Garmin Venu 2 Plus

1 tuote

Garmin
Väliaikaisesti loppu
469,00 €
375,00 €

Uusi Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus on erinomainen arkikello aktiivisille ihmisille. Vuosi Syksy 2023 toi mukanaan uuden Garmin Venu 3Suosittu Garmin Venu -mallin, jossa on vielä aikaisempaa enemmän ominaisuuksia hyvinvoinnin seurantaan. Venu -mallisto on tunnettu laajoista hyvinvointi- ja älyominaisuuksistaan. Kellot ovat myös tunnettuja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Kellot sisältävät tutut ominaisuudet kuten stressinmittaus, unenlaadun seuranta, 25 urheilusovellusta, animoidut harjoitukset, musiikin ohjauksen ja paljon muuta. Garmin Venu 2 -sarjan GPS-älykellot ovat kuin urheilukellon ja älykellon hybridejä. Kello tekee arjestasi helpompaa sekä sujuvampaa ja samalla pysyt myös ajantasalla omasta hyvinvoinnistasi sekä aktiivisuudestasi. Kellon avulla löydät uusia tapoja olla aktiivisempi, kuuntelet musiikkia ilman puhelintasi ja maksat ostoksesi ilman pankkikorttia. Edistät kellon avulla elämänlaatuasi terveellisillä elämäntavoilla, liikkuminen tuntuu sujuvalta ja ymmärrät kehoasi paremmin.

Garmin Venu 2 Plus - ominaisuudet

Garmin Venu 2 Plus tuo mukanaan myös paljon uutta. Uuden malliset GPS-älykellot tuovat mukanaan tietysti myös uusia ominaisuuksia. Päivityksen myötä Venu saa kolme uutta väriä: puuterinharmaan, luonnonvalkoisen sekä ruskealla nahkarannekkeella varustetun mustan vaihtoehdon. Venu 2 Plus -mallisto ei ole turhan isokokoinen tai muotoilultaan kömpelö. Se on tyylikäs ja esimerkiksi nahkarannekkeella kellolle saa tyylikkään analogisen rannekellon fiiliksen. Venu 2 Plus on helppo yhdistää arkipukeutumiseen ja asusteisiin, joten se soveltuu loistavasti päivittäiseen käyttöön.

Malliston päivityksessä on ulkonäön lisäksi huomioitu myös vapaa-aikaan ja käyttökokemukseen. Jo edelliset mallit sisälsivät edistyksellisiä ominaisuuksia, mutta nyt se on viety vieläkin pidemmälle. Uudesta Venu 2 Plus -kellosta on myös mahdollista vastata sekä puheluihin, että tekstiviesteihin kun kello on yhdistetty älypuhelimeen. Voit siis esimerkiksi jättää puhelimen huoletta kassin pohjalle treenin ajaksi ja vastaanottaa ilmoitukset suoraan kelloosi. Uudella Venulla voit myös käyttää puhelimen virtuaaliavustajaa (Siri, Google Assistant tai Bixby) vaikka tekstiviesteihin vastaamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Älykkyyttä sekä arjen helpotusta

Puhelut ja ilmoitukset suoraan älykellosta - Puhelut, tekstiviestit ja sovellusilmoitukset tulevat näkyviin kellon näytölle. Voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kun älykello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

Puhu virtuaaliavustajallesi - Käytä puhelimesi virtuaaliavustajaa (Siri, Google Assistant tai Bixby) esimerkiksi tekstiviesteihin vastaamiseen, kysymysten esittämiseen ja kodin älylaitteiden hallintaan.

Musiikin lataaminen ja hallinta - Kelloon voi ladata jopa 650 kappaletta esimerkiksi Spotify -sovelluksesta ja yhdistää sen llangattomiin kuulokkeisiisi musiikin kuuntelemiseksi ilman puhelinta.

Maksaminen älykellolla - Maksa ostoksesi kätevästi Garmin Pay-lähimaksulla, joten voit jättää käteiset ja kortit kotiin.

Apua liikkumiseen ja hyvinvointiin

Urheilusovellukset - Löydä uusia tapoja liikkua. Kello sisältää yli 25 GPS- sisäliikuntasovellusta, kuten: juoksu, pyöräily, vaeltaminen, uinti, golf, HIIT-treeni ja sisäkiipeily.

Edistyksellinen voimaharjoittelu - Kyseistä lajiprofiilia käyttäessä kello näyttää sinulle skaalaukset ja henkilökohtaiset ennätyksesi. Näet kellosta myös mitä lihasryhmää olet harjoittanut.

Laajat treenimahdollisuudet - Kellosta löytyy esiladattuna useita animoituja harjoituksia, joihin kuuluu kardio, jooga, voimaharjoittelu, HIIT ja pilates. Garmin Venu 2 Plus sisältää myös Garmin Coach -harjoittelusuunnitelmat juoksutreeniin, jotka mukautuvat edistymiseen.

Hyvinvoinnin ja unen laadun seuranta - Tunne kehosi paremmin kattavien ominaisuuksien ansiosta, joilla seuraat terveyttäsi, vireystilaasi (Body Battery), unipisteitäsi, kuntoikääsi ja stressitasojasi.

Health Snapshot - Kello ottaa kahden minuutin pituisen tilannekatsauksen keskeisistä hyvinvointitiedoistasi, joihin kuuluu mm. syke, sykevälivaihtelu, hengitys ja stressitaso. Tämän jälkeen älykello luo tiedoista raportin, jonka voit jakaa puhelimeesi.

Garmin Venu 2 Plus — usein kysytyt kysymykset

Voiko Garmin Venu 2 Plus -kellolla soittaa?

Voit soittaa Garmin Venu 2 Plus -kellolla, kun se on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Pidä B-kirjaimen symbolia painettuna ja valitse puhelinsoitto. Syötä puhelinnumero kellon näytölle tai etsi numero yhteystiedoistasi ja soita. Voit tarkastella kellolta myös viimeisimpiä soittoja ja vastaanotettuja puheluita.

Onko Garmin Venu 2 Plus- kellossa sisäänrakennettu GPS?

Garmin Venu 2 Plus -kellossa on sisäänrakennettu GPS. GPS-yhteyden lisäksi kello tukee myös GLONASS- ja Galileo-satelliittiyhteyksiä. Sisäänrakennettu GPS mahdollistaa esim. tarkkojen reitti- ja nopeustietojen keräämisen lenkin tai kävelyn aikana. Tämän lisäksi satelliittiyhteydet tukevat Garmin Venu 2 Plus -kellon monipuolisia navigointi- ja karttatyökaluja.

Miten Garmin Venu 2 Plus kellolle ladataan musiikkia Spotify:sta?

Garmin Venu 2 Plus tulee yhdistää Wi-Fi -verkkoon ennen kuin kellolle voi ladata musiikkia Spotify:sta. Avaa kellon musiikin ohjaus -toiminto ja pidä B-kirjainta painettuna ja valitse Spotify. Valitse kappale tai soittolista, jonka haluat ladata kellolle. Kokeile painaa B-kirjainta uudelleen, mikäli kello ei ala lataamaan musiikkia. Huomaathan, että musiikin lataaminen kuluttaa kellon akkua nopeammin. Suosittelemme yhdistämään kellon laturiin musiikin lataamisen ajaksi.