Kalevala Elämän roihu rannekoru hopea 256911060

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 168.00 €
Normaalihinta: 210.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 210.00 €

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 13812
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Rouhean rosoinen Kalevala Elämän roihu rannekoru 256911060 on valmistettu aidosta hopeasta ja se on hyvin monipuolinen käyttöominaisuuksiltaan. Korussa on 60cm mittainen ketju, jonka kietomalla kolmeen kertaan, saat tyylikkään rannekorun. Voit myös laittaa sen kaulaan roikkumaan kaulakoruksi. Suomessa käsityönä valmistetun riipuksen kääntöpuolella on inspiroiva teksti "Live your dream". Elämän roihu -sarja on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa. Tämä kaunis ja merkityksellinen koru toimitetaan Kalevalan alkuperäisessä rasiassa, tehden siitä upean lahjan itselle tai läheiselle.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Tutustu tästä kaikkiin Elämän roihu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 13812
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 256911060