Bosie titanium / tungsten sormus 7,7mm TI&TU018

d:Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7,7mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomoitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 1811

;
38,00 €
Bosie titanium / tungsten sormus 7,7mm TI&TU018 5 1
-31%

Bosie titanium / tungsten sormus 7,7mm TI&TU018

Bosie titanium / tungsten sormus 7,7mm TI&TU018

Tuotekoodi: 1811

Bosie titanium / tungsten sormus 7,7mm TI&TU018 5 1

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

55,00 €

38,00 €

Tuotekuvaus

Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7,7mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomoitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1811
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani
Väri Hopea

Pieni hetki