Urheilukellot

 1. Remyn valinta

  Tenniksen peluuta
  Garmin Fenix -sarjan kellot ovat urheilukellojen kärkipäätä ja ne soveltuvatkin loistavasti aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntyyliin. Lue miksi Garmin Fenix on oikea valinta Remylle!
  Lue lisää »
 2. Upea uutuus Polar Ignite 3

  Polar Ignite 3

  Polarin erittäin suositusta Ignite-mallista on julkaistu uusi versio. Polar Ignite 3 on erittäin kokonaisvaltainen sekoitus urheilu- ja älykelloa sen pakatessa sisäänsä kattavan määrän ominaisuuksia urheiluun ja siitä palautumiseen sekä käytännöllisiä sovelluksia arjen käänteisiin.

  Lue lisää »
 3. Toisen sukupolven uusi älykello – Garmin MARQ Gen 2 on täällä!

  Garmin MARQ Gen 2

  Tutustu Garminin älykellojen lippulaivaan! Garmin Marq 2 on paranneltu versio aikaisemmasta suositusta Garmin Marq -älykellosta.

  Lue lisää »
 4. Syksyn tulikuuma uutuus Suunto 9 Peak Pro on saapunut

  Suunto 9 Peak Pro
  Syksyn kovimpana uutuutena on Suunto 9 Peak Pro, joka on paranneltu versio aikaisemmasta suositusta 9 Peak -urheilukellosta. Merkittävästi parantunut akunkesto sekä helppokäyttöisempi käyttöjärjestelmä tekevät tästä varteenotettavan vaihtoehdon kenelle tahansa.
  Lue lisää »
 5. Uudet Samsung Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro -kellot ovat täällä!

  Samsung Galaxy Watch5
  Samsungin erittäin suosittu Galaxy Watch -kellomallisto on päivittynyt Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro-malleilla. Pidennetyt akunkestot sekä kellojen tyylikkäät ulkoasut tekevät näistä ehdottomasti tutustumisen arvoiset uutuudet!
  Lue lisää »
 6. Paras Suunto-urheilukello? - Esittelyssä Suunto 9 PEAK Full Titanium Black

  Watch on display

  Suunto hemmottelee kelloihmisiä tuomalla markkinoille Suunto 9 PEAK Full Titanium Black -mallin. Suunnon kevyin ja kestävin kellomalli on nyt myös saatavilla kokonaan titaanisella rannekkeella. Kotimaisen kello-brändin premium-mallissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen istuvuus, joka on saavutettu laadukkaan käsityön ansiosta.

  Lue lisää »
 7. Suunto 5 Peak -kokemuksia ja -arvosteluja

  Watch on a wrist

  Somevaikuttaja Marjaana Lehtinen testasi Suunto 5 Peak -urheilukelloa yhteistyössä Keskisen Kellon kanssa. Tässä blogitekstissä hän kertoo omin sanoin, miksi Suunto 5 Peak on oivallinen valinta urheilukelloksi.

  Lue lisää »
 8. Uusi Suunto 5 Peak — Testailua ja vertailua

  Suunto 5 Peak ranteessa

  Oletko miettinyt urheilukellon ostoa? Lue tästä meidän Suunto 5 Peak -urheilukellon testi ja päätä olisko tässä seuraava apurisi arkeen ja treeniin.

  Lue lisää »
 9. Paras urheilukello ratsastukseen — kokemukset ja vinkit

  Esteratsastaja

  Kannattaako ratsastajan hankkia urheilukello? Utelimme Polarin asiantuntijoiden parhaat urheilukellovinkit hevosurheilun harrastajille. Lisäksi pääsimme juttelemaan Sofia Mannisen kanssa, joka kertoo meille miten hän käyttää Polar Vantage M2-urheilukelloa ratsastuksen tukena. Katso vinkit ja löydä paras malli juuri sinulle.

  Lue lisää »
 10. Kevään 2022 uudet Amazfit-kellot: GTS 3 & GTR 3 vertailu

  Amazfit GTR3 on wrist

  Esittelyssä ja vertailussa Amazfitin laadukkaat GTS 3 ja GTR 3 -älykellot. Tutustu kanssamme Amazfitin lippulaiva-malleihin, ja katso kumpi kello sopisi juuri sinulle.

  Lue lisää »
Sivu

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.