Garmin Venu

Rajaa
Listausvalinnat
Ranneke
Yhteensopivuus

45 tuotetta

45 tuotetta

Garmin Venu Amoled GPS-älykello – ja muuta et tarvitse

Garmin Venu Amoled GPS-älykello on sinulle, joka kaipaat kelloa, joka visuaalisesti ohjaa harjoitteluasi animoiduilla harjoituksilla ja tukee hyvinvointiasi, auttaa sinua saamaan treenistäsi parhaat tulokset, ja samalla sisältää maksumahdollisuuden, musiikintoiston, GPS:n ja jonka voit tarpeen tullen räätälöidä sisällöltään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – eli siis kaiken mitä voit kellolta vain vaatia! Garmin Venu ei ole vain täyden palvelun älykello, vaan se on myös teknologisesti ensiluokkainen, ja se on ensimmäinen Garmin-älykello, jossa älypuhelimistakin tuttu suuri, kirkas 1,2 tuuman 390 pikselin AMOLED-näyttö. 20 sisäänrakennetun harjoitusohjelman lisäksi kello tarjoaa laajan määrän uusimpia hyvinvointiominaisuuksia, kuten hengitysrytmiseurannan, Body battery-energiatason seurannan, Pulse Ox-happisaturaation seurannan ja edistykselliset unitiedot, joiden avulla kello pitää huolta hyvinvoinnistasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Venu-valikoima sisältää useita värivaihtoehtoja, Corning Gorilla-lasin, ja laajan valikoiman vaihdettavia 20 mm:n rannekkeita.

Animoiduilla treeniohjeilla tuloksia

Garmin Venu Amoled GPS-älykello on ensimmäinen laatuaan tarjoten käyttäjälleen animoidut treeniohjelmat (voimaharjoittelu, cardio, jooga ja pilates) , joita on ilo seurata suurikontrastiselta AMOLED-näytöltä, joka sekin esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Garminin-laitteissa. Aiemmin AMOLED-on ollut käytössä älypuhelimissa, ja siinä on korkea kontrasti ja se kuluttaa vähän virtaa muihin näyttömalleihin verrattuna. Animoitujen harjoitusohjelmien vuoksi voit nyt unohtaa väärät liikeradat ja videoiden samanaikaisen seurannan älypuhelimestasi, koska voit seurata videoita kellon suurelta näytöltä treenatessasi. Samalla kelloon asennetut hyvinvointiominaisuudet kuten Pulse Ox-happisaturaation seuranta, nestetasapainon seuranta, rannesykemittari auttavat sinua löytämään optimaalisen harjoittelurytmin, ja kuuntelevat kehoasi, ja Body Battery pitää tilastoa palautumisestasi, ja kertoo sinulle, kun olet jälleen valmis harjoittelemaan. Ulkoilmaharjoittelussa tukenasi on Garminin laajat GPS-ominaisuudet (GPS, Glonas ja Galileo) , joiden avulla suunnistat tuntemattomassakin maastossa ja turvallisuusominaisuuden avulla voit hälyttää apua suoraan kellostasi. Ja jos pulahdat uima-altaaseen, on Venu myös sielläkin tukenasi. Kello kestää vettä 50 m saakka ja sisältää harjoituksen myös uimiseen.

Kokonaisvaltainen paketti

Hyvinvointiseurannan ja animoitujen treeniohjelmien lisäksi Garmin Venu-älykellon kanssa on miellyttävä treenata, koska treenatessasi et todellakaan tarvitse muita laitteita. Kello ottaa vastaan ilmoitukset puhelimestasi, ja vastaat jopa tekstiviesteihin (vain Android-laitteet), ja Garmin Pay – maksusovelluksen avulla maksat ostokset kellollasi. Venuun on mahdollista ladata myös 500 musiikkikappaletta tai toistaa omaa musiikkia valitsemastasi suoratoistopalvelusta (Spotify®, Amazon® Music tai Deezer), ja kello on mahdollista liittää Bluetoothin avulla yhteensopiviin kuulokkeisiin- eikä virrasta tarvitse huolehtia. Älykellotilassa Venun akku kestää jopa 5 päivää.

payments-logo
2020 All rights reserved.