Garmin Venu Sq

1 tuote

Garmin Venu Sq - tyylikäs GPS-älykello

Garmin Venu Sq -älykello auttaa sinua liikkumaan ja pitämään huolta hyvinvoinnistasi tyylikkäästi! Kello yhdistää tyylikkyyden, hyvinvoinnin seurannan ja kuntoilutoiminnot saumattomasti. Venu Sq:ssa on upea neliön muotoinen 1,3 tuumainen kirkas LCD-näyttö, josta voit seurata edistymistä. Kellolla voit seurata myös sykettä, unta, stressitasoa, energiatasoa ja paljon muuta. Laitteeseen on myös valmiiksi esiladattu yli 20 sisä- ja ulkoliikuntasovellusta, jotka kannustavat liikkumaan eri tavoin. Voit valita itsellesi sopivan liikuntamuodon, kuten pyöräilyn, juoksun, uinnin tai golfin. Venu Sq -älykellon kanssa myös uusien liikuntamuotojen kokeilusta tulee helpompaa!

Miten Garmin Venu Sq auttaa arjessa?

Monet käytännön asiat helpottuvat älykellon hankinnan jälkeen. Ostosten maksaminen onnistuu myös kätevästi Garmin Pay -lähimaksutoiminnon avulla. Lisäksi näet saapuvat puhelut, viestit ja sosiaalisen median ilmoitukset kätevästi suoraan kellostasi. Voit myös vastata tekstiviesteihin fiksusti kelloasi käyttäen, jos omistat Android-älypuhelimen.

Koe arkea helpottava Garmin Pay

Garmin Pay -lähimaksuominaisuus tekee ostosten maksamisesta entistäkin sulavampaa. Maksa vaikka seuraavat ruokaostokset, tai elokuvaliput kätevästi Garmin Pay -lähimaksun avulla. Ota vain pankki- tai luottokorttisi käyttöön Garmin App -sovelluksen kautta niin hoidat lähimaksut kätevästi, nopeasti ja luotettavasti.

Garmin Venu Sq - tärkeimmät ominaisuudet

  • Upea näyttö ja loistava akun kesto - Selkeä ja kirkas värinäyttö, jossa myös ‘’Aina päällä’’ -tila, jolloin tiedot on helppo tarkistaa nopealla vilkaisulla. Älykellotilassa kellon akku kestää jopa 6 päivää.
  • Kattavaa hyvinvoinnin seurantaa - Hyvinvointisi on tärkeää. Venu Sq GPS-älykellolla voit seurata Body Battery -kehon energiatasoa, hengitystä, sykettä, nesteytystä, veren happisaturaatiota, unta, stressitasoa ja kuukautiskiertoa.
  • Apua liikkumiseen ja treeniin - Kellossa on esiladattuna yli 20 liikuntasovellusta. Voit myös käyttää Garmin Coach harjoittelusuunnitelmia viemään kuntosi uudelle tasolle. Harjoittelusuunnitelmat säätyvät automaattisesti suorituksen mukaan.
  • Älykkäät ilmoitukset ranteessasi - Näet puhelut, tekstiviestit ja sosiaalisen median ilmoitukset älykellon näytöltä. Voit myös vastata tekstiviesteihin (vain Android).
  • Maksaminen älykellolla - Maksa ostoksesi kätevästi Garmin Pay-lähimaksulla, joten voit jättää käteiset ja kortit kotiin.