Isänpäivää vietetään jälleen marraskuun toisena sunnuntaina, 11.11.2024. Oletko jo pohtinut, mitä voisit antaa lahjaksi? Monelle isälle yhdessä vietetty aika, rakkaudella valmistettu aamiainen ja vielä itse tehty isänpäiväkortti ovat niitä arvokkaimpia lahjoja, mitä heille voi antaa. Uskomme kuitenkin, että myös huolella valittu lahja voisi tuoda isälle paljon iloa ja kruunata päivän!

Kävimme valikoimamme huolellisesti läpi ja kokosimme sinulle parhaat lahjaideat isälle. Onnistuneen isänpäivälahjan salaisuus piilee siinä, että se on valittu juuri lahjan saajan persoonallisuuden mukaan. Lahjaa valitessa kannattaa miettiä isän suosikkiharrastuksia, tyyliä ja tapoja, joilla voisit tuoda hänen arkeensa pientä piristystä. Keskisen Kellolta löydät lahjat kaikenlaisille isille – oli hän sitten ulkoilmaelämästä nauttiva MacGyver, urheiluun hurahtanut kuntoilija, toimiston tyylitaituri tai insinöörimäinen hifistelijä. Meiltä löytyy lahjat jopa niille isille, jotka väittävät, etteivät tarvitse mitään.

Monet käytännölliset ja toivotutkin miesten lahjaideat saattavat ylittää isänpäivälahjojen budjetin. Siksi lahjakortti on suosittu vaihtoehto – sen avulla voit osallistua hankintaan ja antaa isälle mahdollisuuden valita juuri itselleen mieluisan lahjan. Lahjakortti tarjoaa joustavuutta ja varmistaa, että lahja tulee varmasti käyttöön.




Isänpäivälahja oman elämänsä MacGyverille

Onko isäsi se tyyppi, joka olisi mieluiten aina ulkona metsässä tai pihalla? Oman elämänsä MacGyver saattaisi ilahtua klassisesta linkkuveitsestä, jota on helppo pitää aina taskussa mukana. Casion W-800H puolestaan tarjoaa luotettavan ja käytännöllisen kellon heille, jotka arvostavat kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Suunto Vertical puolestaan on täydellinen lahja isälle, joka haluaa pysyä ajanhermolla myös seikkailun lomassa. Miehelle, joka viihtyy telttailu- ja kalastusretkillä suosittelemme kotimaista Ukko Roihu -halsteria.

Casio Collection W-800H-1AVES
-22%
Casio
Casio Collection W-800H-1AVES
49,00 €
38,00 €
Ukko Roihu Halsteri
-20%
Ukko Schnapps
Ukko Roihu Halsteri
149,00 €
119,20 €
Suunto Vertical All Black
-17%
Suunto
Suunto Vertical All Black
599,00 €
499,00 €

Isänpäivälahja tyylitietoiselle isälle

Jos isäsi on tyyliniekka toimistossa, rannekello on ajaton ja klassinen lahjavalinta myös isänpäivänä. Esimerkiksi Tommy Hilfigerin monipuolinen kellovalikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja. Myös Gant Prestige -mallistosta löytyy erittäin tyylikkäitä ja klassista muotokieltä huokuvia miesten rannekelloja.

Mikäli isä matkustaa usein työmatkoilla, tyylikäs ja käytännöllinen kellopussi tai kellorulla, on varmasti mieluisa lahja. Suomalaisesta muotoilusta pitävälle isälle taas kotimainen hirvennahkainen lompakko tai laadukkaat Lumoava-kalvosinnapit ovat oivallisia valintoja, jotka ilahduttavat takuulla.


Isänpäivälahja urheilulliselle isälle

Paketoi urheilullisen isän pakettiin jotain, mikä tuo uutta piristystä ja energiaa hänen treeneihin. Urheilu- ja älykello valikoimamme on laajentunut huomattavasti vuonna 2024, joten valinnanvaraa löytyy nyt entistä enemmän.

Suosittelemme ainakin tutustumaan uuteen, erittäin suosittuun Suunto Race -mallistoon. uutuus sopii isälle ja myös kaikille muille urheilijoille tasosta riippumatta. Race -mallisto tarjoaa kattavat ominaisuudet tukemaan aktiivista elämäntapaa niin aloittelijoille, kuin ammattilaisillekin.

Seikkailunhaluiselle isälle uusi Polar Grit X2 Pro on täydellinen vaihtoehto, sen tarjotessa erinomaisen akunkeston ja huipputason suorituskyvyn. Mikäli isän urheilukello on hiljattain päivitetty, suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaamme rannekkeita ja näytönsuojalaseja. Pienellä investoinnilla isän kello saa täysin uuden ilmeen!


Isänpäivälahja miehelle joka ei tarvitse mitään

Me kaikki tunnemme hänet: mies joka ei tarvitse mitään. Juuri hänelle olisi kuitenkin kiva antaa jotain. Näiden isien kohdalla suosittelemme miettimään tapoja, joilla voisit piristää hänen arkea. Olisiko esim. korkea aika päivittää isän lompakko uuteen? Esimerkiksi Tiera ja Secridin korttikotelot ovat suosittuja lahjoja miehille. Me Keskisen Kellolla tarjoamme moneen tuotteeseen ilmaisen kaiverruksen, joten voit ilahduttaa isääsi kaivertamalla koteloon isäsi nimikirjaimet tai jotain muuta sopivaa.

Jos isäsi on Marvel-, Disney- tai Game of Thrones -fani suosittelemme tutustumaan Pandoran laajaan valikoimaan. Esimerkiksi yksinkertainen avaimenperä jossa lisänä isän suosikki hahmo voi olla hauska ja varsin merkityksellinen lahjaidea!


Isänpäivälahja hifistelijälle

Onko isäsi hifistelijä-tyyppiä? Tyylikäs ja käytännöllinen herätyskello tai vaikka monitoimityökalu avainten pariksi? Kenties GPS-paikannin laukunpohjille tai avainnippuun auttaisi isän arkea ja tavaroiden etsimistä? Olisiko lenkille ja treenien kaveriksi uudet Suunto Sonic -luujohdekuulokkeet? Myös klassikko Casio-rannekello tai monipuolisilla toiminnoilla varustettu älykello ilahduttaisi häntä? Kelloja pöydillä säilyttävä isä taas saattaisi ilahtua uudesta kellolaatikosta.



Täydellinen isänpäivälahja Keskisen Kellolta

Tilaa isänpäivälahjat Keskisen Kellolta helposti nopealla ja luotettavalla toimituksella. Tee isänpäivälahjasta henkilökohtainen lisäämällä tuotteeseen kaiverruksen. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, johon kaivertaminen on mahdollista.

Tilaa isänpäivälahjat viimeistään 6.11. jotta ne ehtivät isänpäiväksi perille. Hyvää isänpäivää!

Kaipaatko vielä lisää isänpäivälahja ideoita? Tälle sivulle olemme koonneet sinulle monta lahjavinkkiä lisää.