isänpäivälahjaideat

Isänpäivää vietetään jälleen marraskuun toisena sunnuntaina (14.11.). Joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivälahjaksi? Yhdessä vietetty aika, ajalla valmistettu herkkuaamiainen ja isänpäiväkakku ovat varmasti isän kuin isän mieleen. Olemme kuitenkin varmoja siitä, että isä saattaisi ilahtua myös ajatuksella valitusta isänpäivälahjasta.

Kävimme valikoimamme läpi, ja keräsimme sinulle parhaat lahjaideat isälle. Onnistuneen isänpäivälahjan salaisuus on, että se on valittu juuri lahjan saajaan mukaan. Mieti lahjaostoksilla esimerkiksi isän suosikkiharrastuksia, tyyliä ja asioita, joilla voisit piristää hieman hänen arkea. Keskisen Kellolta löydät lahjat jokaiselle isälle, oli hän sitten ulkoilmassa viihtyvä oman elämänsä MacGyver, urheiluun hurahtanut kuntoilija, toimiston tyyliniekka tai insinööritason hifistelijä. Meillä on lahjat jopa niille miehille, jotka eivät omien sanojensa mukaan tarvitse mitään.


Isänpäivälahja oman elämänsä MacGyverille

Onko isäsi se tyyppi, joka olisi mieluiten aina ulkona metsässä tai pihalla? Oman elämänsä MacGyver saattaisi ilahtua klassisesta linkkuveitsestä, jota on helppo pitää aina taskussa mukana. Uusi Polar Grit X Pro puolestaan on täydellinen lahja isälle, joka viihtyy seikkailulajien parissa. Miehelle, joka viihtyy telttailuretkillä suosittelemme kotimaista Ukko Roihu -halsteria.

Isänpäivälahja tyylitietoiselle isälle

Onko isäsi toimiston tyyliniekka? Rannekello on lahjaklassikko myös isänpäivänä. Suosittelemme esimerkiksi kurkkaamaan tyylikkään Armani Exchange -sarjan monipuolisen kellovalikoiman. Työmatkoilla reissaava isä saattaisi puolestaan ilahtua tyylikkäästä kellokotelosta, johon pakata asusteet kätevästi mukaan. Kotimainen hirvennahkainen lompakko tai laadukkaat Lumoava-kalvosinnapit taas ilahduttavat suomalaista muotoilua arvostavaa isää.

Isänpäivälahja urheilulliselle isälle

Paketoi urheilullisen isän pakettiin jotain, mikä tuo uutta piristystä ja energiaa hänen treeneihin. Hiljattain lenkkeilystä innostunut isä saattaisi ilahtua motivoivasta urheilukellosta. Pyöräilevälle isälle taas voisi sopia suorituksen seuraamiseen tarkoitettu pyöräilytietokone. Mikäli salilla treenaava isäsi ei lukuisista kehotuksista huolimatta vieläkään ole hankkinut itselleen langattomia korvakuulokkeita, nyt voisi olla hyvä sauma korjata tilanne.

Isänpäivälahja miehelle joka ei tarvitse mitään

Me kaikki tunnemme hänet: mies joka ei tarvitse mitään. Juuri hänelle olisi kuitenkin kiva antaa jotain. Näiden isien kohdalla suosittelemme miettimään tapoja, joilla voisit piristää hänen arkea. Olisiko esim. korkea aika päivittää isän lompakko uuteen? Pienen lahjan lisäksi voisit piristää isän järjestämällä teille yhteistä aikaa. Vie isä elokuvateatteriin, järjesä pidemmän kaavan isänpäivä brunssi tai järjestä perheen yhteinen lautapeli-ilta.

Isänpäivälahja hifistelijälle

Onko isäsi hifistelijä-tyyppiä? Puhelin-applikaatiolla ohjattava herätyskello tai monipuolisilla toiminnoilla varustettu älykello ovat varmasti osuvia lahjaideoita. Laadukkaat vastamelukuulokkeet taas ovat täydellinen lahja miehelle, jonka arkeen kuuluu säännölliset kotoa käsin pidettävät etäpalaverit. Kelloja hifistelevä isä taas saattaisi ilahtua winderista.


Lisää isänpäivälahjaideoita

Kaipaatko vielä lisää isänpäivälahja ideoita? Tälle sivulle olemme koonneet sinulle monta lahjavinkkiä lisää.