Aarni Tundra Visakoivu

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 45606
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Tundra Visakoivu miesten rannekellossa yhdistyy arvokkaat materiaalit, Hartolasta peräisin oleva visakoivu, ja pohjois-suomalainen hirvennahka ja 316L-kirurginteräs. Koneistona toimii japanilainen Miyota GL20-kvartsikoneisto, ja mineraalilasi on viimeistelty naarmuuntumattomalla safiiripinnoitteella. Kellon runko on vain 40 mm leveä ja 7 mm paksu, jonka vuoksi kello on miellyttävän huomaamaton ranteessa, ja kevyen kokonaisuuden viimeistelee kauniit graniitinharmaat viivaindeksit ja sirot viisarit, jotka sointuvat kauniisti visakoivun marmorimaista kuviointia vasten. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 45606
Brändi Aarni
Kaiverrus 15
Rungon leveys 40 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Ruskea
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta