Garmin Venu

80 tuotetta

Garmin
Varastossa
31,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
469,00 €
375,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
429,00 €
343,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
43,00 €

Garmin Venu Amoled GPS-älykello – ja muuta et tarvitse

Tutustu uuteen Garmin Venu 3 -älykelloon, joka tarjoaa entistä enemmän huikeita ominaisuuksia! Garmin Venu Amoled GPS-älykello on sinulle, joka kaipaat kelloa, joka visuaalisesti ohjaa harjoitteluasi animoiduilla harjoituksilla ja tukee hyvinvointiasi, auttaa sinua saamaan treenistäsi parhaat tulokset, ja samalla sisältää maksumahdollisuuden, musiikintoiston, GPS:n ja jonka voit tarpeen tullen räätälöidä sisällöltään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – eli siis kaiken mitä voit kellolta vain vaatia! Garmin Venu ei ole vain täyden palvelun älykello, vaan se on myös teknologisesti ensiluokkainen, ja se on ensimmäinen Garmin-älykello, jossa älypuhelimistakin tuttu suuri, kirkas 1,2 tuuman 390 pikselin AMOLED-näyttö. 20 sisäänrakennetun harjoitusohjelman lisäksi kello tarjoaa laajan määrän uusimpia hyvinvointiominaisuuksia, kuten hengitysrytmiseurannan, Body battery-energiatason seurannan, Pulse Ox-happisaturaation seurannan ja edistykselliset unitiedot, joiden avulla kello pitää huolta hyvinvoinnistasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Venu-valikoima sisältää useita värivaihtoehtoja, Corning Gorilla-lasin, ja laajan valikoiman vaihdettavia 20 mm:n rannekkeita.

Animoiduilla treeniohjeilla tuloksia

Garmin Venu Amoled GPS-älykello on ensimmäinen laatuaan tarjoten käyttäjälleen animoidut treeniohjelmat (voimaharjoittelu, cardio, jooga ja pilates) , joita on ilo seurata suurikontrastiselta AMOLED-näytöltä, joka sekin esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Garminin-laitteissa. Aiemmin AMOLED-on ollut käytössä älypuhelimissa, ja siinä on korkea kontrasti ja se kuluttaa vähän virtaa muihin näyttömalleihin verrattuna. Animoitujen harjoitusohjelmien vuoksi voit nyt unohtaa väärät liikeradat ja videoiden samanaikaisen seurannan älypuhelimestasi, koska voit seurata videoita kellon suurelta näytöltä treenatessasi. Samalla kelloon asennetut hyvinvointiominaisuudet kuten Pulse Ox-happisaturaation seuranta, nestetasapainon seuranta, rannesykemittari auttavat sinua löytämään optimaalisen harjoittelurytmin, ja kuuntelevat kehoasi, ja Body Battery pitää tilastoa palautumisestasi, ja kertoo sinulle, kun olet jälleen valmis harjoittelemaan. Ulkoilmaharjoittelussa tukenasi on Garminin laajat GPS-ominaisuudet (GPS, Glonas ja Galileo) , joiden avulla suunnistat tuntemattomassakin maastossa ja turvallisuusominaisuuden avulla voit hälyttää apua suoraan kellostasi. Ja jos pulahdat uima-altaaseen, on Venu myös sielläkin tukenasi. Kello kestää vettä 50 m saakka ja sisältää harjoituksen myös uimiseen.

Kokonaisvaltainen paketti

Hyvinvointiseurannan ja animoitujen treeniohjelmien lisäksi Garmin Venu-älykellon kanssa on miellyttävä treenata, koska treenatessasi et todellakaan tarvitse muita laitteita. Kello ottaa vastaan ilmoitukset puhelimestasi, ja vastaat jopa tekstiviesteihin (vain Android-laitteet), ja Garmin Pay – maksusovelluksen avulla maksat ostokset kellollasi. Venuun on mahdollista ladata myös 500 musiikkikappaletta tai toistaa omaa musiikkia valitsemastasi suoratoistopalvelusta (Spotify®, Amazon® Music tai Deezer), ja kello on mahdollista liittää Bluetoothin avulla yhteensopiviin kuulokkeisiin- eikä virrasta tarvitse huolehtia. Älykellotilassa Venun akku kestää jopa 5 päivää.

Koe uusi Garmin Venu 2

Keväällä 2021 julkaistu Garmin Venu 2 nostaa käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle. Kellossa on nyt pitkäkestoisempi akku, koukuttavat HIIT-treenit sekä upea uudistettu ilme.

Miten Garmin Venu 2 toimii?

Garmin Venu 2 -sarjan kellot ovat urheilukellon ja GPS-älykellon hybridejä. Venu 2 avulla pysyt aina ajan tasalla niin arjen menoista kuin terveystiedoistasikin. Yhdistä kelloo älypuhelimeesi Bluetoothin avulla, ja saat käyttöösi vieläkin enemmän käteviä toimintoja. Voit käyttää Garmin Venu 2 -kelloasi huoletta päivittäin, sillä sen akku kestää jopa 11 päivää älykellotilassa.

Mitä uusia toimintoja Garmin Venu 2:ssa on?

Uusi Garmin Venu 2 kello on paranneltu versio sarjan ensimmäisestä sukupolvesta. Akunkestoa on parannettu entisestään ja voit nyt käyttää Venu 2 kelloa jopa 11 päivää älykellotilassa tai 8 tuntia GPS-tilassa musiikkia kuunnellen. Kellon tallennustilaa on myös lisätty, jotta voit tallentaa kellolle suuremman valikoiman musiikkia.

Miten Garmin Venu 2 auttaa urheilussa?

Garmin Venu 2 -älykello on luotu aktiiviselle liikkujalle. Jatkuvan hyvinvoinnin seurannan lisäksi kello tarjoaa urheilijalle monia hyödyllisiä ominaisuuksia kuten:

  • - Helposti seurattavia animoituja harjoituksia
  • - Yli 25 liikuntasovellusta kuten juoksu, uinti ja jooga
  • - Yksityiskohtaisen suoritusprofiilin voimaharjoittelulle
  • - HIIT-harjoituksien seurannan
  • - Itse luodut harjoitukset
  • - Garmin valmentaja

Minkä kokoinen Garmin Venu 2 on?

Garmin Venu 2 -älykellosta on olemassa kaksi kokovaihtoehtoa: isompi Venu 2 ja pienempi Venu 2S. Pienempi Venu 2S painaa vain 38g ja sopii kauniisti myös pienemmälle ranteelle. Kellon halkaisija on 40,40 mm ja kirkkaan AMOLED-näytön koko on 1,1’’. Venu 2 on hieman isompi ja painaa 49g. Suuremmassa Venu 2 kellossa on 1,3’’ kirkas AMOLED-näyttö ja 45mm leveä runko.

Suosittu Garmin Venu älykello on yksi tämän hetken tyylikkäimmistä vaihtoehdoista. Monipuolisen kasvavan malliston ansiosta sarjan kellojen joukosta on helppo löytää omaan tyyliin ja budjettiin sopiva älykello. Muista tutustua myös tuoteperheen uusimpiin malleihin: neliönmallinen ja hieman edullisempi Garmin Venu Sq sekä tammikuussa 2022 julkaistu Garmin Venu 2 Plus.