Mockberg Classic Gold MO334

Ei varastossa

SKU: 62525

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Mockberg Classic Gold MO334 -naisten rannekellossa yhdistyy ylelliset materiaalit minimalistiseen skandinaaviseen muotoiluun. Tämä ihastuttava nelikulmainen carre-runkoinen kello on korumainen valinta ranteeseen, ja se on valmistettu täysin kullanvärisestä teräksestä. Kellon taulu on kooltaan 19 x 25 mm, mikä takaa miellyttävän istuvuuden, ja klassista ilmettä tuo roomalaiset indeksit, jotka kiertävät kauniisti kellon valkoisella taululla. Taulua suojaa mineraalilasi, ja koneistona toimii Miyota 5Y30-kvartsikoneisto. Mockberg Classic Gold MO334-rannekellolla on 2 vuoden vuoden takuu, ja se toimitetaan FSC- sertifioidussa rasiassa. Mockberg kellot ovat täysin vedenkestäviä. Voit siis käydä huoletta suihkussa, kylpeä ja urheilla riisumatta kelloa.

Mockberg on Ruotsalainen korumerkki, joka tuo markkinoille ajattomia ja tyylikkäitä kelloja ja koruja, jotka sopivat jokaiselle naiselle tyylistä riippumatta. Mockberg-kellot löydät vain meiltä Keskisen Kellosta.

SKU 62525
Brändi Mockberg
Rungon leveys 19 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 130 - 175 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 2 vuotta
mpn MO334