Garmin Vivomove Sport

4 tuotetta

4 tuotetta

Uusi Garmin Vivomove Sport

Garmin Vivomove Sport on uusin lisäys jo valmiiksi suosittuun Garmin Vivomove -mallistoon. Vivomove Sport liittyy muiden malliston joukkoon, josta löytyy hurja määrä vaihtoehtoja. Aikaisemmin julkaistuja Vivomove malleja ovat esimerkiksi Vivomove Luxe, Vivomove Style, Vivomove 3 ja 3S.

Uusissa Garmin Vivomove Sport -malleissa yhdistyy rannekellon tyylikkyys älykkään urheilukellon monipuolisiin ominaisuuksiin. Kello muistuttaa perinteistä analogista rannekelloa, ja siinä on oikeat viisarit sekä indeksit. Samalla kello kuitenkin tarjoaa älykkäät ominaisuudet, ja yhdistämällä sen älypuhelimeen saat käyttöösi mm. älykkäät ilmoitukset, jotka ilmestyvät näytön alareunaan. Kello on loistava vaihtoehto henkilölle, joka etsii perinteistä kelloa muistuttavan älykkään sykemittarin.

Vakuuttavat ominaisuudet ja tyylikkäät uudet värit

Hybridiälykellon ominaisuuksiin kuuluu mm. rannesykemittaus, energiatason seuranta (Body Battery), unen- sekä stressinseuranta ja 14 esiladattua urheilulajia. Näyttönä Vivomove Sport -mallissa on OLED-näyttö ja kellon 20mm leveä ranneke on silikonia. Rannekkeessa on pikanastat, ja se on helppo vaihtaa toiseen väriin, joka tekee kellosta entistä monipuolisemman, sillä voit vaihdella rannekkeita esimerkiksi aktiviteettien mukaisesti. Rungon leveys on 40mm eli kello sopii sekä miehille että naisille.Kellosta on saatavana neljä eri värivaihtoehtoa: musta, luonnonvalkoinen, kaakaonruskea sekä viileän mintunvihreä.

Garmin Vivomove Sport - tärkeimmät ominaisuudet

  • Perinteinen kellotyyli - Vivomove Sport hybridiälykellossa ajaton analoginen kello yhdistyy älytoimintoihin.
  • Kätketty kosketusnäyttö - Älykellon kosketusnäyttö pysyy kätkettynä, se reagoi liikkeeseen ja tulee näkyviin tarvittaessa.
  • Älykkäät ilmoitukset - Kelloon saat älykkäät ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä, kalenterihälytyksistä, jne., kun älykello on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen.
  • Hyvinvoinnin seuranta - Kattavat hyvinvoinnin seurantaominaisuudet auttavat tuntemaan kehosi paremmin. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. Body Battery -energiatason seuranta, Pulse Ox ja unen- sekä stressitason seuranta.
  • GPS-yhteys - Kello on yhdistettävissä yhteensopivan älypuhelimen GPS yhteyteen, jolloin voidaan seurata kävely ja juoksulenkkejä ulkona; sisältää myös muita lajiprofiileja, mm. Jooga, voima ja kardioharjoittelu.
  • Turvallisuus ja seuranta - Turvallisuus ja seurantatoimintoihin kuuluvat tapahtumien rekisteröinti ja avustus (kävely-, juoksu ja pyörälenkeillä ulkona). Molemmat toiminnot lähettävät reaaliaikaisen sijainnin hätäyhteyshenkilöille.
  • Urheilusovellukset - Laitteeseen on esiladattu useita urheilusovelluksia mm. kävely, juoksu, allasuinti, jooga, pilates, ja kardiotreeni. Uutuusälykello auttaa seuraamaan kaikkea liikkumista.
  • Tyylikkäät Quick Release 20 -rannekkeet - Kellon tyyliä on helppo muuttaa vaihtamalla siihen uusi 20 mm Quick Release -vakioranneke.
  • Tehokas akun kesto - Kellon akku kestää jopa 5 päivää älykellotilassa ja jopa viikon kauemmin kellotilassa.
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.