Joulu on aikaa, jolloin lahjat ja huomionosoitukset ovat etualalla. Meille miehille on tunnetusti haastava ostaa lahjoja, mutta toivottavasti saat tästä lahjaoppaasta muutamia hyviä ideoita, joiden avulla saat napattua mieluista täytettä kuusen alle. Puhun omakohtaisesta kokemuksesta sanoessani että me miehet tunnumme useasti arvostan lahjoja, joissa yhdistyy käytännöllisyys tyylikkääseen designiin. Alta löytyykin siis lista muutamista hyvistä joululahja vaihtoehdoista miehelle, joissa yhdistyy tyylikkyys ja käytännöllisyys oikein fiksussa paketissa.


Lahja, jossa käytännöllisyys ja tyylikkyys kohtaavat

Kun ajattelen täydellistä joululahjaa miehelle, mieleeni nousee nopeasti tyylikäs kello. Se on ajaton ja kestävä valinta, joka toimii yhtä aikaa sekä tyylikkäänä asusteena että apuna päivittäisessä elämässä, pitäen käyttäjän aikataulussa töissä ja vapaa-ajalla.

Kelloa valitessa voi miettiä lahjan saajan omaa tyyliä ja persoonaa, joiden mukaan valitsee kellon. Vaihtoehtoisesti voit valita jonkin tyylikkään ja ajattoman mallin. Kello on pitkäikäinen lahja, joka palvelee käyttäjää vuosia. Parhaimmillaan kello on lahja, joka siirtyy sukupolvelta toiselle tarinoiden ja muistojen kera.

Kivana lisänä lahjaksi annettavaan kelloon on sen takakanteen tehtävä personoitu kaiverrus, mikä lisää lahjan ainutlaatuisuutta ja henkilökohtaisuutta ennestään.


Anna lahja joka liikuttaa

Moni meistä arvostaisi urheilukellosta saatavaa dataa ja aktiivisuuden seurantaa, mutta silti harva on vielä ottanut ensimmäistä askelta ja hankkinut itselleen sellaista. Lahjaksi saatu yksinkertainen, mutta monipuolinen urheilu- tai älykello voisi tarjota juuri sen tarvittavan sysäyksen, että innostuisi aktiivisuuden seurannasta.

Suurin osa meistä löytää kaikki tarvitsemansa äly- ja urheilukellojen toiminnot alle muutaman sadan euron perus urheilu- ja älykelloista. Keräsimme tähän alle muutamia suosittuja vaihtoehtoja helpottaaksemme sopivan kellon valintaa.

Polar Vantage V3 Black
Polar
Polar Vantage V3 Black
598,00 €
539,00 €
Suunto 5 Peak Black SS050726000
-26%
Suunto
Suunto 5 Peak Black SS050726000
199,00 €
148,00 €
Suunto 9 PEAK Granite Blue Titanium
-40%
Suunto
Suunto 9 PEAK Granite Blue Titanium
498,00 €
298,90 €

Jos etsit hieman edullisempaa lahjaa aktiiviselle isälle, suosittelemme ostamaan lahjaksi uuden rannekkeen isän urheilukelloon. Uusi ranneke on edullisempi tapa päivittää kellon ulkonäköä uuteen uskoon. Valikoimastamme löydät rannekkeita eri väreissä ja materiaaleissa kaikkiin suosituimpiin urheilu- ja älykelloihin. Tutustu koko valikoimaan tästä.

Muutama suosittu tuote:


Korvaa sanat koruilla

Korut eivät aina tule ensimmäisenä mieleen kun pohditaan lahjaa miehelle, mutta ne tarjoavat upean mahdollisuuden tuoda esiin lahjan saajan persoonallisuutta ja tyylitajua. Olipa kyseessä sitten sormus, rannekoru tai kalvosinnapit, korut tuovat asuun kuin asuun hienostuneen säväyksen tyylikkyyttä ja huoliteltua olemusta. Tyylikkäät, ajattomat korut toimivat jokapäiväisenä arjen asustena, mikä toisi todella hyvän säväyksen monen miehen varustukseen.

Korut on hyvin persoonallinen asuste ja meidän valikoimasta löydät paljon klassisia ja käytännössä mihin tahans tyyliin sopivia hopea-, tantaali- ja kultakoruja. Tähän lahjaoppaaseen valitsimme hyvä kattauksen eri vaihtoehtoja, joista voi huoletta valita minkä tahansa ja se tulee näyttämään hyvältä kenen tahansa päällä!


Miesten kaulakorut

Kaulakoru on mainio ja henkilökohtainen lahjavaihtoehto miehelle jouluna. Se tuo asuun tyylikästä vaihtelua ja lisää sen monipuolisuutta. Valitsemalla hillityn ja elegantin designin, kaulakoru soveltuu helposti monenlaiseen pukeutumiseen ja toimii monessa eri tilanteessa.

Tässä alla löytyy muutamia siistejä, klassisia ja ajattomia kaulakoruja, jotka sopivat hyvin minkä tyyliseen asuun tahansa ja ovat taatusti mieleen kenelle tahansa.


Miesten rannekorut

Rannekoru on hienostunut ja tyylikäs yksityiskohta miehen pukeutumisessa, ja siinä yhdistyykin maskuliinisuus ja eleganttius varsin saumattomasti. Rannekoru sopii loistavasti kenelle tahansa iästä tai tyylistä huolimatta ja se tuo kivaa pientä ylellisyyttä moniin eri asukokonaisuuksiin. Rannekorun avulla käyttäjä voi helposti lisätä asuun säväyksen persoonallisuutta ja tyyliä, ja sillä tavoin tuoda uutta virkistävää tuulahdusta olemassa oleviin asukokonaisuuksiin. Rannekorut ovat kasvattaneet suosiotaa viimevuosina merkittävästi miesten keskuudessa eikä myöskään ihme että ne ovat kasvattaneet myös suosiotaan lahjavaihtoehtona. Jos ostat rannekorun lahjaksi, suosittelemme tutustumaan laattakoruihin, sillä niihin saat helposti ja ilmaiseksi lisättyä meidän kauttamme kaiverruksen, joka tekee korusta heti paljon henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän lahjan.


Lahjat nopealla ja ilmaisella toimituksella Keskisen Kellolta

Toivottavasti nämä lahjaideat auttavat sinua löytämään täydellisen joululahjan isällesi. Muista, että lahjan arvo ei ole sen hinnassa, vaan ajatuksessa ja vaivannäössä, joka sen valintaan on laitettu.

Keskisen Kello tarjoaa yli 10 000 tuotteen laajan valikoiman, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Meidän 60 päivän palautusoikeus tarjoaa sinulle lisäturvan – jos lahja ei jostain syystä vastaakaan odotuksiasi tai saajan toiveita, voit helposti ja vaivattomasti palauttaa sen. Hyödynnä myös meidän ilmaista kaiverruspalvelua tehdäksesi lahjastasi henkilökohtaisen. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Löydät tiedot kaiverrus- mahdollisuudesta tuotetiedoista.

Ilmainen ja nopea toimitus varmistaa, että lahjat saapuu perille ajallaan, myös kiireisimpinä sesonkeina. Ei enää viime hetken paniikkia tai huolta siitä, ehtiikö paketti perille juhlapäiväksi!


Eikö sopivaa lahjaa vielä löytynyt?

Ei hätää! Olemme luoneet kattavat oppaat täydellisen lahjan löytämiseksi. Inspiroidu asiantuntijoiden vinkeistä ja tilaa täydellinen lahja kotiovelle jo tänään!


Lahjaoppaat: