Bosie titanium / tungsten sormus 8mm TI&TU728

d:Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7 mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 1816

;
65,70 €
Bosie titanium / tungsten sormus 8mm TI&TU728 4 3
-10%

Bosie titanium / tungsten sormus 8mm TI&TU728

Bosie titanium / tungsten sormus 8mm TI&TU728

Tuotekoodi: 1816

Bosie titanium / tungsten sormus 8mm TI&TU728 4 3

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

73,00 €

65,70 €

Tuotekuvaus

Bosie naarmuuntumaton titaniumista ja tungstenista valmistettu sormus, jonka leveys on 7 mm. Sormus on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1816
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani
Väri Harmaa

Pieni hetki