Kello ei ole vain ajanmittausväline - se on myös persoonaamme heijastava asuste, joka viestii muille tyylimme ja persoonallisuutemme. Siinä missä teknologia tarjoaa lukemattomia, innovatiivisia tapoja ajan seuraamiseen, perinteinen rannekello on säilyttänyt asemansa yhtenä tyylin ja käytännöllisyyden kulmakivenä. Se on monen arkea ja juhlaa rytmittävä, olennainen osa pukeutumista. Miksi ei olisikaan? Kello on ajaton asuste, joka kertoo ajan ohella jotakin kantajansa maailmasta ja ajatuksista.

Miesten kellot tarjoavat loputtoman kirjon eri tyylejä, malleja ja mahdollisuuksia. Ne ovat sekoitus käytännöllisyyttä, estetiikkaa, toimivuutta ja muotoilua. Oikean kellon valitseminen ei ole aina helppoa – se on päätös tyylikkäästä ja persoonallisesta yksityiskohdasta, joka täydentää asukokonaisuutta ja toimii jatkuvana muistutuksena kantajansa ominaisesta tyylistä.

Kuten niin monessa muussakin, myös kelloissa pätee seuraava sääntö: eri tilanteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Arkinen vapaa-aika, juhlavat hetket tai työelämän kiireiset päivät – jokaiselle näistä tilanteista on olemassa sopiva kello. Kellon valinnassa on olennaista ottaa huomioon tilaisuuden luonne ja kantajan persoonallisuus. Kellon tulee olla osa kantajaansa, peilata hänen tyyliään, arvojaan ja mieltymyksiään, mutta sen tulee myös sopeutua tilanteeseen ja tilaisuuteen. Kello on se täydellinen viimeinen silaus, joka viestii huolellisuudesta ja tarkkaavaisuudesta.

Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.
Miksi on hyvä olla vapaa-ajan kello?

Kello ei ole pelkästään laite, joka kertoo ajan. Tyylikäs rannekello heijastaa käyttäjän makua, pukeutumistyyliä ja persoonallisuutta. Vapaa-ajan kellot ovat olennainen osa päivittäistä asua, ja ne tarjoavat mahdollisuuden ilmaista itseämme ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella tavalla. Vaikka monilla meistä on älypuhelimemme mukana lähes kaikkialla, perinteinen rannekello tarjoaa tiettyä ylellisyyttä ja eleganssia, jota digitaalinen laite ei pysty tarjoamaan.

Vapaa-ajan kellolla on monia etuja. Ensinnäkin ne ovat käteviä – ei ole tarvetta kaivaa puhelinta taskusta tai laukusta aina kun haluat tietää ajan. Toinen etu on se, että ne lisäävät asuusi tyyliä ja eleganssia. Tämä pätee erityisesti, kun valitset laadukkaan kellon, joka on suunniteltu huolellisesti ja tyylikkäästi.


Tommy Hilfiger Tyler - kello, joka yhdistää tyylin ja toimivuuden

Tommy Hilfiger vapaa-ajan kello

Tommy Hilfiger Tyler -rannekello on luotu säteilemään tyyliä ja eleganssia. Sen vihreä kellotaulu on katseenvangitsija, joka erottuu joukosta. Kellotaulun vihreä sävy yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin luo ylellisen ja samalla maanläheisen ilmeen. Hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke viimeistelee tyylikkään ulkonäön. Tämä kello sopii täydellisesti rentoon vapaa-aikaan, mutta on yhtä lailla kotonansa myös hieman hienostuneemmissa tilanteissa.

Tommy Hilfiger Tyler -kello ei ole ainoastaan tyylikäs. Kello tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät arjestasi sujuvamman. Kolmesta alataulusta on helppo seurata viikonpäivää ja 24 tunnin kelloa. Vesitiiviys jopa 50 metriin asti tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin aktiiviseen ulkoiluun kuin rauhalliseen koti-iltaankin.


Muutama suosittu tuoteJuhlakellon valinta

Suunnitteletko osallistuvasi tulevaan juhlatilaisuuteen ja mietitkö, mikä olisi täydellinen asuste täydentämään juhlavaa ilmettäsi? Vastaus on yksinkertainen – tyyliikäs rannekello.

Usein sivuutamme kellon merkityksen juhlatilaisuuksissa. Kello on iso osa asuasi, joka heijastaa tyyliäsi. Juhliin sopiva rannekello viestii myös huomaavaisuudestasi. Se osoittaa, että arvostat tapahtuman aikataulua ja muita vieraita. Juuri tässä piilee kellon kauneus: se yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Kellon valinnassa on tärkeää ottaa huomioon monia tekijöitä, kuten millainen tilaisuus on kyseessä, asusi ja henkilökohtainen tyylisi. Virallisiin tilaisuuksiin kannattaa valita elegantti, minimalistinen kello, kun taas rennommissa tilaisuuksissa voit leikitellä rohkeammin malleilla ja väreillä.


Tommy Hilfiger Morrison – juhlakello, joka kruunaa asusi

Tommy Hilfiger juhlakello

Erityisissä juhlatilaisuuksissa, jolloin haluat olla parhaimmillasi, tarvitset asusteen, joka nostaa tyyliäsi seuraavalle tasolle. Tässä tulee kuvaan Tommy Hilfiger Morrison -kello, joka on täydellinen valinta juuri näihin tilanteisiin. Tämä kello ei ole vain ajannäyttäjä, vaan myös merkittävä tyylin ja arvokkuuden symboli. Kellossa yhdistyy vaikuttava ulkonäkö, korkea laatu ja toimivuus, jotka yhdessä tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa juhlaan.

Tommy Hilfiger Morrison -kello on suunniteltu erityisesti silmällä pitäen tyylikkyyttä ja eleganssia. Sen hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu mesh-ranneke yhdessä kultaisen kellotaulun kanssa luo klassisen ja ajanmukaisen ilmeen. Tämä kello sopii niin pukuun, smokkiin kuin muihinkin juhla-asuihin ja lisää asuusi hienostunutta eleganssia.

Tommy Hilfiger Morrison -kello tarjoaa laadukkaita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen juhlakellon. Sen kvartsikoneisto tarkoittaa, että kello käy täsmällisesti ja luotettavasti. Lisäksi kellon vedenkestävyys 30 metriin asti tarjoaa mielenrauhaa juhlien aikana, olipa juhlapaikkana sitten sisätilat tai ulkona.


Muutama suosittu tuoteTyökellossa yhdistyy tyylikkyys, toiminnallisuus ja kestävyys

Työkello on pieni mutta vaikuttava lisä työasuusi. Se ei ainoastaan auta sinua pysymään aikataulussa, vaan se myös viestii kollegoillesi ja asiakkaillesi, että olet järjestäytynyt, aikaasi arvostava ja yksityiskohtiin kiinnittävä ammattilainen.

Työkelloja löytyy jokaiselle – kello voi olla minimalistinen ja käytännöllinen, tai se voi olla näyttävä ja persoonallinen – aivan kuten sinäkin. Kun valitset työkelloa, on tärkeää ottaa huomioon työympäristösi ja työtehtäväsi. Jos työsi on fyysisesti vaativaa, kannattaa valita kestävä ja vedenkestävä malli. Toimistotyössä taas voit valita tyylikkään ja elegantin mallin, joka sopii hyvin kauluspaidan tai jakun kanssa. Työkellossa on tärkeää, että tyylikkyys, toiminnallisuus ja kestävyys yhdistyvät.


Tommy Hilfiger Larson – täydellinen valinta niin perinteiseen kuin moderniin työympäristöön

Tommy Hilfiger tyokello

Tommy Hilfigerin Larson Brown Leather -kello on ihanteellinen työkello. Sen ajaton muotoilu, ruskea nahkaranneke ja klassinen kellotaulu luovat ajattoman tyylin, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin työympäristöön.

Tommy Hilfiger Larson -kello tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen työkellon. Sen kvartsikoneisto takaa tarkan ajan, mikä on tärkeää työelämän tarkkojen aikataulujen kanssa. Lisäksi kellon päivämääränäyttö varmistaa, että olet aina ajan tasalla. Kellon vedenkestävyys 50 metriin asti on myös tärkeä ominaisuus, sillä se takaa, että kello kestää niin sadekuurot kuin käsien pesunkin.


Muutama suosittu tuote


Tommy Hilfiger Miles 1792018
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Miles 1792018
209,00 €Tutustu Tommy Hilfigerin valikoimaan


Olipa kyseessä rento vapaa-aika, tyylikkäät juhlat tai työntäyteinen arki, sopiva kello viimeistelee asukokonaisuuden ja heijastaa kantajansa tyyliä. Jokaisella miehellä tulisi olla kolme kelloa: yksi vapaa-aikaan, toinen juhliin ja kolmas työhön. Tommy Hilfiger tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita kelloja, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen. Valitse omasi ja kerro maailmalle, kuka olet.

Täydennä tyylisi!