Helmirannekorut

54 tuotetta

Loading...
 1. Gaura Pearls helmirannekoru FN5-25B
  -25%
  Väliaikaisesti loppu
  Gaura Pearls helmirannekoru FN5-25B 110,00 €
  82,50 €
 2. Gaura Pearls helmirannekoru MD184R
  -25%
  Väliaikaisesti loppu
  Gaura Pearls helmirannekoru MD184R 185,00 €
  138,50 €

54 tuotetta

Upeat helmirannekorut netistä ilmaisella toimituksella

Klassiset ja tyylikkäät helmirannekorut sopivat yhtälailla työpaikalle sekä kruunaamaan juhlallisempien asujen viimeistelyn. Helmirannekorut sopivat myös oivasti yhdistettäväksi muiden, niin kultaisten kuin hopeistenkin korujen kanssa. Missä ikinä niitä pidätkään, meiltä löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat helmirannekorut ja ne sopivat hienosti vaikka lahjaksi!

Missä tilanteessa niitä pidätkään, meiltä löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat helmirannekorut ja ne sopivat hienosti vaikka lahjaksi! Tutustu laajaan helmikoru valikoimaan ja tilaa korusi jo tänään ilmaisella sekä nopealla toimituksella.

Miksi valita helmirannekoru?

 1. Helmikorut ovat aina muodissa ja ne kestävät pitkään kun niistä pitää hyvää huolta. Helmirannekoru ja muut helmikorut ovat myös hyviä lahjoja, jotka varmasti ilahdutta vastaanottajaa.
 2. Helmirannekorun voi yhdistää jokaiseen tilanteeseen. Ne sopivat niin arkeen työpaikalle kuin juhlallisempaankin asuun.
 3. Helmikorut’ ovat suhteessa melko edullisia verrattaessa perinteisiin timanttikoruihin. Helmikorut ovat siis hyvä valinta mikäli tahdot jotain kaunista, ajatonta ja kohtuullisen hintaista.
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.