Onko joululahja hakusessa miehelle ja valinnan vaikeus alkaa iskeä? Lahjan osto on jokavuotinen stressin aihe, mutta me yritämme parhaamme mukaan auttaa tässä operaatiossa. Tässä oppaassa jaamme monipuolisesti ideoita ja vinkkejä, mitä voit ostaa miehelle joululahjaksi. Nostamme esille perinteisiä kelloja, miesten koruja, urheilukelloja ja pientä kivaa tilpehööriä, mistä voi oman maun mukaan valita minkälaisen kombon tai yksittäisen tuotteen tahansa ja lahjan saaja tulee olemaan tyytyväinen!
Lahjaidea #1 – Anna lahjaksi aikaa

Rannekello on selvästi yleisin ja miesten keskuudessa suosituin asuste sen ollessa erittäin monikäyttöinen ja omaa tyyliä edustava elementti pukeutumisessa. Kelloa lahjaksi ostettaessa tärkeintä on pitää mielessä lahjan vastaanottajan tyyli ja miettiä, mikä sopisi juuri hänen ranteeseen. Jos lahjan saajalla on useimmiten päällä rentoa tai ulkoiluun sopivaa varustusta kannattaa pohtia esimerkiksi iskunkestävää Casion G-Shockia. Jos vakiovarustus on enemmän tyylikästä kauluspaitaa tai jopa pukua niin teräs- tai nahkarannekkeinen kello sopii näiden pariksi mallikkaasti.

Lahjaidea #2 – Korvaa sanat koruilla

Koruja löytyy miehille moneen lähtöön mutta usein on turvallista pysyä simppeleissä ja ajattomissa designeissa. Materiaaleiltaan teräs ja hopea ovat aina varmoja valintoja niiden hillityn värityksen sopiessa useimpiin asuihin ja tyyleihin. Kultaisia tai värikkäämpiä materiaaleja ja värityksiä ei silti kannata myöskään poissulkea, niiden tuodessa kivaa pientä väriä asuihin. Muistathan, että tarjoamme ilmaisen kaiverruksen kaikkiin tuotteisiin, johon kaivertaminen on mahdollista.

Lahjaidea #3 – Anna lahja joka liikuttaa

Äly- ja urheilukellot ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosina niiden tarjotessa paljon näppäriä ominaisuuksia niin urheiluun kuin arkeenkin. Valikoimme tähän neljä tämän vuoden suosikkia, jotka ovat kaikki varmoja valintoja lahjaksi. Kaikki kolme mallia ovat erittäin päteviä urheilukelloja kategoriassaan ja tarjoavat erittäin toimivat sekä viimeistellyt ominaisuudet niin arjen käänteisiin kuin myös urheiluun ja siitä palautumiseen.

Lahjaidea #4 – Oheistuotteet

Erilaisia pieniä mahdollisia lahjaideoita on sadoittain meidän valikoimassa, mutta tähän nostettiin muutamia ideoita, joita voisi kuusen alle napata. Simppeli herätyskello, tyylikäs korttikotelo tai käytännöllinen kellorulla. Kellolaatikko puolestaan on erittäin tarpeellinen ja käytännöllinen lahja hänelle, kenellä kellot aina pyörivät pöydällä tai laatikossa naarmuuntumassa.

Eikö sopivaa lahjaa vielä löytynyt?


Ei hätää! Olemme luoneet kattavat oppaat täydellisen lahjan löytämiseksi. Inspiroidu asiantuntijoiden vinkeistä ja tilaa täydellinen lahja kotiovelle jo tänään!

Muistathan kuitenkin tilata joululahjat ennen 20.12., jotta varaston tontut ehtivät toimittaa paketit kuusen alle!


Lahjaoppaat: