Urheilukellot

 1. Garminin fēnix® 7 Pro – Urheilijan uusi paras kaveri

  Garmin Fenix 7 Pro

  Kehitys ei pysähdy koskaan, ja se pätee myös urheilukelloihin. Garmin, globaali GPS-kellojen ja navigointilaitteiden johtaja, esittelee uuden fēnix® 7 Pro -malliston, joka vie älykellojen ja urheilukellojen suorituskyvyn uusiin korkeuksiin.

  Lue lisää »
 2. Esittelyssä Garmin epix™ Pro Gen 2 -älykello | Urheilun ja hyvinvoinnin parhaaksi

  Garmin Epix Pro Gen 2

  Älykello on yksi pukeutumisen tärkeimmistä apuvälineistä, olitpa arkiurheilija, huippu-urheilija tai yksinkertaisesti tietoinen hyvinvoinnistasi. Tällä kertaa esittelyssä on Garminin uusi epix™ Pro Gen 2 -älykello, joka on suunniteltu huolella tehokkuuden, tyylikkyyden ja käytettävyyden maksimoimiseksi.

  Lue lisää »
 3. Huippu-uutuus | Suunto Vertical

  Suunto Vertical

  Kultaista keskitietä vai todellista seikkailua? Valinta on sinun, mutta Suunto Vertical tarjoaa kaiken, mitä uskaliaimmatkin tutkimusmatkailijat tarvitsevat. Tämän kellon markkinoiden paras akunkesto ja tarkkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin korkeimpien huippujen valloittamiseen ja haastavien maastojen tutkimiseen. Näin voit keskittyä nauttimaan seikkailustasi ja luottaa siihen, että kello pitää sinut turvassa ja kartalla.

  Lue lisää »
 4. Polar Ignite 3 kokemuksia ja arvosteluja

  Kokemuksia Polar Ignite 3 -urheilukellosta

  Lue alta asiakkaidemme arvostelut Polar Ignite 3 -urheilukellosta.

  Lue lisää »
 5. Uutuus – Garmin Vívomove Trend -hybridiälykello

  Garmin Vivomove Trend

  Vívomove Trend on ainutlaatuinen hybridiälykello niin ulkonäön kuin ominaisuuksiensa puolesta. Kellon ideana on erinomaisen tyylikkyyden saavuttaminen kompromisoimatta nykyaikaisia ominaisuuksia. Tyylikäs uutuus on nyt ennakkotilattavissa neljässä eri värissä!

  Lue lisää »
 6. Remyn valinta

  Tenniksen peluuta

  Garmin Fenix -sarjan kellot ovat urheilukellojen kärkipäätä ja ne soveltuvatkin loistavasti aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntyyliin. Lue miksi Garmin Fenix on oikea valinta Remylle!

  Lue lisää »
 7. Upea uutuus Polar Ignite 3

  Polar Ignite 3

  Polarin erittäin suositusta Ignite-mallista on julkaistu uusi versio. Polar Ignite 3 on erittäin kokonaisvaltainen sekoitus urheilu- ja älykelloa sen pakatessa sisäänsä kattavan määrän ominaisuuksia urheiluun ja siitä palautumiseen sekä käytännöllisiä sovelluksia arjen käänteisiin.

  Lue lisää »
 8. Toisen sukupolven uusi älykello – Garmin MARQ Gen 2 on täällä!

  Garmin MARQ Gen 2

  Tutustu Garminin älykellojen lippulaivaan! Garmin Marq 2 on paranneltu versio aikaisemmasta suositusta Garmin Marq -älykellosta.

  Lue lisää »
 9. Syksyn tulikuuma uutuus Suunto 9 Peak Pro on saapunut

  Suunto 9 Peak Pro

  Syksyn kovimpana uutuutena on Suunto 9 Peak Pro, joka on paranneltu versio aikaisemmasta suositusta 9 Peak -urheilukellosta. Merkittävästi parantunut akunkesto sekä helppokäyttöisempi käyttöjärjestelmä tekevät tästä varteenotettavan vaihtoehdon kenelle tahansa.

  Lue lisää »
 10. Uudet Samsung Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro -kellot ovat täällä!

  Samsung Galaxy Watch5

  Samsungin erittäin suosittu Galaxy Watch -kellomallisto on päivittynyt Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro-malleilla. Pidennetyt akunkestot sekä kellojen tyylikkäät ulkoasut tekevät näistä ehdottomasti tutustumisen arvoiset uutuudet!

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.