Tommy Hilfiger lahjat

Joulu on tunnetusti se aika, jolloin haluamme ilahduttaa rakkaitamme ihanilla lahjoilla. Lahjat ovat tapa osoittaa arvostusta ja rakkautta – kukapa ei ilahtuisi kauniista korusta tai tyylikkäästä kellosta? Tässä oppaassa asiantuntijamme on kartoittanut parhaat lahjaideat Tommy Hilfigerin laajasta valikoimasta.


Vuoden kuumimmat uutuuskorut

Tänä vuonna korukäyttäjiä on hemmoteltu yhtä sun toista kauneimmilla koruilla. Trendiväreiksi on noussut muun muassa punainen ja vihreä, mutta klassiset hopea ja kultakorut pitävät vielä kärkisijaa värikkäiden korujen kaverina. Tällä hetkellä asiakkaat suosivat rohkeita, suuria statement-koruja, jotka piristävät syksyn ja talven asuja.

Millaisesta korusta lahjansaaja tykkäisi? Suosittelemme tilaamaan koruja joita lahjansaaja voi käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Tämä vaatii joskus hieman salapoliisityötä – kannattaa tarkistaa, millaisia koruja hän tykkää käyttää ja millainen hänen tyylinsä on.

  • Käyttääkö hän enemmän kultaa vai hopeaa?
  • Käyttääkö hän yksinkertaisia koruja kuten rengaskorvakoruja ja nappikorvakoruja, vai isompia, näyttävämpiä koruja?
  • Suosiiko hän tiettyä jalokiveä tai väriä?
  • Onko hänellä korua, jota hän ei koskaan ota pois?

Kauden trendiväri – pirteä punainen


Klassiset kultakorut – muutama suosittu tuote


Helmiä ja säihkettä – muutama suosittu tuoteAnna lahjaksi aikaa

Täydellisessä lahjassa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys. Siksi upea kello on suosittu lahja niin isälle, äidille, rakkaalle tai nuorelle aikuiselle. Kello on ajaton ja kestävä valinta, joka toimii yhtä aikaa sekä tyylikkäänä asusteena että apuna päivittäisessä elämässä, pitäen käyttäjän aikataulussa töissä ja vapaa-ajalla. Tässä muutama suosikki Tommy Hilfigerin valikoimasta!

Toimistolle


Arkeen


JuhlaanMiesten korut

Korut eivät aina tule ensimmäisenä mieleen kun pohditaan lahjaa miehelle, mutta ne tarjoavat upean mahdollisuuden tuoda esiin lahjansaajan tyyliä ja persoonallisuutta. Olipa kyseessä sitten kaulakoru, rannekoru tai sormus, korut tuovat asuun kuin asuun pienen lisän tyylikkyyttä ja huoliteltua olemusta. Tyylikkäät, ajattomat korut toimivat jokapäiväisenä arjen asustena, olipa kyseessä vapaapäivä tai arki toimistolla.

Tässä muutama suosittu miesten koru Tommy Hilfigerin valikoimasta:Lahjat nopealla ja ilmaisella toimituksella Keskisen Kellolta

Keskisen Kello tarjoaa yli 10 000 tuotteen laajan valikoiman, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Meidän 60 päivän palautusoikeus tarjoaa sinulle lisäturvan – jos lahja ei jostain syystä vastaakaan odotuksiasi tai saajan toiveita, voit helposti ja vaivattomasti palauttaa sen. Ilmainen ja nopea toimitus varmistaa, että lahjat saapuu perille ajallaan, myös kiireisimpinä sesonkeina. Ei enää viime hetken paniikkia tai huolta siitä, ehtiikö paketti perille juhlapäiväksi!

Eikö sopivaa lahjaa vielä löytynyt?

Ei hätää! Olemme luoneet kattavat oppaat täydellisen lahjan löytämiseksi. Inspiroidu asiantuntijoiden vinkeistä ja tilaa täydellinen lahja kotiovelle jo tänään!