Pandora rannekoru, Moments hopea 590702HV

d:Kaunis Pandora rannekoru, on Pandora keräilykorusarjan perusta. Siihen on tarkoitus kerätä Pandoran kauniita heloja. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista tai symboleista. Heloja on lukemattomia, joten valinnanvaraa riittää. Näet esimerkin valmiista korusta tuotekuvistamme. Huomioithan, että kuvan helat eivät sisälly tuotteeseen. 590702HV rannekoru kuuluu Pandora Moments korusarjaan ja se on valmistettu aidosta 925 sterling-hopeasta. Lukitusmekanismina toimii hauska avattava Pandora hela.Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.Kaikki Pandora korut toimitetaan postikuluitta!

Sku: 3522

;
44,30 €
Pandora rannekoru, Moments hopea 590702HV 5 3
-25%

Pandora rannekoru, Moments hopea 590702HV

Pandora rannekoru, Moments hopea 590702HV

Tuotekoodi: 3522

Pandora rannekoru, Moments hopea 590702HV 5 3

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Tuotekuvaus

Kaunis Pandora rannekoru, on Pandora keräilykorusarjan perusta. Siihen on tarkoitus kerätä Pandoran kauniita heloja. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista tai symboleista. Heloja on lukemattomia, joten valinnanvaraa riittää. Näet esimerkin valmiista korusta tuotekuvistamme. Huomioithan, että kuvan helat eivät sisälly tuotteeseen. 590702HV rannekoru kuuluu Pandora Moments korusarjaan ja se on valmistettu aidosta 925 sterling-hopeasta. Lukitusmekanismina toimii hauska avattava Pandora hela.

Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

Kaikki Pandora korut toimitetaan postikuluitta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3522
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut
Teema Kivettömät
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 590702HV

Pieni hetki