Helmikorvakorut

Tuotteet 1-96 / 131

Tuotteet 1-96 / 131

Sivu

Helmikorvakorut tekevät arjestakin juhlaa

Onko helpompaa tapaa piristää asu, kuin pukea ylleen kauniit helmikorvakorut? Helmikorvakorut ovat jo pitkään olleet korurasian klassikko, joka ei koskaan näytä poistuvan muodista. Trendit ovat toki jatkuvasti muutoksessa, mutta nappimaiset aidot helmikorvakorut toimivat aina. Tämän hetken suurimpiin helmikorutrendeihin kuuluvat roikkuvat helmikorvakorut ja graafiset muodot. Isot helmikorvakorut luovat näyttävän yksityiskohdan asuun kuin asuun ja viimeistelevät lookkisi ilman sen suurempaa panostusta. Kokeile vaikka itse!

Meiltä löydät laadukkaat helmikorvakorut niin arkeen kuin juhlaankin. Löydä juuri sinun tyyliisi istuvat helmikorvakorut ja piristä omaa pukeutumistasi uudella luottoasusteella. Tai kenties haluat yllättää sinulle tärkeän henkilön antamalla lahjaksi laadukkaat helmikorvakorut. Etsipä mitä tahansa, meiltä löydät monipuolisen valikoiman helmikorvakoruja joiden joukosta valita jotain omaan tyylisi sopivaa. Keskisen Kellolta tilatut helmikorvakorut toimitetaan aina niiden alkuperäisessä rasiassa, nopeasti ja ilman toimituskuluja.

Roikkuvat helmikorvakorut — tämän hetken trendikkäin asuste

Roikkuvat helmikorvakorut ovat yksi tämän hetken näkyvimmistä korutrendeistä, joka näyttää ettei turvallisen klassikon todellakaan tarvitse olla tylsä. Mitä runsaammin volyymia, epäsymmetriaa ja graafisia muotoja sitä parempi. Näyttävät isot helmikorvakorut sopivat myös hyvin arkeen, kun ne yhdistää muuten pelkistettyyn asuun. Leikittele kontrasteilla ja luo asuihin eleganttia leikkisyyttä. Pelkistetyt nappikorvakorut pyöreillä aidoilla helmillä saattavat olla ikuinen klassikko, mutta välillä on kiva kokeilla jotain aivan uutta.

Jos sinulla on korvissa useammat reiät, voit kokeilla helmien kerrostamista muiden korvakorujen kanssa. Arjen takuuvarmat rengaskorvakorut näyttävät astetta juhlavammilta kun niiden viereen pukee elegantin ilmeen luovat helmet. Kerrostamalla korvakoruja voit luoda loputtomasti tyylikkäitä yhdistelmiä ja loihtia persoonallisen yksityiskohdan asuusi.

Anna lahjaksi aidot helmikorvakorut

Korulahjan antaminen voi tuntua vaikealta, etenkin jos et itse käytä koruja. Aidot helmikorvakorut ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat antaa lahjaksi monipuolisen korun joka kestää aikaa ja antaa saajalle iloa moneksi vuodeksi. Klassiset helmikorvakorut istuvat moneen tyyliin ja ovat siksi mainio vaihtoehto, jos et ole aivan varma saajan korutyylistä.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.