Miesten kihlasormukset

Tuotteet 1-90 / 117

Loading...

Tuotteet 1-90 / 117

Sivu

Tilaa miesten kihlasormukset kätevästi netistä

Haussa kihlasormus miehelle? Löydä juuri sinulle sopiva sormus laajasta valikoimastamme. Tiedämme, että tämä voi hyvinkin olla elämäsi tärkein ja suurin ostopäätös mitä koruihin tulee. Juuri siksi me halutaan auttaa sinua parhaamme mukaan löytämään etsimäsi sormuksen. Tältä sivulta löydät kaikki valtavan valikoimamme miesten kihlasormukset. Olemme pyrkineet kokoamaan mahdollisimman monipuolisen miesten kihlasormus -valikoiman, jotta voisimme tarjota jokaiseen sormustoiveeseen sopivan ratkaisun. Löydät valikoimastamme miesten sormukset kotimaisilta suosikkibrändeiltä kuten Kohinoor, AALmark ja Lumoava, sekä kansainvälisiltä nimiltä kuten Bosie ja Bijoux CN.

Millainen miesten kihlasormus kannattaa hankkia?

Perinteinen miesten kihlasormus on usein pelkistetty kultakoru ilman korukiviä tai koristeellisia kaiverruksia. Mutta vaihtoehtoja toki löytyy joka makuun. Mikäli olet klassinen mies kihlasormus, sopii tyyliisi pelkistetty kihlasormus. Mikäli taas perinteinen miehen kihlasormus ei ole sinun makuusi, voit valita jotain aivan muuta! Kihlasormus on täydellinen tilaisuus tuoda oma tyylisi esille asussa kuin asussa. Koska kihlasormuksen tulee kestää aikaa niin laadun kuin tyylinkin puitteissa, suosittelemme pohtimaan omaa arkeasi ja omia tarpeitasi korua valittaessa. Sopiiko sormus tyyliisi, entä tuleeko sormuksen kestää töiden tai harrastusten puolesta mahdollisia kolhuja? Kihlasormus miesten makuun kestää arjessa! Mikäli etsit mahdollisimman kestävää sormusta, suosittelemme harkitsemaan titaanista kihlasormusta. Kulta, valkokulta ja hopea taas kuuluvat sormusvalikoimamme suosituimpiin materiaaleihin. Myös mustat kihlasormukset ovat viime vuosina nousseet suosituiksi.

Miehen kihlasormus osto-opas

Miehen kihlasormus on tyypillisesti kellon lisäksi se ainoa koruasuste, joka pääsee päivittäiseen käyttöön. Aina käytössä oleva kihlasormus kannattaa siis valita ajatuksella niin, että se sopii mahdollisimman monipuolisesti eri asuihin ja tilanteisiin. Muotoilun lisäksi erityishuomiota kannattaa kiinnittää korun istuvuuteen. Keräsimme alle vinkkejä, joiden avulla sopiva sormus löytyy varmasti!

Kihlasormus miehelle - näin valitset:

  1. Aloita rajaamalla sormusvaihtoehdot oman budjettisi mukaan. Voit käyttää apunasi kätevää hakutyökaluamme ja rajata sormukset hinnan mukaan.
  2. Kun budjetti on asetettu voit jatkaa vaihtoehtojen karsimista materiaalin mukaan, kihlasormuksen väristä on helppo lähteä liikkeelle. Materiaalia valittaessa kannattaa myös muistaa käytäntö. Tuntuuko klassinen kulta omalta, vai sopisiko arkeesi paremmin kolhut kestävä titaani?
  3. Seuraavaksi mietitään sormuksen leveyttä. Istuuko tyyliisi sirompi malli vai kenties astetta näyttävämpi sormuksen leveys?
  4. Kun materiaali ja sormuksen leveys ovat selvillä, voit keskittyä yksityiskohtiin ja mahdollisiin koristeisiin. Sormuksen hionta antaa sormukselle luonnetta, toisaalta pelkistetty malli on aina ajankohtainen valinta.
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.