ole enää välttämättömyys. Tarjonta merkkien, mallien, materiaalien ja toimintojen suhteen on myös valtava – malleja löytyy moneen makuun ja moneen budjettiin. Tutustu alta valikoimamme brändeihin ja kelloihin ja löydä paras älykello juuri sinulle!

Ennen kuin jatkamme itse älykellojen vertailuun, haluamme muistuttaa eräästä tärkeästä asiasta, joka jokaisen tulisi muistaa ennen älykellon ostamista: Muista valita älykello puhelimesi mukaan! Koska älykello ja puhelin ovat toisiaan täydentävä pari, on erittäin tärkeää että älykellosi ja puhelimesi puhaltavat tekniikkansa puolesta yhteen hiileen. Esimerkiksi Applen Apple Watch -kellot on suunniteltu toimimaan ainoastaan iPhonen parina. Androidin pariksi taas sopivat Samsung älykellot tai esimerkiksi Huawei älykellot, mutta nämä pelaavat tämän lisäksi myös hyvin yhteen iPhonen kanssa. Muista siis tarkistaa puhelimesi ja pohtimasi kellon yhteensopivuus ennen tilauksen tekoa.


Älykello vertailu — mikä älykello kannattaa valita?

Älykello kannattaa valita omien käyttötarpeidesi perusteella ja siten valita kello, jonka ominaisuudet täyttävät nämä tarpeet. Useissa tilanteissa kellomalleista on olemassa muutamia eri kokoja, useita eri värityksiä ja materiaaleja mistä valita. Kellomallien eri variaatiot saattavat erota toisitaan hitusen esimerkiksi siten että suuremmissa kelloissa akun kapasiteetti saattaa olla hieman suurempi, pääosin ominaisuudet kelloissa on kuitenkin samat. Tässä artikkelissa keskitymme nimenomaan älykelloihin. Mikäli haet täysveristä urheilukelloa treeniesi tueksi, suosittelemme tutustumaan kattavaan urheilukello-artikkeliimme, jossa opastamme urheilukellon valinnassa.


Samsung Galaxy Watch6 - Kompakti paketti ominaisuuksia


Samsung Galaxy Watch6 – tärkeimmät ominaisuudet