Aarni Taiga Vaahtera

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 45603
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Taiga Vaahtera miesten rannekellossa heleänkeltainen vaahtera yhdistetty suomen luonnosta tuttuun materiaaliin, hirvennahkaan. Tämä luonnollinen materiaali on erittäin kestävää ja pehmeää, ja ranneke on värjätty konjakinruskeaksi. Yhdessä vaalea vaahtera, ruskea nahka ja kullankeltaiset yksityiskohdat luovat klassisen kokonaisuuden, joka sopii hyvin niin työhön kuin vapaa-aikaan. Lisäksi Taiga-mallin 36 mm leveä kirurginteräsrunko on vain 6,5 mm paksu, ja tuntuu todella huomaamattomalta ranteessa. Kellon koneistona toimii japanilainen Miyota GL20-kvartsikoneisto, ja mineraalilasi on viimeistelty naarmuuntumattomalla safiiripinnoitteella. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 45603
Brändi Aarni
Kaiverrus 15
Rungon leveys 36 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Ruskea
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta