Polar Ignite 3 Titanium Black Silicone

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 329.00 €
Normaalihinta: 379.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 329.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 57826

Polar Ignite 3 Titanium Black Silicone - lujatekoinen fitnesskello

Polar Ignite 3 Titanium Black Silicone on raskaansarjan hyvinvointi ja fitnesskello henkilöille, jotka kaipaavat jokapäiväiseltä apuvälineeltään kestävyyttä. Kellossa on kaikki tutut ominaisuudet supersuositusta Ignite 3 -kellosta. Useilla hyvinvointiominaisuuksilla Ignite 3 Titanium Black Silicone helpottaa arkeasi ja tekee elämästäsi energisempää. Kellon terävältä AMOLED-kosketusnäytöltä saat juuri sinulle räätälöityä opastusta esimerkiksi liikunnan ja unen suhteen. Vireystiedot, treeniehdotukset ja lepovaiheen optimointi ovat ominaisuuksia, joiden avulla sinulla on avaimet kehittää rutiinejasi ja parantaa urheilusuorituksia. Hyödylliset tilastot kertovat kaiken oleellisen treenin kulusta.

Kirkas näyttö

Ignite 3 Titanium Black Siliconen korkearesoluutioinen näyttö toistaa värejä kirkkaasti ja mahdollistaa vaivattoman käytön myös päivänvalossa. Kello on ranteessa päivittäin ja nykyään jopa yöllä, joten on tärkeää saada sopivat personointimahdollisuudet. Tämän seurauksena voit räätälöidä widgettejä juuri oman makusi mukaan. Titaaninen kehys suojaa kaunista näyttöä tilanteessa kuin tilanteessa. Jotta treeneistä saa entistä interaktiivisemman, voit soittaa puheluita ja vastata niitä suoraan kellostasi. Viestit tulevat näkyviin selkeiden push-ilmoituksien avulla.

Tukee Polar Flow -treenialusta

Ignite 3 titanium Black Silicone toimii yhdessä Polar Flow-treenialustan kanssa. Tämän uuden huippukellon omistajana voit siis hyödyntää palvelun kattavia suunnitelu- ja analyysityökaluja, kuten automaattisia treenipäiväkirjoja ja edistysraportteja. Näin saat kannustettua itseäsi viemään treenejä entistäkin pidemmälle. Lajiprofiileja Polar Flow-palvelusta löydät yli 150!

Ominaisuudet

 • Titaaninen kehys ja tyylikkäät rannekkeet: Upea kaiverrettu titaaninen kehys ja moderni nahkaranneke.
 • AMOLED-kosketusnäyttö: Korkearesoluutioinen näyttö, joka esittää värit kirkkaasti ja selvästi. Gorilla-lasi ja kaareva linssi. Kosketusnäytön ja yhden painikkeen avulla navigointi on helppoa.
 • Akun kesto: Jopa 30 tuntia jatkuvaa harjoitusaikaa GPS:n ja sykkeen mittauksen kanssa (jopa 100 tuntia virransäästötiloissa). Kestää jopa 5 päivää kellotilassa ympärivuorokautisen sykkeen mittauksen kanssa.
 • Ihon lämpötilan seuranta: Automaattinen yöaikainen ihon lämpötilan mittaus auttaa seuraamaan ranteesi lämpötilan vaihteluita nukkumisen aikana ja tarjoaa selkeämmän kuvan kehosi ainutlaatuisesta sisäisestä rytmin muutoksesta.
 • Lepovaiheen optimointi: Lepovaiheen optimointitoiminto analysoi sykettäsi harjoituksen työ- ja lepovaiheissa ja opastaa sinua yksilöllisesti, milloin on paras aloittaa seuraava työvaihe.
 • Äänipalaute: Äänipalaute Polar Flow'n kautta harjoituksen aikana. Voit keskittyä itse harjoitteluun, nauttia musiikista ja saada tarvittavat tiedot harjoituksestasi tarkistamatta näyttöäsi.
 • Kaksitaajuus GPS ja optinen sykkeen seuranta: Kaksitaajuus GPS mittaa matkan tarkasti. Polar Precision Prime -sykkeenmittaus 10 LED-valolla ja 4 valontunnistimella tarjoaa tarkan mittauksen ranteestasi.
 • Räätälöitävät widgetit: Voit valita ja mukauttaa haluamasi tiedot kellotauluihin ja pääset nopeasti tarvitsemiisi toimintoihin.
 • Kokonaisvaltainen unen seuranta ja päiväkohtainen vireystila: Saat herätessäsi kattavan analyysin yön aikana tapahtuneesta kehosi palautumisesta ja näet energiatasosi tulevaa päivää varten.
 • Päivittäiset treeniehdotukset ja yli 150 lajiprofiilia: Voit valita juuri sinulle räätälöidyt harjoitusehdotukset tai valita minkä tahansa lajin ja muokata lajiprofiilin halun mukaan.
 • Saat täydellisen kokonaiskuvan energiakulutuksestasi: Voit tarkastaa päivittäin polttamiesi kalorien määrän ja nähdä harjoituksen aikana käytettyjen rasvojen, proteiinien ja hiilihydraattien prosentuaalisen osuuden.
 • Päivittäinen aktiivisuuden seuranta: Jokainen askel on tärkeä. Ignite 3 Titanium rekisteröi kaikki liikkeesi automaattisesti, jotta voit tavoitella päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.
 • Keskeiset älykello-ominaisuudet: Älykellon perusominaisuudet, kuten musiikin hallinta, sääennuste ja puhelimen ilmoitukset, pitävät sinut ajan tasalla.

Pakkaus sisältää

 • Polar Ignite 3 Titanium Black Silicone-hyvinvointi- ja fitnesskello
 • Silikoniranneke S–L: ranteen ympärysmitta 135–210 mm
 • Latausjohto
 • Käyttöopas
 • Tietolehtinen
SKU 57826
Brändi Polar
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 135 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 900110027