Sandberg Kukkaniitty timanttisormus halo M-872k

SKU: 62671
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Koko-opas

Herkkä ja romanttinen Sandberg Kukkaniitty M-872k timanttisormus on valmistettu 14K kullasta. Sormuksessa on keskitimanttina 0,14ct kokoinen briljanttihiottu timantti, jota reunustaa 12 pienempää briljanttihiottua timanttia. Briljanttihionta korostaa timantin loistetta. Timantit muodostavat kauniin kukanmuotoisen halokoristeen. Timanttien väri harvinaisen väritön Top Wesselton. Keskelle kapenevan rungon paksuus 1,8mm ja halokoristeen koko 7mm. Sandbergin koruissa käytetty kulta on puhtainta sertifioitua kierrätyskultaa.

Sandberg on kotimainen perheyritys. Laadukkaat Sandberg timanttikorut ovat kotimaista suunnittelua ja jokainen koru valmistetaan käsityönä Suomessa. Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta suunnittelusta ja työstä.

Suurin osa sormusko'oista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 62671
Kaiverrus 15
Brändi Sandberg
Sormuksen tyyli Halo
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 1.8 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 7 mm
Kivien määrä 13
Kiven väri Kirkas
Timanttien määrä 13
Timanttien karaatit 1 x 0,14 ct + 12 x 0,007 ct
Timanttien yhteispaino 0.22 ct
Timantin muoto Briljantti
Timantin väri Wesselton (kirkas)
Timanttien puhtaus VS
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Timantti
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Kulta
Väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn M872k-14K-022-Gvs