Sykemittarit

 1. Suunto 9 Peak testissä - miten uutuus pärjäsi?

  Suunto 9 Peak -urheilukellot

  Testasimme Suunto 9 Peak -kelloa muutaman viikon ajan, jotta voisimme kertoa sinulle mahdollisimman tarkasti kaiken mitä sinun tulee tietää kesän 2021 kenties odotetuimmasta urheilukellosta. Lue artikkeli ja tutustu uutuuteen!

  Lue lisää »
 2. Polar vertailu 2021: Ignite 2, Vantage M2 ja V2

  polar vantage M2 black copper

  Polar Ignite 2, Vantage M2 aja Vantage V2 ovat täällä! Millaisia nämä kauan odotetut uutuudet oikein ovat? Lue artikkeli ja tutustu kevään Polar-uutuuksiin.

  Lue lisää »
 3. Garmin Lily - uutuus vertailussa

  Garmin Lily

  Joko olet ehtinyt tutustua uuteen Garmin Lily™ -kelloon? Garmin Lily™ on pieni ja tyylikäs naisten älykello, joka on suunniteltu tekemään aktiivisesta arjesta hieman helpompaa. Uutuus lanseerattiin heti vuoden 2021 alussa tuoden uuden houkuttelevan älykellovaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea älykellon tuomat edut tinkimättä tyylistä. Muotoilultaan erittäin siro ja klassinen Garmin Lily™ istuu kauniisti myös pienemmälle ranteelle ja on helppo yhdistää omaan tyyliin.

  Lue lisää »
 4. Polar Ignite vs Polar Vantage M - löydä paras Polar sinulle!

  Ignite VS Vantage M

  Mietitkö kumpi urheilukello, Polar Ignite vai Polar Vantage M, olisi paras juuri sinulle? Hienoa! Olet löytänyt juuri oikean artikkelin pariin. Tässä artikkelissa suoritetaan laajempi Polar Ignite ja Polar Vantage vertailu. Kaksi laadukasta monipuoliseen treeniin optimoitua kelloa, joista kummallakin on tarjota A-luokan ominaisuuksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Jatka lukemista ja selvitä kanssamme kumpi kelloista olisi parempi valinta omiin treeneihisi.

  Lue lisää »
 5. Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

  Polar Ignite arvostelu -kollaasi

  Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

  Kattava Polar Ignite arvostelu neljän testikäyttäjän näkökulmasta. Tässä artikkelissa annamme sanan yhteistyökumppaneillemme. Millaisia Polar Ignite kokemuksia testikäyttäjillämme oli? Lue kaikki arvostelut ja katso sopisiko Polar Ignite omiin treeneihisi.

  Polar Ignite on ollut aina julkaisustaan lähtien yksi valikoimamme suosituimmista sykemittareista. Sisäänrakennetulla GPS:llä varustettu urheilukellosta on monen tasoisen treenaajan motivoivaksi tueksi. Kello on suunniteltu tukemään käyttäjänsä aktiivisuutta, mutta Polar Ignite ymmärtää myös riittävän levon päälle ja sisältäkin siksi kattavat toiminnot unen ja palautumisen seurantaan.Polar Ignite kellon hinta on monipuolisiin ominaisuuksiinsa lähtien varsin edullinen, eikä olekaan ihme miksi tämä kello on saavuttanut suosionsa. Houkuttelevan kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs pyöreä muotoilu, joka näyttää hyvältä niin salilla, lenkkipolulla kuin toimistollakin.

  Lue lisää »
 6. Garmin kello vertailu - paras älykello vuonna 2020?

  Garmin kello -kollaasi

  Mikäli urheilukello ja älykello kuuluvat kumpikin suosikkiasusteisiisi, saattaa Garmin olla sinulle jo hyvinkin tuttu brändi. Tämä amerikkalainen älykellojen luottonimi on tunnettu innovatiivisista kelloistaan, joiden runsaus aiheuttaa valinnanvaikeutta sekä urheilukello- että älykellointoilijoille. Etsitkö Garmin kelloa jossa yhdistyy sekä urheilukellojen ja älykellojen parhaat ominaisuudet? Silloin tyylikäs Vivoactive 4 on paras Garmin kello, jonka voit hankkia! On kuitenkin monta muutakin Garmin kelloa, joihin kannattaa tutustua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.

  Tässä artikkelissa pyrimme esittelemään koko malliston niin, että pystyt päättämään mikä on sinulle paras Garmin kello!

  Sisällysluettelo:

  Lue lisää »
 7. Paras polar urheilukello juuri sinulle

  Polar Unite -kello

  Löydä sinulle paras Polar urheilukello! Tässä artikkelissa esittelemme valikoimamme suosituimmat Polar kellot. Tutustu Polar Unite, Polar Ignite, Polar Vantage ja Polar Grit X -kelloihin, ja löydä paras vaihtoehto juuri sinulle. Polar urheilukellon avulla sinun on helppo seurata treenejäsi, ja oppia kuuntelemaan kehosi viestejä aivan uudella tavalla. Polar-kellosi muistuttaa, että parhaaseen lopputulokseen tarvitaan tehokkaiden treenien lisäksi myös motivoitunut mieli ja riittävästi lepoa. Opi ymmärtämään mikä juuri sinulle on milloinkin parasta ja ota uusi ote omasta hyvinvoinnistasi Polarin avulla.

  Urheilukello-innovaatioita Suomesta!

  Suomalainen Polar on laatutietoisen valinta! Polar on yli 40 vuoden historiansa aikana rakentanut uniikin ma

  Lue lisää »
 8. Paras Coros urheilukello vuonna 2020 - vertailu

  Coros Apex Pro watch

  Coros on suhteellisen uusi tulokas urheiluteknologiamarkkinoilla, joka on lyhyessä ajassa onnistunut vangitsemaan monen harrastajan huomion. Millainen on tämä uusi urheilukelloja valmistava brändi, jonka GPS-kellot eivät kalpene alan kokeneimpien nimien kuten Garmin, Suunto ja Polar rinnalla. Tässä artikkelissa esittelemme valikoimamme Coros-kellot ja selvitämme miksi jokaisen urheilijan kannattaa ottaa tämä brändi harkintaan.

  Coros VERTIX -kello on brändin uusin tulokas, jonka myöstä Coroksen valikoima koostuu nyt kolmesta laadukkaasta GPS urheilukellomallistosta. Mutta mikä Coros kello on paras? Paperilla uusi Coros VERTIX on selkeä voittaja. Kello tarjoaa äärettömän monipuolisen kattauksen toimintoja ja ultra-pitkäkesto

  Lue lisää »
 9. Polar Vantage V2 - Huippuluokan urheilukello

  Uusi Polar Vantage V2 urheilukello on vihdoin täällä! Polar Vantage V:n julkaisusta on tässä välissä vierähtänyt jo kaksi vuotta ja moni onkin malttamattomana odotellut suositulle Vantage-mallistolle jatketta. Polar Vantage V2 on kuin edeltäjänsä, mutta parempi! Miten uusi malli eroaa vanhasta Vantagesta, entä millä tavoin Vantage V2 eroaa aiemmin tänä vuonna julkaistusta Polar Grit X -kellosta? Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulee tietää!

  Lue lisää »
 10. Apple Watch 3 - yhä ajankohtainen valinta

  Vuonna 2017 julkaistu Apple Watch 3 pitää yhä pintansa varteenotettavien älykellovaihtoehtojen joukossa. Suosittu Apple Watch -älykelloperhe on saanut sittemmin jo kaksi uutta päivitystä, jonka vuoksi Apple Watch 3 -malliston hinta on tippunut houkuttelevalle tasolle sen kamppaillessa nykyään keskihintaisten älykellojen kategoriassa. Voisiko tämä olla täydellinen älykello sinulle? Lue artikkeli ja tutustu tarkemmin Apple Watch 3 -kellon tarjontaan.

  Lue lisää »
Sivu
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.