Naisten kihlasormukset

Tuotteet 1-90 / 876

Loading...

Tuotteet 1-90 / 876

Upea valikoima naisten kihlasormuksia - osta kihlasormus kätevästi netistä

Haussa kihlasormus naiselle? Tutustu laajaan valikoimaamme naisten kihlasormuksia ja löydä puolisollesi sopiva sormus. Valikoimamme on erittäin kattava ja se pitää sisällään runsaasti erilaisia malleja ja materiaaleja. Kihlasormus merkitsee yleisesti lupausta avioliiton solmimisesta tai suhteen vakavoitumisesta. Ennen kihlasormus oli useimmiten sileä, mutta nykyään saajansa näköinen. Naisten kihlasormuksessa onkin yhä useammin kuvioita, timantteja ja muita jalokiviä, kantajansa makumieltymysten mukaan. Löydät valikoimastamme naisten kihlasormukset kotimaisilta suosikkibrändeiltä kuten Kohinoor, AALmark ja Lumoava, sekä kansainvälisiltä nimiltä kuten Bosie ja Bijoux CN.

Millainen naisten kihlasormus kannattaa hankkia?

Kihlasormusta hankkiessasi on syytä huomioida kihlatun makumieltymykset ja tyyli sekä sormuksen käyttö. Kelta- ja valkokulta ovat klassisia valintoja, mutta jos kihlasormus joutuu arjessa kovalle rasitukselle esimerkiksi käsillä tehtävän työn vuoksi, titaani on varteenotettava vaihtoehto. Naisten kihlasormusta käytetään usein yhdessä vihkisormuksen kanssa, joten kaksi toisiaan täydentävää mallia on myös syytä pitää mielessä.

Tunnetko suomalaisen Kohinoor kihlasormuksen?

Suurin osa Kohinoor kihlasormuksista valmistetaan Suomessa, Kultakeskuksen Hämeenlinnan tehtaalla. Kohinoor sormukset valmistetaan parhaista ja laadukkaimmista materiaaleista. Materiaaleina käytetään 14 ja 18 karaatin kelta- ja valkokultaa. Valkokulta, jota Kultakeskus käyttää on palladiumvalkokultaa. Valkokultaisten sormusten pinta on rodinoitu parhaan ja kestävimmän kiillon takaamiseksi.

Naisten kihlasormus osto-opas

Oikean koon valitsemiseen on vain yksi toimiva keino: sormuksen sovittaminen vasempaan nimettömään. Keskisen Kellon verkkokaupasta voi tilata sormusmitan, jolla varmistat oikean koon.

Kihlasormus naiselle - vinkkejä valintaan:

  1. Aloita rajaamalla sormusvaihtoehdot haluamasi budjetin mukaan. Voit käyttää apunasi kätevää hakutyökaluamme ja rajata sormuksia hinnan mukaan.
  2. Kun budjetti on asetettu voit jatkaa vaihtoehtojen karsimista materiaaleista. Kihlasormuksen väristä on helppo lähteä liikkeelle.
  3. Seuraavaksi mietitään sormuksen leveyttä. Sopiiko sen saajalle sirompi malli vai kenties astetta leveämpi sormus?
  4. Entä olisiko timantti tai muu korukivi hänelle mieluinen?
  5. Muista kihla- ja vihkisormuksen yhdisteltävyys. Naiset käyttävät usein kahta sormusta.
  6. Kihlasormuksiin on tapana kaivertaa kihlatun nimi ja päivämäärä.

Keskisen Kellolla kaiverrus sisältyy aina kihlasormuksen hintaan. Mikäli haluat perinteiseen tapaan yllättää sormuksella vasta kosintahetkellä, suosittelemme kaivertamista jälkikäteen kun sormus on sovitettu ja hyväksi havaittu. Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee tällöin olla alkuperäisessä kunnossa ja kaivertamaton.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.