Suunto Smart Sensor Sykevyö

d:Suunto Smart Sensor -sykevyö tuo treeniisi aivan uusia ulottuvuuksia. Pienen kokonsa ja pehmeän hihnansa ansiosta se on äärimmäisen mukava käyttää, etkä useimmiten edes huomaa sen olemassaoloa harjoitustesi aikana. Vyö tallentaa sykkeesi sisäiseen muistiinsa myös urheilulajeissa, joissa puhelimen tai rannetietokoneen käyttäminen ei ole järkevää. Esimerkkejä tällaisista lajeista ovat mm. jääkiekko, jalkapallo ja uinti. Sykkeen tallennus tapahtuu n. 8 tunnin ajalta ja tiedot siirtyvät Suunto-laitteeseesi automaattisesti, kun vyö ja mittari ovat tarpeeksi lähellä toisiaan. Suunto Smart Sensor -sykevyö hyödyntää Bluetooth Smart -signaalia ja on käytettävissä kaikkien uusimpien Suunnon sykemittarimallien rinnalla. Lisäksi se sopii yhteen kolmansien osapuolien iPhone- ja Android-urheilusovellusten kanssa, mikäli puhelimestasi löytyy Bluetooth Smart -yhteys. Suunto Smart Sensorin halkaisija on ainoastaan 40 mm ja sen hihnalla on leveyttä 30 mm. Paristojen vaihto ja ohjelmistopäivitysten asentaminen laitteeseen käyvät keneltä tahansa käden käänteessä. Tuotetiedot: Yhteensopiva Suunto 9-, Ambit3-, Spartan-, Traverse- ja Suunto 3 Fitness -rannetietokoneiden kanssa. Yhteensopiva kolmansien osapuolien iPhone- ja Android-urheilusovellusten kanssa (esim. Sports Tracker). Tämä ominaisuus vaatii Bluetooth Smart -yhteyden. Sensoriosan halkaisija 40 mm. Mukana toimitetaan M-koon sykehihna, jonka leveys on 30 mm. Pituus on sopiva henkilöille, joiden rinnanympärys on 70-110 cm. Tallentaa syketiedot n. 8 tunnin ajalta, joten laite on käytettävissä myös ilman sykemittaria. Erinomainen esim. jääkiekkoa ja jalkapalloa pelatessa tai uidessa. Sykevyöllä on vuoden (1 v) takuu.

Sku: 16026

;
72,00 €
Suunto Smart Sensor Sykevyö 4 136
-10%

Suunto Smart Sensor Sykevyö

Suunto Smart Sensor Sykevyö

Tuotekoodi: 16026

Suunto Smart Sensor Sykevyö 4 136

Väliaikaisesti loppu

80,00 €

72,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Smart Sensor -sykevyö tuo treeniisi aivan uusia ulottuvuuksia. Pienen kokonsa ja pehmeän hihnansa ansiosta se on äärimmäisen mukava käyttää, etkä useimmiten edes huomaa sen olemassaoloa harjoitustesi aikana. Vyö tallentaa sykkeesi sisäiseen muistiinsa myös urheilulajeissa, joissa puhelimen tai rannetietokoneen käyttäminen ei ole järkevää. Esimerkkejä tällaisista lajeista ovat mm. jääkiekko, jalkapallo ja uinti. Sykkeen tallennus tapahtuu n. 8 tunnin ajalta ja tiedot siirtyvät Suunto-laitteeseesi automaattisesti, kun vyö ja mittari ovat tarpeeksi lähellä toisiaan.

Suunto Smart Sensor -sykevyö hyödyntää Bluetooth Smart -signaalia ja on käytettävissä kaikkien uusimpien Suunnon sykemittarimallien rinnalla. Lisäksi se sopii yhteen kolmansien osapuolien iPhone- ja Android-urheilusovellusten kanssa, mikäli puhelimestasi löytyy Bluetooth Smart -yhteys. Suunto Smart Sensorin halkaisija on ainoastaan 40 mm ja sen hihnalla on leveyttä 30 mm. Paristojen vaihto ja ohjelmistopäivitysten asentaminen laitteeseen käyvät keneltä tahansa käden käänteessä.

Tuotetiedot:

  • Yhteensopiva Suunto 9-, Ambit3-, Spartan-, Traverse- ja Suunto 3 Fitness -rannetietokoneiden kanssa.
  • Yhteensopiva kolmansien osapuolien iPhone- ja Android-urheilusovellusten kanssa (esim. Sports Tracker). Tämä ominaisuus vaatii Bluetooth Smart -yhteyden.
  • Sensoriosan halkaisija 40 mm.
  • Mukana toimitetaan M-koon sykehihna, jonka leveys on 30 mm. Pituus on sopiva henkilöille, joiden rinnanympärys on 70-110 cm.
  • Tallentaa syketiedot n. 8 tunnin ajalta, joten laite on käytettävissä myös ilman sykemittaria. Erinomainen esim. jääkiekkoa ja jalkapalloa pelatessa tai uidessa.
  • Sykevyöllä on vuoden (1 v) takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16026
Brändi Suunto
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki