Älykellomarkkinat ovat olleet viime vuosina räjähdysmäisessä kasvussa ja Samsung on yksi johtavista toimijoista tällä alueella. Samsungin uuden lanseerauksen myötä markkinoille rantautui kaksi uutta mallia: Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic. Kellot ovat kauan odotettuja uutuuksia, jotka parantelevat jo ennestään suosittua ja ylistettyä Samsungin Galaxy Watch -kellosarjaa. Mutta mitä nämä uudet malli todella tarjoaa käyttäjälleen? Otetaanpa syvempi sukellus uutuuksien ominausuuksiin ja ulkomuotoon!
Yhdistelmä tyylikkyyttä ja teknologiaa

Samsung Galaxy Watch6 on todellinen katseenvangitsija. Watch6 mallistosta löytyy tällä hetkellä kolme eri värivaihtoehto – hopea, grafiitinharmaa ja kulta. Watch6 Classic -kellosta löytyy kaksi eri värivaihtoehtoa: hopea ja musta. Malliston värimaailma on kaikin puolin tyylikäs ja minimalistinen. Värivalinnastasi huolimatta, kelloissa on ajaton ja elegantti ilme, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Kellon suunnittelu yhdistää klassisen kellon eleganssin ja modernin älykellon toiminnallisuuden, mikä tekee siitä paitsi käytännöllisen myös esteettisesti miellyttävän. Kellon fyysinen ilme on myös päivitetty upeilla yksityiskohdilla. Samsung on nimittäin tuonut Classic -malleihin takaisin aikaisemmista kelloistaan tutun pyöritettävän kehän! Jos kaipaat premiumin tuntua, niin Galaxy Watch6 Classic on oikea vaihtoehto!

Galaxy Watch6 -mallissa on vaihtoehtona kaksi eri kokoa, jotka ovat 44 ja 40 millimetriä. Galaxy Watch6 Classic on myös saatavilla kahdessa eri koossa, jotka ovat 47 ja 43 millimetriä. Tässäkään mallissa ei tarvitse huolehtia näytön kestävyydestä – uudet Galaxy Watch6 -älykellot ovat varustettu kestävällä safiirilasilla. Kelloa voi siis käyttää huoletta urheillessa ja arjen askareissa.


Samsung Galaxy Watch6Samsung Galaxy Watch6 ClassicLTE-yhteys - liikkuminen ilman kännykkää

Samsung Galaxy Watch6

Uusista Galaxy Watch6 -älykelloa ostaessa, voit valita haluatko LTE-yhteydellä tai Bluetooth-yhteydellä varustetun kellon. Molemmat mallit hyödyntävät Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä on Samsungin oma One UI 5 Watch -käyttöliittymä. On myös syytä mainita, että älykellossa on kaikki tärkeimmät ominaisuudet kuten uusin Bluetooth 5.3- ja Wi-Fi -yhteydet, NFC sekä sisäänrakennettu GPS.

LTE- yhteydellä varustetut mallit toimivat eSIM -ominaisuudella, jonka ansiosta Galaxy Watch -älykellosi voi olla yhteydessä internettiin ilman, että kännykkä on aina mukana. Näin ollen voit soittaa ja vastaanottaa puheluita ja lähettää viestejä kellostasi esimerkiksi lenkillä, jonka aikana kännykkä on kotona lataamassa.


Akunkesto

Eräs merkittävimmistä huolenaiheista älykelloja koskien on usein akun kesto. Samsung Galaxy Watch6 kuitenkin yllättää positiivisesti tässä suhteessa. Kellossa on nimittäin 300 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa jopa 30 tunnin akunkeston päivittäisessä käytössä. Mukana on myös langaton lataus, joka helpottaa arkea huomattavasti. Sen pitkä akunkesto varmistaa, että kello pysyy käynnissä jopa intensiivisen päivän ajan, ja sen optimoidut sovellukset ja toiminnot takaavat sulavan ja nopean käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy Watch6

Älykello kiikareissa – Samsung Galaxy Watch5 vai Watch6?

Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch6 ovat molemmat huipputeknisiä älykelloja, jotka ovat herättäneet suurta huomiota kuluttajien keskuudessa. Seuraavaksi vertailemme mallien keskeisiä ominaisuuksia ja toimintoja, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, kumpi kello sopii sinulle paremmin.


Design ja ulkonäkö

Watch5:n design on elegantti ja klassinen, ja se sopii sekä urheiluun että arkipäivän käyttöön. Sen pyöreä kellotaulu on tyylikäs, ja kellosta on tällä hetkellä saatavilla värikkäämpiä värivaihtoehtoja ja enemmän erilaisia rannekkeita.

Watch6 vie designin uudelle tasolle. Sen tyylikkyyttä korostaa entistä ohuempi runko ja uudistettu kellotaulu. Watch6 Classic -malliin on tuotu takaisin pyörivä kehä, joka on upea yksityiskohta uudessa mallissa. Uusin Watch6 -kelloihin on odotettavissa laajempi valikoima erivärisiä rannekkeita tulevaisuudessa.


Samsung Galaxy Watch6

Prosessori

Samsung Galaxy Watch5 on varusteltu erittäin luotettavalla ja tehokkaalla Exynos W920-prosessorilla, joten kellon käyttö on sujuvaa ja käyttöliittymä tuntuu ripeältä. Uudessa Watch6 -älykellossa suorituskyvystä vastuussa on Samsungin päivitetty kaksiytiminen Exynos W930 -järjestelmäpiiri, jonka suunnittelussa on tarkasti ajateltu älykellolta vaadittavia ominaisuuksia. Kaikissa Galaxy Watch 6 -sarjan kelloissa on 2 gigatavun verran RAM-muistia sekä 16 gigatavun verran sisäistä tallennustilaa. Galaxy Watch5 -kello on varusteltu hieman pienemmällä, 1,5 gigatavun muistilla.


Ominaisuudet

Watch5 tarjoaa monipuoliset fitness- ja hyvinvointiominaisuudet, sen mitatessa muun muassa veren happisaturaatiota, verenpainetta, unta, aktiivisuutta ja urheilusuoritustasi. Watch6 tuo mukanaan pitkälti samoja, mutta parannettuja ominaisuuksia. Lisäksi se tarjoaa useita uusia harjoitusohjelmia ja muita hyvinvointiin liittyviä toimintoja, kuten urheilukelloista tuttuja lajiprofiileita.


Tutustu Samsungin Galaxy Watch -kellosarjaan!

Kun puhutaan teknologian edistymisestä, älykellot ovat yksi viime vuosien suurimmista ilmiöistä. Ne ovat paljon enemmän kuin pelkkä laite ranteessasi; ne ovat oikotie monipuoliseen maailmaan, joka tarjoaa monenlaisia toimintoja.

Investoiminen älykelloon, erityisesti laadukkaaseen kuten Samsung Galaxy Watchiin, on järkevä päätös nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Se ei vain paranna päivittäistä tehokkuuttasi, vaan auttaa myös pitämään sinut terveenä ja yhdistettynä tärkeimpiin ihmisiin elämässäsi.