Suunto Vertical Solar All Black

Kesäkampanja! Hyödynnä 100€ alennus Suunto Vertical -seikkailukelloista 31.7. mennessä!

Suunto Vertical on huippuluokan urheilukello seikkailunhaluisille ja aktiivisille ulkoilijoille, jotka arvostavat erinomaista akunkestoa ja offline-tilassakin toimivia maksuttomia karttoja.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 599.00 €
Normaalihinta: 699.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 599.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 62035

Suunto Vertical Solar All Black - aurinkolatautuva huippuluokan sykekello

Suunto Vertical Solar All Black on urheilukello, joka tarjoaa kaiken tarvittavan seikkailuun ja aktiiviseen elämäntyyliin. Markkinoiden yksi parhaimmista akunkestoista ja huippuluokan teknologia tekevät siitä parhaan mahdollisen kumppanin haastaviin olosuhteisiin. Lisäksi se tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten intuitiiviset kartat, sykkeen, GPS-sijainnin ja aktiviteettiseurannan, korkeusmittarin, barometrin, kompassin ja paljon muuta. Tutustu suomalaisen Suunnon uutuuteen ja panosta arkeesi!

Vuoden kestävä akku aurinkolatauksella

Suunto Vertical Solar All Black omaa markkinoiden parhaan akunkeston; päivittäisessä tilassa Suunto Vertical Solar on mukanasi jopa vuoden ilman latausta! Kellon näyttö hyödyntää aurinkolatausta, joka pidentää akunkestoa yli 30 prosentilla. Suoritusta seurattaessa tarkimmalla mahdollisella GPS-yhteydellä akku kestää 85 tuntia. Tämä tarkoittaa, että seikkailijat ja aktiiviset ihmiset voivat nauttia laitteestaan pitkiäkin aikoja ilman, että heidän täytyy huolehtia lataamisesta.

Intuitiiviset kartat

Sisäänrakennetut intuitiiviset kartat kertovat kaiken tarvittavan ympäristöstä. Korkeuserot, vesistöt, polut ja tärkeät maamerkit eivät jää huomaamatta. Turvallisuuden parantamiseksi nämä kaikki tiedot näkyvät offline-tilassa, joten verkkoyhteydestä ei tarvitse huolehtia ollenkaan. Suunto Vertical Solar All Blackin luotettavien ja ilmaisten karttojen ansiosta et ikinä eksy! Matkan aikana voit jättää reittipisteitä, joiden avulla suunnistaminen takaisin onnistuu vaikka pilkkopimeässä.

Huipputeknologiaa ranteessa

Suunto Vertical Solar All Black on varustettu korkeusmittarilla, barometrilla, ja kompassilla. Nämä tärkeät avustimet pitävät kellon käyttäjän ajantasalla haastavimmissa olosuhteissa. Myrskyhälytys ja sääennustus auttaa retkien ja erilaisten reittien suunnittelussa jo etukäteen.

Suunto Vertical Solar All Black - Paras valinta aktiivisille ihmisille

Monipuoliset urheilutoiminnot takaavat, että Suunto Vertical Solar All Black sopii erinomaisesti myös aktiivisen elämäntyylin omaaville arkiliikkujille. Kello pitää sisällään yli 95 urheilutilaa ja saatavilla on yli 200 urheilusovellusta SuuntoPlus-sovelluskaupan kautta. Harrastitpa sitten tennistä, pyöräilyä, juoksua tai uintia, Suunto Vertical Solar on paras mahdollinen kumppani suoritusten tarkasteluun. SuuntoPlus™ Store mahdollistaa myös yksityiskohtaisen personoinnin, jonka avulla voit ladata seurantasovelluksia esimerkiksi kiipeilyyn tai Cooperin testiin.

Täydellinen seuranta

Suunto Vertical Solar All Black -sovellukset täydentävät ultimaattisen kokemuksesi. Suunnittele, analysoi ja jaa urheilusuorituksesi kavereiden kanssa! Reitit on mahdollista suunnitella etukäteen 3D-karttojen avulla. Keinoäly-pohjainen Suunto Coach auttaa löytämään jokaiselle sopivan treenikuormituksen, palautumisajan ja edistymistahdin. Voit myös rakentaa itse treenisi kellon sovellukseen, jonka jälkeen voit seurata ohjeita kellostasi reaaliajassa.

Kestävä ja vastuullinen

Johtavien ominaisuuksien lisäksi on tärkeää tietää älykellon kestävyydestä ja vastuullisuudesta. Suunto Vertical Solar All Black on valmistettu vastuullisesti käyttäen 100% uusiutuvaa energiaa. Tuote on tämän lisäksi täysin hiilikompensoitu. On tärkeää, että kuluttaa vastuullisesti ja investoi laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestävät pitkään. Sotilas-standardein testattu Suunto Vertical on vastuullinen ja kestävä valinta, joka mahdollistaa oman hyvinvoinnin ja urheilusuoritusten seuraamisen pitkäksi aikaa.

Laadukkaampi arki

Suunto Vertical Solar All Black on korvaamaton apuväline jokaiselle, joka haluaa parantaa terveyttään, saavuttaa tavoitteitaan ja elää aktiivista elämää. Se auttaa seuraamaan kehitystäsi ja motivoi sinua pysymään liikkeessä. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn harjoituksistasi ja vältät ylikuormitusta. Sykemittari auttaa sinua ymmärtämään kehosi viestejä paremmin ja tarkka unen seuranta puolestaan auttaa sinua optimoimaan lepoa ja palautumista. Älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla tärkeistä tapahtumista.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Mitä ovat Suunto Vertical Solar All Blackin tärkeimmät ominaisuudet?

Suunto Vertical Solar All Black on varustettu korkeusmittarilla, barometrilla, ja kompassilla. Nämä tärkeät avustimet pitävät kellon käyttäjän ajantasalla haastavimmissa olosuhteissa. Muita oleellisia ominaisuuksia on askelmittari, kalorien seuranta, unen seuranta. Vertical All Black kertoo sinulle esimerkiksi kuinka kauan nukuit ja mikä oli unesi keskisyke. Voit liittää kuulokkeesi suoraan Verticaliin bluetoothin avulla, joten muusiikki ei ole puhelimesta riippuvainen.

Onko Suunto Vertical Solar All Black vastuullisesti valmistettu?

Suunnon uusi kello on valmistettu vastuullisesti käyttäen 100% uusiutuvaa energiaa. Tuote on tämän lisäksi täysin hiilikompensoitu. Sotilas-standardein testattu Suunto Vertical on vastuullinen ja kestävä valinta, joka mahdollistaa oman hyvinvoinnin ja urheilusuoritusten seuraamisen pitkäksi aikaa.

Miten kello auttaa urheilusuorituksen seurannassa?

Suunto Vertical Solar All Black pitää sisällään yli 95 urheilutilaa ja saatavilla on yli 50 urheilusovellusta SuuntoPlus-sovelluskaupan kautta. Tärkeitä ominaisuuksina urheilun seurantaan on myös training zone ja workout planner.

Mitä ovat Suunto Vertical Solar All Blackin turvallisuusominaisuudet?

Sisäänrakennetut intuitiiviset kartat kertovat kaiken tarvittavan ympäristöstä, kuten korkeuserot ja vesistöt myös kun nettiä ei ole saatavilla.

Voiko kelloa käyttää uintiin?

Kyllä, Suunto Vertical Solar All Black on suunniteltu kestämään vettä ja soveltuu erinomaisesti uintiin tai snorklaamiseen. Kellossa on vesitiivis rakenne, joka kestää jopa 100 metrin syvyyttä.

Kuinka kelloa ladataan?

Suunto Vertical Solar All Black on aurinkoenergialla toimiva kellotyyppi, jonka koneisto lataa itseään aurinkokennoilla valoenergian avulla.

Voiko kelloa käyttää ilman älypuhelinta?

Kyllä, Suunto Vertical Solar All Black toimii itsenäisenä laitteena ja sen sisäänrakennettu GPS mahdollistaa sijainnin seurannan myös ilman älypuhel

Ominaisuudet

 • Auringossa lataaminen lisää akun kestoa yli 30%
 • Maksuttomat Offline kartat. Luo reitti ja POI-pisteitä, joiden avulla navigointi helpottuu.
 • Sääennuste
 • Ilmanpainemittari ja korkeusmittari
 • Myrskyvaroitus, auringonlasku- ja auringonnousumuistutukset
 • Paras tarkkuus Dual band GNSS - satelliittipaikannuksella
 • Testattu sotilasstandardien mukaisesti
 • Yli 95 urheilutilaa
 • Yli 50 urheilusovellusta SuuntoPlus-ominaisuuksien avulla
 • Äänipalaute Suunto-sovelluksen kautta
 • Valmistettu Suomessa uusioituvaa energiaa käyttäen
 • 100-prosenttisesti hiilikompensoitu
 • Hiilijalanjälki 6,59 kg CO2e

Tekniset tiedot

 • Mitat: 49 x 49 x 13,6 mm
 • Paino: 87 g
 • Kehän materiaali: ruostumaton teräs
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polyamidi
 • Rannekkeen materiaali: silikoni
 • Rannekkeen väri: musta
 • Rannekkeen pituus: 150 - 220 mm
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Kellolasi: safiirilasi
 • Näytön koko: 1.4” (280 x 280 px)
 • Testattu sotilasstandardien mukaisesti
 • Akunkesto: aurinkolatauksella 1 vuosi Aikatilassa / aurinkolatauksella 85 tuntia harjoittelutilassa parhaalla GPS-tarkkuudella
 • LED-taustavalo
 • Paras tarkkuus Dual-band GNSS -satelliittipaikannuksella
 • Satelliittijärjestelmät: GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU
 • Käyttölämpötila -20° - +55° C (suositeltu lämpötila latauksen aikana 0° - +45° C)
 • Vesitiiviys 100 m saakka

Pakkauksen mukana toimitetaan: Suunto Vertical Solar All Black -sykekello, latauskaapeli ja painettu käyttäjädokumentaatio.

SKU 62035
Brändi Suunto
Rungon leveys 49 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 150 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS050978000