Kalevala Elämän roihu miniriipus hopea 226911245

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 76.00 €
Normaalihinta: 95.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 95.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 13945
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kalevala Elämän roihu miniriipus 226911245 on valmistettu aidosta hopeasta ja sen riipuksen korkeus on 14 mm. Tämä koru on täydellinen lahja pienemmillekin korujen ystäville. Elämän roihu -sarja, joka on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa, tuo esiin rohkeuden ja unelmien tavoittelun. Riipuksen taustalla lukee "Dream", muistuttaen kantajaansa unelmien tärkeydestä. Hopeaketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm pituiseksi. Riipus on valmistettu käsityönä Suomessa. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Tutustu tästä kaikkiin Elämän roihu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 13945
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Miesten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 226911245