Sandberg Toivomuslähde timanttisormus V-701k

SKU: 62665
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Koko-opas

Sandberg Toivomuslähde timanttisormus V-701k on 14K kullasta valmistettu kaunis ja siro rivitimanttisormus. Sormusta koristaa 15 briljanttihiottua harvinaisen väritöntä Top Wesselton-timanttia, joiden yhteispaino on 0,14 ct. Briljanttihionta korostaa timantin upeaa loistetta. Timanttien laatu G/Vs. Tämä klassinen rivitimanttisormus sopii erinomaisesti yhteen useiden Sandberg halo- ja rivitimanttisormusten kanssa. Rungon leveys 2 mm. Sandberg koruissa käytetty kulta on puhtainta sertifioitua kierrätyskultaa.

Sandberg on kotimainen perheyritys. Laadukkaat Sandberg timanttikorut ovat kotimaista suunnittelua ja jokainen koru valmistetaan käsityönä Suomessa. Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta suunnittelusta ja työstä.

Suurin osa sormusko'oista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 62665
Kaiverrus 15
Brändi Sandberg
Sormuksen tyyli Rivisormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 1.8 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 1.8 mm
Kivien määrä 15
Kiven väri Kirkas
Timanttien määrä 15
Timanttien karaatit 15 x 0,094 ct
Timanttien yhteispaino 0.14 ct
Timantin muoto Briljantti
Timantin väri Wesselton (kirkas)
Timanttien puhtaus VS
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Timantti
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Kulta
Väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn V701k-14K-014-Gvs