Urheilukellot

 1. Polar Vantage V3 Kokemuksia ja Arvosteluja

  Kokemuksia Polar Vantage V3 -urheilukellosta

  Lue alta asiakkaidemme arvostelut Polarin uudesta Vantage V3 - urheilukellosta.

  Lue lisää »
 2. Paras urheilukello 2023? Näin se löytyy!

  Paras urheilukello

  Miten tunnistaa itselleen paras urheilukello? Hyvä urheilukello tukee harjoittelua itse treenaajan ja lajikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Keräsimme tähän artikkeliin parhaat vinkkimme, joiden avulla laajasta valikoimasta on helppo löytää juuri sinulle paras urheilukello!

  Lue lisää »
 3. Uusi Suunto Race - kello parasta vaativille urheilijoille

  Suunto Race

  Uutisia urheilukellojen ystäville! Suunto on julkaissut juuri huippu-uutuuden, joka kantaa nimeä Suunto Race! Suunto Race tarjoaa huippuluokan ominaisuudet kilpailu- ja harjoittelusuorituksiin. Tutustu tuotteeseen ja lue lisää artikkelistamme!

  Lue lisää »
 4. Uusi Polar Vantage V3 Premium – löydä sisäinen huippu-urheilijasi

  Polar Vantage V3 -urheilukello

  Uutisia kellomaailmasta! Polarin tuoreinta lisäystä Vantage -mallistoon on odotettu. Nyt huippu-urheilijoiden unelma on vihdoin täällä, nimittäin Polar Vantage V3 Premium! Tässä blogissa tutustumme tarkemmin uuden Polar Vantage V3 Premium -urheilukellon ominaisuuksiin ja tyylikkääseen muotoiluun.

  Lue lisää »
 5. Uusi Garmin vívoactive® 5 -älykello: Tavoitteiden saavuttamiseksi

  Garmin Vivoactive 5

  Kun kyse on älykelloista, Garmin on yksi johtavista brändeistä. Heidän uusin julkaisunsa, Garmin vívoactive® 5, tuo neljä uutta älykelloa markkinoille. Useimmat meistä turvautuvat urheilukellon erikoisominaisuuksiin ehkä vain muutaman kerran viikossa, kun taas kellon älyominaisuudet ovat apunamme päivittäisissä askareissamme jatkuvasti. Vivoactive -malliston viehätys piilee juuri tässä monipuolisuudessa: kello tarjoaa huipputason urheilu- ja aktiivisuuden seurantatoimintoja, samalla sisältäen älykellon monipuoliset, arkielämää avustavat ominaisuudet.

  Lue lisää »
 6. Samsung Galaxy Watch6 Kokemuksia ja Arvosteluja

  Kokemuksia Samsung Galaxy Watch6 -älykellosta

  Lue alta asiakkaidemme arvostelut uudesta Samsung Watch6 - älykellosta.

  Lue lisää »
 7. Uudet Garmin Venu 3- ja 3S-urheilukellot

  Garmin Venu 3

  Tutustu juuri lanseerattuihin uutuuksiin Garminin suosittuun Venu-urheilukellomallistossa!

  Lue lisää »
 8. Garmin Fenix 7 Pro ja Epix 2 Pro - seuraava askel urheilukellojen ystäville

  Fenix 7 Pro ja Epix Pro

  Tässä blogissa käsittelemme Garminin kesän 2023 kahta uutuusmallistoa, jotka ovat Fenix 7 Pro ja Epix Pro. Aikaisemmat mallit ovat nauttineet suurta menestystä ymmärrettävistä syistä ja nyt ominaisuudet ovat parantuneet entisestään. Tule tutustumaan miksi nämä kellot ovat urheilukellomarkkinoiden kuninkaat!

  Lue lisää »
 9. Uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Watch6 Classic -kellot ovat täällä!

  Samsung Galaxy Watch6

  Älykellomarkkinat ovat olleet viime vuosina räjähdysmäisessä kasvussa ja Samsung on yksi johtavista toimijoista tällä alueella. Samsungin uuden lanseerauksen myötä markkinoille rantautui kaksi uutta mallia: Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic. Kellot ovat kauan odotettuja uutuuksia, jotka parantelevat jo ennestään suosittua ja ylistettyä Samsungin Galaxy Watch -kellosarjaa. Mutta mitä nämä uudet malli todella tarjoaa käyttäjälleen? Otetaanpa syvempi sukellus uutuuksien ominausuuksiin ja ulkomuotoon!

  Lue lisää »
 10. Suunto Vertical Kokemuksia ja Arvosteluja

  Kokemuksia Suunto Vertical -urheilukellosta

  Lue alta asiakkaidemme arvostelut Suunto Vertical -urheilukellosta.

  Lue lisää »

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.