Pandora Moments Heart Clasp Snake Chain rannekoru 590719

Ei varastossa

SKU: 60891
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Kaunis Pandora rannekoru on Pandora keräilykorusarjan perusta. Keräilyrannekoruun keräät Pandoran kauniita heloja ja koruriipuksia. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista tai symboleista. Heloja on lukemattomia, joten valinnanvaraa riittää. Pandora Moments Heart Clasp Snake Chain rannekoru 590719 kuuluu Pandora Moments korusarjaan ja se on valmistettu aidosta 925 sterling-hopeasta. Lukitusmekanismina toimii hauska avattava Pandora sydänhela, jonka koko on 10.5 mm x 11.5 mm. Ketjun paksuus on 3 mm.

Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon mahdolliset kerättävät riipukset, ja hieman suurempi koko. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsestään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi kauniiden Pandora-riipusten muodossa.

SKU 60891
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut, Silvershine
Väri Hopea
mpn 590719