Joulun lähestyessä moni meistä pohtii, miten ilahduttaa elämänsä tärkeintä naista, äitiään. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, mutta kuinka löytää se oikea, täydellinen lahja juuri sinun äidillesi? Tässä oppaassa käymme läpi 28 lahjaideaa, joilla varmasti ilahdutat äitiäsi tänä jouluna.


Klassiset korut

Klassiset korut ovat aina varma valinta, kun pohditaan mitä ostaa lahjaksi äidille. Kauniit kultaiset tai hopeiset korvakorut, kaulakorut ja rannekorut ovat ajaton lahja ja aina tyylikkäät. Voit valita joko yksinkertaisia malleja tai jotain näyttävämpää äitisi tyyliin sopivaksi. Klassiset korut ovat täydellinen lahja myös hintansa puolesta. Voit valita edullisemman hopeakorun tai arvokkaan kulta- tai timanttikorun – vaihtoehtoja löytyy jokaiseen budjettiin. Laajasta valikoimastamme löydät yli 30 brändin suosittuja tuotteita – tässä muutama meidän suosikki!


Korvaa sanat koruilla – ilmainen kaiverrus valituille tuotteille

Koru itsessään on mahtava lahja, joka ilahduttaa vielä vuosienkin jälkeen. Me Keskisen Kellolla uskomme, että pienillä asioilla on merkitystä. Siksi tarjoamme valituille tuotteille ilmaisen kaiverruksen, joka tekee korusta ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen. Halusitpa sitten lisätä koruun erityisen viestin, nimen tai päivämäärän, asiantunteva kaiverrustiimimme tekee sen ilmaiseksi. Käytämme uusinta teknologiaa ja tekniikkaa kaiverruksessa varmistaaksemme, että kaiverrus on virheetön ja kestävä.

Tässä muutama suosittu koru, johon voit valita ilmaisen kaiverruksen:


Trendikäs lahja – kirjainkorut

Oletko jo tutustunut suosittuihin kirjainkoruihin? Kirjainkorut ovat trendikkäitä ja samalla henkilökohtaisia, mikä tekee niistä ihastuttavan lahjan äidille. Valitse äitisi nimikirjain tai perheenjäsenten alkukirjaimet ja luo ainutlaatuinen ja merkityksellinen koru. Kirjainkoru voi olla hienovarainen tai näyttävä, ja se on ihana tapa kantaa perhettään aina mukanaan. Valikoimastamme löydät minimalistiset kirjainkorut sekä näyttävät, zirkoneilla koristellut kirjainkorut. Jos lahjansaaja kerää heloja esimerkiksi Pandora-, Thomas Sabo- tai Nomination-koruun, voit myös ostaa kirjainhelan lahjaksi. Tutustu keräilykoruihin tästä.


Syntymäkivikorut

Syntymäkivi koru ovat kaunis ja persoonallinen lahja, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin äitisikin. Kivi voi edustaa äidin syntymäkuukautta tai vaikkapa lasten syntymäkuukausia, tuoden mukanaan erityisen merkityksen. Jokaisella kuukaudella on oma syntymäkivi, joka symboloi tiettyjä ominaisuuksia, joita liitetään kyseiseen kuukauteen tai sen aikana syntyneisiin ihmisiin. Lykka Symbols Birthstone -koruja koristaa kyseisen kuukauden syntymäkivi, ja ovat täydellinen lahja äidille, joka arvostaa yksinkertaista kauneutta. Tutustu koko Lykka Symbols Birthstone -valikoimaan tästä.


Lahja, jossa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys

Kello ei ole vain ajannäyttäjä. Kaunis kello on upea asuste, joka kertoo paljon kantajansa tyylitajusta ja persoonallisuudesta. Valitse äidillesi kello, joka sopii hänen tyyliinsä – ehkä jotain klassista ja ajatonta tai sitten modernia ja näyttävää. Kellossa yhdistyy sekä käytännöllisyys, että tyylikkyys – tämä tekee kellosta täydellisen lahjan äidille.

Tommy Hilfiger Lidia 1782538
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Lidia 1782538
219,00 €
131,40 €
Tommy Hilfiger Delphine 1782356
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Delphine 1782356
189,00 €
113,00 €


Anna lahja, joka liikuttaa

Aktiiviselle äidille voi joskus olla haasteellista löytää täydellistä lahjaa. Moderni teknologia tuo tähän kuitenkin helpotusta – yhä useampi ilahduttaa äitiään urheilukellolla. Lähes kaikki urheilukellot tarjoavat käyttäjälleen laajan valikoiman ominaisuuksia niin arkeen kuin treenaamiseen. Askelten, sykkeen, stressin ja unen mittaus ovat monelle äidille tärkeitä ominaisuuksia urheilukellossa.

Äitisi voi myös nauttia urheilukellon tarjoamasta vapaudesta olla langattomasti yhteydessä perheeseen ja ystäviin. Monet modernit urheilukellot tarjoavat älykkäitä ominaisuuksia, kuten puhelimeen saapuvien viestien ja puheluiden näyttämisen, mikä mahdollistaa kommunikaation ilman, että hänen tarvitsee koko ajan pitää puhelinta mukanaan.

Tässä muutama suosittu urheilukello lahjaksi äidille:


Jos etsit hieman edullisempaa lahjaa aktiiviselle äidille, suosittelemme ostamaan lahjaksi uuden rannekkeen äidin urheilukelloon. Uusi ranneke on edullisempi tapa päivittää kellon ulkonäköä uuteen uskoon. Valikoimastamme löydät rannekkeita eri väreissä ja materiaaleissa kaikkiin suosituimipiin äly- ja urheilukelloihin. Tutustu koko valikoimaan tästä.


Lahjat nopealla ja ilmaisella toimituksella Keskisen Kellolta

Varmista stressitön joulu tilaamalla kätevästi kaikki lahjat yhdestä paikasta. Keskisen Kello tarjoaa yli 10 000 tuotteen laajan valikoiman, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Hyödynnä myös meidän ilmaista kaiverruspalvelua tehdäksesi lahjastasi henkilökohtaisen. Tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, joihin kaivertaminen on mahdollista. Löydät tiedot kaiverrus- mahdollisuudesta tuotetiedoista.

Ilmainen ja nopea toimitus varmistaa, että lahjat saapuu perille ajallaan, myös kiireisimpinä sesonkeina. Ei enää viime hetken paniikkia tai huolta siitä, ehtiikö paketti perille juhlapäiväksi!


Eikö sopivaa lahjaa vielä löytynyt?

Ei hätää! Olemme luoneet kattavat oppaat täydellisen lahjan löytämiseksi. Inspiroidu asiantuntijoiden vinkeistä ja tilaa täydellinen lahja kotiovelle jo tänään!


Lahjaoppaat: