Urheilukellot

 1. Uudet Samsung Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro -kellot ovat täällä!

  Samsung Galaxy Watch5
  Samsungin erittäin suosittu Galaxy Watch -kellomallisto on päivittynyt Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro-malleilla. Pidennetyt akunkestot sekä kellojen tyylikkäät ulkoasut tekevät näistä ehdottomasti tutustumisen arvoiset uutuudet!
  Lue lisää »
 2. Paras Suunto-urheilukello? - Esittelyssä Suunto 9 PEAK Full Titanium Black

  Watch on display

  Suunto hemmottelee kelloihmisiä tuomalla markkinoille Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -mallin. Suunnon kevyin ja kestävin kellomalli on nyt myös saatavilla kokonaan titaanisella rannekkeella. Kotimaisen kello-brändin premium-mallissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen istuvuus, joka on saavutettu laadukkaan käsityön ansiosta.

  Lue lisää »
 3. Suunto 5 Peak -kokemuksia ja -arvosteluja

  Watch on a wrist

  Somevaikuttaja Marjaana Lehtinen testasi Suunto 5 Peak -urheilukelloa yhteistyössä Keskisen Kellon kanssa. Tässä blogitekstissä hän kertoo omin sanoin, miksi Suunto 5 Peak on oivallinen valinta urheilukelloksi.

  Lue lisää »
 4. Uusi Suunto 5 Peak — Testailua ja vertailua

  Suunto 5 Peak ranteessa

  Oletko miettinyt urheilukellon ostoa? Lue tästä meidän Suunto 5 Peak -urheilukellon testi ja päätä olisko tässä seuraava apurisi arkeen ja treeniin.

  Lue lisää »
 5. Paras urheilukello ratsastukseen — kokemukset ja vinkit

  Esteratsastaja

  Kannattaako ratsastajan hankkia urheilukello? Utelimme Polarin asiantuntijoiden parhaat urheilukellovinkit hevosurheilun harrastajille. Lisäksi pääsimme juttelemaan Sofia Mannisen kanssa, joka kertoo meille miten hän käyttää Polar Vantage M2-urheilukelloa ratsastuksen tukena. Katso vinkit ja löydä paras malli juuri sinulle.

  Lue lisää »
 6. Kevään 2022 uudet Amazfit-kellot: GTS 3 & GTR 3 vertailu

  Amazfit GTR3 on wrist

  Esittelyssä ja vertailussa Amazfitin laadukkaat GTS 3 ja GTR 3 -älykellot. Tutustu kanssamme Amazfitin lippulaiva-malleihin, ja katso kumpi kello sopisi juuri sinulle.

  Lue lisää »
 7. Esittelyssä Watch GT Runner - Ensimmäinen Huawei-urheilukello

  Watches on wrists

  Huawein odotettu ensimmäinen urheilukello Watch GT Runner on viimein saapunut Suomeen! Tutustu kanssamme Huawein suosittuun uutuuteen, ja katso olisiko tässä urheilukello kevään lenkkipoluille.

  Lue lisää »
 8. Garmin Instinct 2 — Uutuus Esittelyssä

  Garmin Instinct 2

  Uusi Garmin Instinct 2 GPS-älykello on erinomainen vaihtoehto henkilölle, joka etsii hieman edullisempaa vaihtoehtoa Garmin Fenix -älykellolle. Tutustu kanssamme uuteen mallistoon.

  Lue lisää »
 9. Polar Grit X-kelloon uusia ominaisuuksia — katso ohjeet

  Polar Grit X sports watch on wrist

  Polar Grit X -urheilukellon uusi päivitys tuo monta uutta ominaisuutta kellon uusille ja nykyisille käyttäjille. Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja katso helpot ohjeet kellon päivitykselle.

  Lue lisää »
 10. Suunto 5 Peak | erinomainen vaihtoehto Suunto 3 käyttäjälle

  woman wearing Suunto 5 Peak

  Uusi Suunto 5 Peak on kompakti GPS-multisportkello, joka on suunniteltu auttamaan sinua pitämään kehon ja mielen virkeänä aktiivisessa arjessasi. Tässä artikkelissa listaamme 5 syytä miksi uusi Suunto 5 Peak sopii uusia ominaisuuksia kaipaavalle Suunto 3 -urheilukellon käyttäjälle.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.