Suunto Smart Sensor Sykevyö

Sku: 16026

72,00 €
Suunto Smart Sensor Sykevyö 4 3
-10%

Suunto Smart Sensor Sykevyö

Lisää kuvia

Suunto Smart Sensor Sykevyö

Tuotekoodi: 16026

Suunto Smart Sensor Sykevyö 4 3

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 72,00 €

Hinta: 80,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Smart Sensor -sykevyö on Suunnon uusin ja kehittynein sykevyö. Se on äärimmäisen mukava käyttää sen pienen koon ja pehmeän hihnan vuoksi. Se talentaa sykkeesi sisäiseen muistiinsa myös urheilulajeissa, joissa puhelimen tai rannetietokoneen käyttäminen ei ole järkevää, esimerkiksi jääkiekkoa tai jalkapalloa pelatessa, tai vaikka uidessa. Sisäinen muisti tallentaa sykkeesi noin 8 tunnin ajalta. Syketiedot siirtyvät automaattisesti Ambit3 sykemittariin tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen kun vyö ja mittari ovat tarpeeksi lähellä toisiaan. Voit siirtää syketiedot myös Movescount App -puhelinsovellukseen, joten sykemittarin ostaminen ei ole välttämätöntä.

Suunto Smart Sensor sykevyö hyödyntää Bluetooth Smart signaalia, ja on yhteensopiva Suunto Ambit3, sekä Suunto Traverse -laitteiden kanssa. Sykesensori on yhtensopiva myös iPhone ja Android puhelimille saatavilla olevien Suunto Movescount puhelinapplikaation kanssa. Lisäksi se sopii yhteen myös kolmansien osapuolien iPhone ja Android -urheilusovellusten kanssa, mikäli puhelimessasi on bluetooth smart yhteys. Suunto Smart Sensorin halkaisija on vain 40mm, ja sen hihnan leveys on 30mm. Voit helposti itse vaihtaa siihen pariston tarpeen tullen. Pystyt myös itse päivittämään uudet ohjelmistopäivitykset helposti.

Tuotetiedot:

  • Yhteensopiva Suunto Ambit3, Spartan ja Traverse -rannetietokoneiden kanssa
  • Yhteensopiva Movescount -puhelinsovelluksen kanssa, joka on saatavilla Android ja iPhone -puhelimille.
  • Yhteensopiva kolmansien osapuolien iPhone ja Andoird -urheilusovellusten kanssa, mikäli puhelimessasi on Bluetooth Smart -yhteys (esimerkiksi Sports Tracker)
  • Sensoriosan halkaisija 40mm
  • Mukana tulee M-koon sykehihna, eli hihnan leveys on 30mm, ja sen pituus on sopiva henkiöille, joiden rinnanympärys on 70-110cm.
  • Tallentaa syketiedot noin 8 tunnin ajalta, joten se on kätettävissä myös ilman sykemittaria, esimerkiksi jääkiekkoa pelatessa tai uidessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16026
Brändi Suunto

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin