Isänpäivää vietetään jälleen marraskuun toisena sunnuntaina, 10.11.2024. Joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivälahjaksi? Yhdessä vietetty aika, ajalla valmistettu aamiainen ja isänpäiväkortti ovat varmasti jokaiselle isälle mieluisa lahja. Olemme kuitenkin varmoja siitä, että isä saattaisi ilahtua myös ajatuksella valitusta isänpäivälahjasta.

Kävimme valikoimamme läpi, ja keräsimme sinulle parhaat lahjaideat isälle. Onnistuneen isänpäivälahjan salaisuus on, että se on valittu juuri lahjan saajaan mukaan. Mieti lahjaostoksilla esimerkiksi isän suosikkiharrastuksia, tyyliä ja asioita, joilla voisit piristää hieman hänen arkea. Keskisen Kellolta löydät lahjat jokaiselle isälle, oli hän sitten ulkoilmassa viihtyvä oman elämänsä MacGyver, urheiluun hurahtanut kuntoilija, toimiston tyyliniekka tai insinööritason hifistelijä. Meillä on lahjat jopa niille miehille, jotka eivät omien sanojensa mukaan tarvitse mitään.


Isänpäivälahja oman elämänsä MacGyverille

Onko isäsi se tyyppi, joka olisi mieluiten aina ulkona metsässä tai pihalla? Oman elämänsä MacGyver saattaisi ilahtua klassisesta linkkuveitsestä, jota on helppo pitää aina taskussa mukana. Uusi Suunto Vertical puolestaan on täydellinen lahja isälle, joka viihtyy seikkailulajien parissa. Miehelle, joka viihtyy telttailuretkillä suosittelemme kotimaista Ukko Roihu -halsteria.

Seiko 5 Sports Automatic SRPJ37K1
-20%
Seiko
Seiko 5 Sports Automatic SRPJ37K1
379,00 €
304,00 €
Ukko Roihu Halsteri
-20%
Ukko Schnapps
Ukko Roihu Halsteri
149,00 €
119,20 €

Isänpäivälahja tyylitietoiselle isälle

Onko isäsi toimiston tyyliniekka? Rannekello on lahjaklassikko myös isänpäivänä. Suosittelemme esimerkiksi kurkkaamaan Tommy Hilfigerin monipuolisen kellovalikoiman. Työmatkoilla reissaava isä saattaisi puolestaan ilahtua kätevästä ja tyylikkäästä kellorullasta, johon pakata asusteet mukaan. Kotimainen hirvennahkainen lompakko tai laadukkaat Lumoava-kalvosinnapit taas ilahduttavat suomalaista muotoilua arvostavaa isää.


Isänpäivälahja urheilulliselle isälle

Paketoi urheilullisen isän pakettiin jotain, mikä tuo uutta piristystä ja energiaa hänen treeneihin. Urheilu- ja älykello valikoima on laajentunut huomattavasti vuonna 2023, joten valinnanvaraa löytyy. Suosittelemme tutustumaan uuteen Polar Vantage V3 -mallistoon – uutuus sopii isälle, joka urheilee tavoitteellisesti esimerkiksi triathlonin parissa. Seikkailunhaluisille isälle uusi Suunto Vertical on täydellinen vaihtoehto, sen tarjotessa muun muassa markkinoiden parhaan akunkeston. isän urheilukello on hiljattain päivitetty, suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaamme rannekkeita ja näytönsuojalaseja. Pienellä investoinnilla isän kello saa uuden ilmeen!


Isänpäivälahja miehelle joka ei tarvitse mitään

Me kaikki tunnemme hänet: mies joka ei tarvitse mitään. Juuri hänelle olisi kuitenkin kiva antaa jotain. Näiden isien kohdalla suosittelemme miettimään tapoja, joilla voisit piristää hänen arkea. Olisiko esim. korkea aika päivittää isän lompakko uuteen? Esimerkiksi Secridin korttikotelot ovat suosittu lahja isälle. Me Keskisen Kellolla tarjoamme moneen tuotteeseen ilmaisen kaiverruksen, joten voit ilahduttaa isääsi kaivertamalla koteloon isäsi nimikirjaimet tai jotain muuta sopivaa.

Jos isäsi on Marvel-, Disney- tai Game of Thrones -fani suosittelemme tutustumaan Pandoran laajaan valikoimaan. Esimerkiksi yksinkertainen avaimenperä jossa lisänä isän suosikki hahmo voi olla hauska lahja.


Isänpäivälahja hifistelijälle

Onko isäsi hifistelijä-tyyppiä? Puhelin-applikaatiolla ohjattava herätyskello tai monipuolisilla toiminnoilla varustettu älykello ovat varmasti osuvia lahjaideoita. Kelloja hifistelevä isä taas saattaisi ilahtua uudesta kellolaatikosta.Täydellinen isänpäivälahja Keskisen Kellolta

Tilaa isänpäivälahjat Keskisen Kellolta helposti ilmaisella toimituksella. Tee isänpäivälahjasta henkilökohtainen lisäämällä tuotteeseen kaiverruksen. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, johon kaivertaminen on mahdollista. Tilaa isänpäivälahjat viimeistään 6.11. jotta ne ehtivät isänpäiväksi perille. Hyvää isänpäivää!

Kaipaatko vielä lisää isänpäivälahja ideoita? Tälle sivulle olemme koonneet sinulle monta lahjavinkkiä lisää.