Kuten niin monessa muussakin, myös kelloissa pätee seuraava sääntö: eri tilanteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Arkinen vapaa-aika, juhlavat hetket tai työelämän kiireiset päivät – jokaiselle näistä tilanteista on olemassa sopiva kello.

Kellon valinnassa on olennaista ottaa huomioon tilaisuuden luonne ja kantajan persoonallisuus. Kellon tulee olla osa kantajaansa, peilata hänen tyyliään, arvojaan ja mieltymyksiään, mutta sen tulee myös sopeutua tilanteeseen ja tilaisuuteen. Kello on se täydellinen viimeinen silaus, joka viestii huolellisuudesta ja tarkkaavaisuudesta.

Tässä blogissa tutustumme kolmeen eri kellotyyliin, jotka sopivat eri tilanteisiin: vapaa-aikaan, juhliin ja töihin. Jokainen näistä tyyleistä edustaa omaa ainutlaatuista luonnettaan ja sopii tietyntyyppiseen pukeutumiseen ja tilanteeseen. Tommy Hilfigerin laaja valikoima tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin.
Vapaa-ajan kello yhdistää tyylin ja mukavuuden

Vapaa-ajan kello on paljon enemmän kuin vain laite, joka kertoo ajan. Se on osa henkilökohtaista tyyliäsi, harrastuksiasi ja tapaasi viettää aikaa. Vapaa-ajan kello voi olla rento ja leikkisä, elegantti ja ylellinen, tai rohkea ja urheilullinen – aivan kuten sinäkin. Se on asuste, joka täydentää vapaa-ajan asuasi sekä heijastaa omaa makuasi ja elämäntapasi.

Vapaa-ajan kellon käyttäminen ei ole ainoastaan tapa ilmaista itseäsi, vaan se myös auttaa sinua irrottautumaan työelämästä. Kun vaihdat työkellon vapaa-ajan kelloon, se toimii muistutuksena siitä, että on aika rentoutua ja nauttia elämästä.

Vapaa-ajan kellon valinta riippuu paljon siitä, miten vietät vapaa-aikaasi. Jos olet aktiivinen ja vietät paljon aikaa ulkona, kannattaa valita kestävä ja vedenkestävä malli. Jos taas nautit illallisista ystävien kanssa tai teatterista, voit valita tyylikkään ja elegantin mallin.

Mieti myös, mitä ominaisuuksia haluat kelloltasi. Haluatko kellon, joka näyttää päivämäärän? Tarvitsetko sekuntiviisarin? Vai oletko kiinnostunut älykellosta, joka voi seurata aktiivisuuttasi ja untasi? Nämä ovat kaikki tärkeitä seikkoja vapaa-ajan kelloa valitessa.


Tommy Hilfiger Florence - ensiluokkaista muotoilua

Tommy Hilfiger vapaa-ajan kello

Tommy Hilfiger Florence -kello yhdistää elegantin muotoilun ja laadukkaat materiaalit. Tässä mallissa on heleän roosa sunray-kellotaulu, ohuet indeksit sekä kapea ranneke, joka on helppo yhdistää muihin asusteisiin. 38 mm leveä runko on sopusuhtainen, ja reunoista pyöristetty, jonka vuoksi kello tuntuu mukavalta ja kevyeltä ranteessa.

Tommy Hilfiger Florence -kello tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen vapaa-ajan kellon. Sen kvartsikoneisto takaa tarkan ajan, jotta pysyt aina aikataulussa. Kellon mineraalilasi suojaa naarmuilta ja kolhuilta, mikä on tärkeää vapaa-ajan toiminnassa. Kellon roisketiiviys takaa, että se kestää hyvin normaalin arkielämän vesiroiskeet.


Värivaihtoehtoja jokaiseen makuun


Tommy Hilfiger Florence green 1782583
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Florence green 1782583
169,00 €
101,40 €
Tommy Hilfiger Florence navy 1782581
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Florence navy 1782581
189,00 €
113,00 €
Tommy Hilfiger Florence silver white 1782579
-15%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Florence silver white 1782579
189,00 €
160,00 €

Juhlakellot tuovat loistoa joka tilaisuuteen

Liian usein aliarvioimme juhlakellon merkityksen eleganteissa tilaisuuksissa. Kuitenkin juhlakello on paljon enemmän kuin vain ajan indikaattori - se on merkittävä osa juhlapukeutumista, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja panostusta tilaisuuteen. Sopivasti valittu juhlakello viestii huolellisuudesta ja huomaavaisuudesta: se kertoo sitoutumisestasi juhlan aikatauluun ja kunnioituksestasi muita juhlavieraita kohtaan. Tässä piilee juhlakellon todellinen viehätysvoima - sen kyky yhdistää silmiinpistävä tyylikkyys ja käytännön toiminnallisuus.


Tommy Hilfiger Toni – juhlakello, joka kruunaa asusi

Tommy Hilfiger juhlakello

Juhlatilaisuus on aina oivallinen tilaisuus näyttää parhaat puolet itsestään, ja oikein valittu asuste voi korostaa tyyliä ja antaa sille ylellisen viimeistelyn. Naisten Tommy Hilfiger Toni -kello on näyttävä valinta juhlatilaisuuksiin. Kello lisää ripauksen loistoa ja antaa asulle hienostuneen viimeistelyn. Tyylikäs kello kerää varmasti katseita ja kehuja.

Tommy Hilfiger Toni -kellon viehätysvoima perustuu sen eleganttiin ja näyttävään muotoiluun. Kulta on aina ollut merkki ylellisyydestä ja tyylikkyydestä, ja tämä kello ei ole poikkeus. Sen kultaiset yksityiskohdat mustalla kellotaululla antavat kelloon ylellisen ja ajattoman ilmeen, joka sopii erinomaisesti juhlatilaisuuksiin. Kellon ranneke on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka kestää aikaa ja käyttöä.


Muutama täydellinen juhlakelloTyökellossa yhdistyy tyylikkyys, toiminnallisuus ja kestävyys

Työkello on pieni mutta vaikuttava lisä työasuusi. Se ei ainoastaan auta sinua pysymään aikataulussa, vaan se myös viestii kollegoillesi ja asiakkaillesi, että olet järjestäytynyt, aikaasi arvostava ja yksityiskohtiin kiinnittävä ammattilainen.

Tommy Hilfigerin valikoimasta löytyy kellot jokaiseen makuun ja tilanteeseen – olipa tyylisi sitten minimalistinen funktionaalisuus tai huomiota herättävä omaperäisyys. Tärkeintä on ymmärtää, millainen kello palvelee parhaiten sinun tarpeitasi. Fyysisesti vaativassa työssä kannattaa valita malli, joka kestää iskut, pölyn ja veden. Toimistotyöntekijöille löytyy elegantteja vaihtoehtoja, jotka korostavat ammattimaista olemustasi ja sulautuvat saumattomasti bisnespukeutumiseen. Eli, kun ajattelet työkelloa, ajattele sitä investointina – paitsi aikaan myös imagoon. Valitse kello, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toiminnallisuus ja kestävyys.


Tommy Hilfiger Lidia – täydellinen valinta niin perinteiseen kuin moderniin työympäristöön

Tommy Hilfiger tyokello

Tommy Hilfiger on tunnettu klassisista ja elegantteista malleistaan, ja Lidia-kello ei tee poikkeusta. Sen ajattoman ulkomuodon ansiosta kello sulautuu saumattomasti monenlaiseen työpukeutumiseen. Olipa kyseessä rento toimistoympäristö tai virallinen liiketapaaminen, Lidia kello tuo asuusi juuri oikean määrän ylellisyyttä.

Lidia-kello ei ole vain kaunis; se on myös äärimmäisen toiminnallinen. Kellossa on tarkka kvartsikoneisto, joka pitää ajan herpaantumatta. Tämä tarkoittaa, että voit aina luottaa siihen, että olet ajoissa – olipa kyseessä sitten tärkeä palaveri tai lounastapaaminen.

Lidia-kellon runko on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, ja sen lasi on kestävää mineraalilasia. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät kestävää ja pitkäikäistä kelloa. Roisketiivis kello on hyvä valinta, sen kestäessä käsienpesun ja pienet roiskeet työympäristössä.


Muutama suosittu tuote


Tommy Hilfiger Lidia 1782539
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Lidia 1782539
219,00 €
131,40 €
Tommy Hilfiger Lidia 1782538
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Lidia 1782538
219,00 €
131,40 €
Tommy Hilfiger Lidia 1782537
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Lidia 1782537
189,00 €
113,40 €
Tommy Hilfiger Isabel 1782522
-40%
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Isabel 1782522
199,00 €
119,00 €Tutustu Tommy Hilfigerin valikoimaan


Kello on enemmän kuin vain tapa pitää silmällä aikaa; se on heijastus tyylistäsi ja persoonastasi. Olitpa sitten rentoutumassa, juhlimassa tai kiireisen päivän keskellä, oikea kello korostaa pukeutumistasi ja kuvastaa sinua. Jokaisen valikoimasta tulisi löytyä kolme kelloa: rentoon menoon, juhlavaan tilaisuuteen ja arjen aherrukseen. Tommy Hilfigerin kattavasta kellovalikoimasta löydät jokaiseen hetkeen sen täydellisen. Anna kellon kertoa tarinasi ja näyttää maailmalle, kuka sinä olet.

Täydennä tyylisi!