Joululahjaideoita

Onko joululahja hakusessa miehelle ja alkaa valinnan vaikeus iskeä? Lahjan osto on jokavuotinen stressin aihe, mutta me koitetaan parhaamme mukaan auttaa tässä operaatiossa. Me Keskisen Kellon konttorilla lyötiin suhteellisen viisaat päämme yhteen ja kuratoitiin simppeli lista perinteisiä kelloja, miesten koruja, urheilukelloja ja pientä kivaa tilpehööriä, mistä voi oman maun mukaan valita minkälaisen kombon tai yksittäisen tuotteen tahansa ja lahjan saaja tulee olemaan tyytyväinen!

Lahjaidea #1 – Rannekello

Rannekello on selvästi yleisin ja miesten keskuudessa suosituin asuste sen ollessa erittäin monikäyttöinen ja omaa tyyliä edustava elementti pukeutumisessa. Kelloa lahjaksi ostettaessa tärkeintä on pitää mielessä lahjan vastaanottajan tyyli ja miettiä, mikä sopisi juuri hänen ranteeseen. Jos lahjan saajalla on useimmiten päällä rentoa tai ulkoiluun sopivaa varustusta kannattaa pohtia esimerkiksi tätä iskunkestävää Casion G-Shockia (tuote nro. 4). Jos vakiovarustus on enemmän tyylikästä kauluspaitaa tai jopa pukua niin teräs- tai nahkarannekkeinen kello sopii näiden pariksi mallikkaasti (tuotteet nro 1 & 2 & 3). Näyttävemmistä ja kookkaammista kelloista pitäville tuote nro 5 sopii loistavasti!

Rannekelloja
 1. Upea Seiko Kinetic
 2. Tyylikäs Casio Collection MTP
 3. Erittäin elegantti Gant Southampton
 4. Menoa kestävä Casio G-Shock DW-5600
 5. Näyttävä Festina Chrono Sport

Lahjaidea #2 – Korut

Koruja löytyy miehille moneen lähtöön mutta usein on turvallista pysyä simppeleissä ja ajattomissa designeissa. Materiaaleiltaan teräs ja hopea ovat aina varmoja valintoja niiden hillityn värityksen sopiessa useimpiin asuihin ja tyyleihin. Kultaisia tai värikkäämpiä materiaaleja ja värityksiä ei silti kannata myöskään poissulkea, niiden tuodessa kivaa pientä väriä asuihin.

Miesten koruja
 1. Ajaton Lykka titaanisormus
 2. Tyylikäs Lykka panssariketju
 3. Klassikko Lumoava Soturi -kaulakoru
 4. Säväyttävä Lumoava Uurre -rannekoru

Lahjaidea #3 – Urheilukello

Äly- / urheilukellot ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosina niiden tarjotessa paljon näppäriä ominaisuuksia niin urheiluun kuin arkeenkin. Valikoimme tähän kolme tämän vuoden suosikkia, jotka ovat kaikki varmoja valintoja ja edustavat eri hinta kategorioita. Kaikki kolme mallia ovat erittäin päteviä urheilukelloja kategoriassaan ja tarjoavat erittäin toimivat sekä viimeistellyt ominaisuudet niin arjen käänteisiin kuin myös urheiluun ja siitä palautumiseen.

Värivaihtoehtoja näistä myös löytyy lisää kuin vain kuvissa näkyvät!

Urheilukelloja
 1. Tyylikäs Polar Ignite 3 Brown Copper
 2. Luotettava Suunto 9 Peak Pro All Black
 3. Urheilukellojen eliittiä Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Hiilenharmaa

Lahjaidea #4 – Oheistuotteet

Erilaisia pieniä mahdollisia lahjaideoita on sadoittain meidän valikoimassa, mutta tähän nostettiin muutamia ideoita, joita voisi kuusen alle napata. Simppeli herätyskello, tyylikäs korttilompakko, käytännöllinen monitoimityökalu tai vaikka näppärä rahapussi avaimenperänä ovat varmoja lahjoja kenelle tahansa. Kellolaatikko puolestaan on erittäin tarpeellinen ja käytännöllinen lahja hänelle, kenellä kellot aina pyörivät pöydällä tai laatikossa naarmuuntumassa.

Avaimenperä, kellolaatikko, monitoimityökalu, korttikotelo sekä herätyskello
 1. Tyylikäs Karlsson herätyskello
 2. Näppärä Victorinox monitoimityökalu
 3. Käytännöllinen Davidts Kellolaatikko
 4. Simppeli Secrid korttilompakko Vintage Brown
 5. Hyödyllinen Troika avaimenperä tasku

Etkö vielä löytänyt hakemaasi? Ei huolta. Tässä artikkelissa on edustettuna vain murto-osa meidän kattavasta valikoimastamme, joten kannattaa rauhassa tutustua mitä muuta meiltä saattaisi löytyä. Muistathan kuitenkin tilata joululahjat ennen 20.12, jotta varaston tontut ehtivät toimittaa paketit kuusen alle!